首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
When I first met Nina, I disliked her at once. She was wearing skintight pedal pushers, a flashy, floppy top, and sneakers with
When I first met Nina, I disliked her at once. She was wearing skintight pedal pushers, a flashy, floppy top, and sneakers with
admin
2019-03-28
49
问题
When I first met Nina, I disliked her at once. She was wearing skintight pedal pushers, a flashy, floppy top, and sneakers with no socks—bizarrely inappropriate even at our very informal company. Soon, Nina was
doggedly
pumping me for information about the new department I was running, where she hoped to get a permanent job. Not a chance, I thought. Not if I have anything to say about it.
However, I didn’t. Within a few days she was "trying out" for me. I gave her a moderately difficult, uninteresting, and unimportant project that I didn’t need for months. It took that long for her successor to put in order the mess she had made out of it. Although I couldn’ t have prediction exactly what Nina would do, in three minutes I had assessed her as someone who could not be relied on to get a job done.
We all make quick judgments about strangers. Within seconds after we meet someone, we take in a host of details and draw rather large conclusions from them. We may decide in a minute whether it is someone’ s nature to be warm or cold, friendly or hostile, anxious or calm, happy or troubled. Unconsciously, we often ask and quickly answer certain questions: Will I enjoy talking to him at this party? Will she make an interesting friend? Will he/she make a good boss/sales manager/secretary for me? If we get to know the person better, we may change our minds. But we may not have the chance.
From Nina’ s inappropriate dress and aggressive behavior toward me, I’d decided she was pushy, stupid, and had poor judgment. I also had a lot of vague impressions I couldn’ t explain. It was as if a warning bell went off in my head. Its message: this person was not to be trusted: her behavior would be unpredictable: she was motivated by a peculiar agenda of her own that I would never understand.
I was using a combination of observation, inference and intuition.
According to the passage, which of the following is NOT true?
选项
A、People tend to make quick judgment about strangers.
B、The author’ s first judgment about Nina was totally wrong.
C、Nina behaved rather pushy when she first met the author.
D、The author actually disliked Nina at the first sight.
答案
B
解析
根据第三段第一句“We all make quick judgments about strangers.”可知,人们总是会快速地对陌生人做出判断,所以A项正确;根据第一段第三句“Soon,Nina was doggedly pumping me for information about the new department…”可知,第一次见到我时,尼娜表现得咄咄逼人,所以C项正确;根据第一段第一句“When I first met Nina,I disliked her at once.”可知,第一次见到尼娜时,我就不喜欢她,所以D项正确。文中没有提及B项。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7bJC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Morethanfortythousandreaderstolduswhattheylookedforinclosefriendships,whattheyexpected【C1】______friends,whatth
ParrotsarebecomingoneofthemostpopularpetsinAmericaforgoodreasons.Theparrotisanextraordinarybirdthatcanbet
Nofurtherdiscussions(),themeetingwasbroughttoanend.
Manypost-80scouplesarecomplainingthatgoingtothemovies,shoppingorattendingpartieshavebecomeimpossiblesincetheir
A、Theybothattractscientists’attention.B、Theycanbothbequitechallenging.C、Theyareboththought-provoking.D、Theymayb
Inordertolearnaforeignlanguagewell,itisnecessarytoovercomethefearofmakingmistakes.Iftheprimarygoaloflangu
Theyoungmanhaddecidedtogiveupthechanceofstudyingabroad,______surprisedhisparentsalot.
By"somepeople"Imeanme.Whyisitthataneveningstroll(散步)leavesmefeelingeatenalivewhilemycompanionsareleftblis
Lifeasawomaninthecolonial(殖民的)Americaseemsquitedifferentfromitistoday.Womenwereconsideredinferiortomen,a
Thetalltree,______leavesaredarkerthanthoseoftheothertwo,isasoldasgrandpa.
随机试题
InasurveyconductedbyresearchfirmHarrisInteractive,71%ofAmericanssaidthatspendingextramoneyontravelduringthe
居室进深与地板至窗上缘高度之比为
对于会计核算软件的审核记账凭证功能的相关要求,下列说法不正确的是()。
期货公司申请设立营业部,应当具备()条件。
如果(F/P,12%,5)=1.7623,则下述系数中,正确的有()。
甲公司以100万元的价格向乙公司订购一台机床,根据合同约定,2016年4月1日,甲公司签发一张以乙公司为收款人、金额为100万元的银行承兑汇票,承兑人为A银行,到期日为2016年7月1日。2016年4月4日,乙公司将该银行承兑汇票丢失,被B拾得。4月5日
下列关于生活中的常识应用不正确的是:
把3盆不同的兰花和4盆不同的玫瑰花摆放在如图图案中的1,2,3,4,5,6,7所示的位置上,其中三盆兰花不能放在一条直线上,则不同的摆放方法为()种.
在最简单的全概率公式P(B)=P(A)P(B|A)+P()P(B|)中,要求事件A与B必须满足的条件是()
Themostimportantroleforgovernmentincreatingtheconditionsforcommercialinnovationistosupportuniversitiesintheir
最新回复
(
0
)