首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
No one really likes help. It is a great deal more satisfactory to be given the opportunity to earn one’s daily bread; and if, by
No one really likes help. It is a great deal more satisfactory to be given the opportunity to earn one’s daily bread; and if, by
admin
2009-04-23
39
问题
No one really likes help. It is a great deal more satisfactory to be given the opportunity to earn one’s daily bread; and if, by so doing, one can create a continuing means of livelihood, more jobs, and better living conditions for one’s community, which is more satisfactory still. It is on this premise that the World Food Programme bases most of its operations.
But how can a man born of unemployed, undernourished parents, in the depths of poverty that spreads the shanty towns near Latin American cities, or displaced people’s camps in Africa and Asia, begin to make some improvement? Someone must help, someone who understands that both food and employment are fundamental to his need.
Most thinking people must have remarked at some time or other that it doesn’t make sense for half the population of the world to be in need of better food while governments and farmers elsewhere are worried by surpluses. For a number of years, until recently, North America and Australia had too much wheat. Japan had too much rice. Similarly the EEC rapidly built a butter "mountain" in its short history.
It was an awareness of the cruel paradox of a worm with surpluses and starvation that prompted the setting up of the Worm Food Programme by the United Nations and also by the Food and Agricultural Organization. Its organizers realized that it could be useful both to developed and developing countries. It could remove surpluses in such a way that they did not upset normal trading or threaten the livelihood of farmers in contributor countries, and then use these food to feed people and aid development in poor-privileged areas.
So how does the World Food Programme(WFP) work and what has it achieved?
Logically, the story starts with a pledging session. The contributor countries, of which there have been a hundred and four over the years, pledge themselves to give a certain value during the succeeding two years. Most of these pledges me honoured by gifts of food, but countries which do not produce food surplus to their own needs pledge money to finance the administration and shipping of the food given by others.
Meanwhile, the WFP staff in Rome get requests from countries which would like to receive this food aid. Some of these are emergency requests when earthquake, hurricane, flood, drought or pestilence strikes, or political disorder cause a new wave of refugees. Of course, WFP responds to these, but they represent no more than a quarter of its aid in any one year. The real objective is to aid constructive development, and so to make full preparation against the every day disaster of having little food to eat, no work to go to, no dignity to have.
So the WFP staff are responsive to requests from governments who want initial help to develop new lauds for farming, to build roads, to provide irrigation, and so on. The government of the would-be recipient country has to pat forward what is considered to be a worthwhile and workable scheme, and if this is accepted, WFP agrees to supply food to a certain value for a specified period of years(usually three to five). Usually the food is for the people; sometimes it is for their farm livestock.
选项
A、feel offended by people who offer them gifts
B、are prevented from rising in the world by the poverty of their surroundings
C、need to be given both food and the chance to earn their living
D、feel their pride hurt if’ they are given charity
答案
C
解析
文章前两个自然段主要讲述在亚、非、拉丁美洲很多地方的许多人都生活在贫穷、饥饿当中,但他们却无能为力,他们需要帮助,不仅仅是提供给他们吃的,而更重要的是给他们提供挣面包养活自己及家人的机会。故此题正确答案应选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7eC7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、FortDearbornwasbuiltin1833intheplacethatwouldbecomeChicago.B、Chicagodidn’tofficiallybecomeatownin1893.C、O
A、Mothersabusetheirchildren.B、Peoplehavenodrinkingwater.C、PeopledrinktoomuchCoca-colaD、Peopleliveinextremepove
A、Itdiscoversthatthebrainlikestorememberthingswithtunes.B、Ithasfindingsaboutpeoplewhostruggletolearnlanguage
A、Becauseitisrelatedwithpopsongs.B、Becauseitisbothsimpleandinexpensive.C、Becauseyoudon’tneedamastertoteach
A、Allmenarecreatedequal.B、Thewoundedanddyingshouldbetreatedforfree.C、Awoundedsoldiershouldsurrenderbeforehe
Nevermindthefighttogetpeopletoopentheirwalletsindierecession—somecompaniesaretakingadifferentpolicy,andtryi
Domusiclessonsreallymakechildrensmarter?A)Arecentanalysisfoundthatmostresearchmischaracterizestherelationsh
A、Itwasusedbythefamilytoholddinnerparties.B、Itissituatedatthefootofabeautifulmountain.C、Itwasfrequentlyvi
A、ChristmasDay.B、St.Patrick’sDay.C、BoxingDay.D、Easter.D原文中提到,对于常去做礼拜的人来说,Easter是最重要的节日,也是英国最重要的基督教节日,故答案为D。
NoonequiteknowshowmanytunnelshavebeendugunderLondon.Someofthecity’smanyundergroundchannelshavebeensubjectt
随机试题
简述专利的基本含义及其特征。
公司2009年签订的购销合同应缴纳的印花税是()元。
在国际竞争演化的要素驱动阶段,企业竞争力的来源主要是本国的()。
甲股份有限公司(以下简称“甲公司”)为上市公司,其相关交易或事项如下。(1)经相关部门批准,甲公司于2015年1月1日按面值发行分期付息、到期一次还本的可转换公司债券200000万元,另支付发行费用3000万元,实际募集资金已存入银行专户。根据可转换公
简要介绍培训项目收费标准核算的方法。
出现下列的情况可能导致死锁的是()。
InOctober2002,GoldmanSachsandDeutscheBank(1)_____anewelectronicmarket(www.gs.com/econderivs)foreconomicindicest
(23)在实验阶段进行,它所依据的模块功能描述和内部细节以及测试方案应在(24)阶段完成,目的是发现编程错误。(25)所依据的模块说明书和测试方案应在(26)阶段完成,它能发现设计错误。(27)应在模拟的环境中进行强度测试的基础上进行,测试计划应在软件需求
希尔排序法属于哪一种类型的排序法______。
Easterisa【B1】______ofoverwhelmingjoy,thejoythat【B2】______life,orrather,thevictoryoflifeoverdeath.Butdoesithav
最新回复
(
0
)