首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It practiced to live by retirement savings. B、It saved an extra management fee. C、It enhanced the understanding of funds. D、It
A、It practiced to live by retirement savings. B、It saved an extra management fee. C、It enhanced the understanding of funds. D、It
admin
2012-07-11
51
问题
Learning to live off your investments in retirement is harder than saving the money to begin with. Particularly in this unpredictable investment environment,cutting yourself a regular retirement check from your investments can be scary. (26) Purchasing a fund is a retirement planning possibility that many retirees are reluctant to embrace because there’s no inflation protection and no flexibility. In the last couple of years,some investment management companies have rolled out an alternative called a managed-payout fund. Last weekend,the Wall Street Journal examined how well some of these funds have done and the news was pretty discouraging. (27) The report made it clear that living on investment income on a tight budget can be rough. If you are still a distance from retirement, here’s a little exercise you might consider. (28) It doesn’t require spending any money and you might learn something important about your ability to live on your savings. Choose a managed-payout fund, see how it is invested, and allocate your savings in the same way the fund does. Once every quarter,subtract the amount of money that you would be taking out and see how well you do. If you feel good about how the fund is managing your money,you might consider including it in your retirement strategy. (28) Or maybe this exercise will convince you that you can manage your money yourself—and save the management fees. If you don’t like the result,you haven’t lost any real money and you can cross that strategy off the retirement planning list.
26. Why are many people reluctant to invest in funds for retirement?
27. What did the report by Wall Street Journal find out?
28. What’s the benefit of the exercise according to the passage?
选项
A、It practiced to live by retirement savings.
B、It saved an extra management fee.
C、It enhanced the understanding of funds.
D、It taught knowledge of investments.
答案
D
解析
文中提到,用模拟投资的方式,不用花真正的钱,还能学到投资技巧和知识,通过练习,你或许发现靠自己投资也很好,这样就省下一笔投资代理费用。因此,模拟投资练习的好处是D)“教会了投资的相关知识”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7ZE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
MarsfascinatesscientistsbecauseofitssimilaritytoEarth,anditfascinatesthepublicbecauseourmythof"Martians"isa
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthesemayhaveathousandconnec-tions.Suchenormousnumbersus
A、Heisgoodatdrawingpictures.B、Helikespaintingsverymuch.C、Helikesvisitingtheartmuseumverymuch.D、Hethinksthe
A、Peoplewithoutexposuretosunlight.B、WealthypeopleinEuropecenturiesago.C、WorkersduringtheIndustrialRevolution.D、W
Aresearchersaysleadintheenvironmentcouldbeamajorcauseofviolencebyyoungpeople.DoctorHerbertNeedlemanisaprof
Researchershaverecentlyfoundaconnectionbetweendiseasesandstressfulsituations.Totestthistheory,psychologistsaret
Itisallverywelltoblametrafficjams,thecostofpetrolandthequickpaceofmodernlife,butmannersontheroadsar
RecentlyasociologistfromtheUniversityofNewHampshire,MurrayStraus,presentedapapersuggestingthatcorporalpunishmen
OnAugust18thUSNews&WorldReportreleasedits2007rankingsofAmerica’stopcolleges.Thesurveybeganin1983asanunoff
PictureatypicalMBAlecturetheatretwentyyearsago.Initthemajorityofstudentswillhaveconformedtothestandardmodel
随机试题
素有“远东之冠”美誉的上海松江佘山圣母大教堂,其主体建筑的风格属于()。
交流电路中,磁通与电压的相量关系是()。
使用雌激素类药物治疗骨质疏松症时的绝对禁忌证是
我国药品管理的法律关系的客体包括
某企业4月初的资产总额为150000元,负债总额为50000元。4月份发生下面两笔业务,取得收入共计60000元,发生费用共计40000元,则4月底该企业的所有者权益总额为()元。
(2007年考试真题)下列各项中,能够成为法律关系主体的有()。
一个人____________不懂得正确的意见只能是对于实际事物的客观的全面的反映,____________坚持要按自己的主观的片面的想法去办事,那么,____________他有善良的动机,____________还是会犯或大或小的错误。填入划横线部分最
《古神话选释》的作者是()。
[*]
Sub过程与Function过程最根本的区别是()。
最新回复
(
0
)