首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
You’re busy filling out the application form for a position you really need; let’s assume you once actually completed a couple o
You’re busy filling out the application form for a position you really need; let’s assume you once actually completed a couple o
admin
2013-06-17
50
问题
You’re busy filling out the application form for a position you really need; let’s assume you once actually completed a couple of years of college work or even that you completed your degree. Isn’t it tempting to lie just a little, to claim on the form that’ your diploma represents a Harvard degree? Or that you finish an extra couple of years hack at State University?
More and more people are resorting to deception like this to land their first job or to move ahead in their careers, for personnel officers, like most Americans, value degrees from prestige schools. A job applicant may have a good education anyway, but he or she assumes that chances of being hired are better with a diploma from a well-known university. Registrars (注册人) at most well-known colleges say they deal with fraudulent claims like these at the rate of about one per week.
Personnel officers do check up on degrees listed on application forms. If it turns out that an applicant is lying, most colleges are reluctant to accuse the applicant directly. One noted school calls them "impostors"; another refers to them as "special cases". One well-known West Coast school, in perhaps the most delicate phrase of all, says that these claims are made by "no such people".
To avoid transparent lies, some job-seekers claim that they "attend" or "were associated with" a college or university. After carefully checking, a personnel officer may discover that "attending"
means dropping out after one semester. It may be that "being associated with" a college means that the job-seeker visited his younger brother for a football weekend. One school that keeps records of false claims says that the practice dates back at least to the turn of the century -- that is when they began keep records, anyhow.
If you don’t want to lie or even stretch the truth there are companies that will sell you a diploma. One company, with offices in New York and on the West Coast, will put your name on a diploma from any number of nonexistent colleges. The price begins at around twenty dollars for a diploma from "Smoot State University". The prices increase rapidly for a degree from the "University of Purdue". As there is no Smoot State and the real school in Indiana is properly called Purdue University, the prices seem rather high for one sheet of paper.
We can conclude from the passage that______.
选项
A、performance is a better judge of ability than is a college degree
B、a college degree is more essential than experience in job applications
C、a degree from a leading school gives applicants an advantage in job competition
D、past work histories influence personnel officers as much as degrees do
答案
C
解析
推断题。该题问“以下四个选项,哪一个可以从文章推断山来?”四个选项都是关于求职条件的问题。答题依据在文章第二段。文章提到“... personnel officers,like most Americans,value degrees from prestige schools.” (人事部门的官员象多数美国人一样看重著名大学)。该段文章还说到“A job applicant... assumes that chances of being hired are better with a diploma from a well-known university”(求职人员认为持有著名大学学历得到工作的机会要大得多)。根据上述分析,我们可以确定[C]为答案。”give someone an advantage"意思是“给某人以优势”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7UM7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Besideawindow.B、Nexttoaprettygirl.C、Inthefrontoftheplane.D、Anywherebutbythewindow.A原义直现。乘飞机时,Mr.Robinson喜
A、Hewillmeetherinanothercountry.B、Theywillgotoanothercountrytogether.C、Hewillleaveherinthecountry.D、Hewill
A、Sheholdsthesameviewwiththeman.B、Themanmissedthelaststudysession.C、Shedidn’tunderstandthelastchemistryclas
A、Acheckaccount.B、Aloanfromthebank.C、Aninsuranceclaim.D、Anincometaxreturn.C男士问女士是否收到(保险)公司为她的轿车受损而支付的赔偿支票。女士说还没,但
AdetailedandthoroughresearchprojectundertakenbytheOpenUniversityrecentlyreportedthattheirevidenceappearstoshow
Recurrenteducationisinstructionformenandwomenwhonolongergotoschoolfulltime.Itisalsocalled【B1】______educatio
Recurrenteducationisinstructionformenandwomenwhonolongergotoschoolfulltime.Itisalsocalled【B1】______educatio
Hethinksthisparagraphcanverywell______withoutaffectingthecompositionasawhole.
LornaJorgensonWendtandformerhusbandGrayWendtwere,ofcourse,thecoupleengagedinthehighlypublicdisagreementoverd
LornaJorgensonWendtandformerhusbandGrayWendtwere,ofcourse,thecoupleengagedinthehighlypublicdisagreementoverd
随机试题
埃里克森的心理社会发展理论指出,5岁左右的学生开始学习知识并发展为人处世的能力,若发展不顺利,则会产生自卑感和失败感。()
男性,15岁,右膝上持续肿痛一个月,夜间疼痛明显,无明显全身发热。既往无肺结核病史。查体:右膝上局部皮肤温度增高,静脉怒张。无明显触痛。摄片见股骨下端有边界不清的骨质破坏区,骨膜增生及放射状阴影,两端可见Codman三角
全冠试戴时检查邻面接触是否紧密的方法是
某慢性肾小球肾炎病人,肉眼可见血尿,血压26.2/14kPa(195/105mmHg)。哪项处理对该病人不适用()。
以下各选项中,属于积极财政政策的有()。
支付企业职工的工资均属于现金流量表中“经营活动产生的现金流量”。()
线性空间R3中,已知向量=(1,2,1),=(2,1,4),=(0,-3,2),记V1={λ|λ,μ∈R},V2={k|k∈R},令V3={t1η1+t2η2|t1,t2∈R,η1∈V1,η2∈V2}.求子空间V3的维数;
NNW
A.ImportanceofstayingintellectuallyactiveB.Effectsofagingonaperson’srecallabilityC.Short-termmemoryversuslong-te
Toachorusofangryshoutsandinsults,a【C1】______(wealth)Chicagocouplehavebeenchargedwithchildcrueltyafterleaving
最新回复
(
0
)