首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It raises blood pressure. B、It raises blood density. C、It repels cholesterol rate. D、It beats heart disease. D本题考查细节,文中提到,饮酒的人
A、It raises blood pressure. B、It raises blood density. C、It repels cholesterol rate. D、It beats heart disease. D本题考查细节,文中提到,饮酒的人
admin
2013-08-22
68
问题
Does a drink a day keep heart attacks away?(32)Over the past 20 years, numerous studies have found that moderate alcohol consumption helps to prevent heart disease. Last week a report in the New England Journal of Medicine added strong new evidence in support of that theory. More important, the work provided the first solid indication of how alcohol works to protect the heart.
In the study, researchers from Boston’s Brigham and Women’s Hospital and Harvard Medical School compared the drinking habits of 340 men and women who had suffered recent heart attacks with those of healthy people of the same age and sex.(33)The scientists found that people who sip one to three drinks a day are about half as likely to suffer heart attacks as nondrinkers are. The apparent source of the protection: (34)those who drank alcohol had higher blood levels of high-density lipoproteins, the so-called good cholesterol(胆固醇), which is known to repel heart disease.
As evidence has mounted, some doctors have begun recommending a daily drink for patients of heart diseases. But most physicians are not ready to recommend a regular happy hour for everyone. The risks of the totalling are nothing compared with the dangers of too much alcohol, including high blood pressure, strokes and liver troubles—not to mention violent behaviour and traffic accidents.(35)Moreover, some studies suggest that even moderate drinking may increase the incidence of breast and colon cancer. Until there is evidence that the benefits of a daily dose of alcohol outweigh the risks, most people won’t be able to take a doctor’s prescription to the neighborhood bar or liquor store .
32. Q: What has been proved in last week’s medical report?
33. Q: What did researchers find in their study?
34. Q: What is the function of lipoproteins?
35. Q: What can we infer from the passage?
选项
A、It raises blood pressure.
B、It raises blood density.
C、It repels cholesterol rate.
D、It beats heart disease.
答案
D
解析
本题考查细节,文中提到,饮酒的人体内高密度脂蛋白的含量增加,这是一种有益的胆固醇,可以抵御心脏疾病,故选D)项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7g07777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirstisthesortofbrainheisborn【B1】.Humanbrains
TOEICistheTestofEnglishforInternationalCommunication.Itmeasuresthe【B1】______ofpeopletocommunicateintheworkplac
A、Thewomanreservedaroomsometimeago.B、Thewomanwantstobuyafiatonthesecondfloor.C、Thewomanhasbookedaroomwi
A、Solvingsomeproblems.B、Workingharder.C、Meetingmorepeople.D、Notsittingathome.CW:Ifeelsolonelysittingathomeby
Americansarereputedtobefriendlypeople.Theirfriendships,however,tendtobeshorterandmorecasualthanfriendshipsamo
U.S.ratesofdiseaseandsomecancers,【B1】______ofthebreast,areamongthehighestintheworld.Manyfactors【B2】______tocan
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublicatio
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublicatio
A、Highwaycrime.B、Poortrafficcontrol.C、Confusingroadsigns.D、Drivers’errors.D
A、Scientistshavemanagedtopersuadeindustriestotakemeasurestoreduceemissionsofgasesintotheatmosphere.B、Thereisn
随机试题
为什么说新民主主义革命时期的民族资产阶级带有两重性?
深昏迷病人不能将痰液咳出的主要原因是
母亲膳食中缺少优质蛋白质则乳汁中含量下降的是
抗甲状腺药物主要的不良反应是
A.生活事件分值100B.生活事件分值50C.生活事件分值11D.生活事件分值30E.生活事件分值70周某,40岁,妻子突遇车祸死亡,悲伤至极。其不幸遭遇若用霍尔姆斯和雷赫生活事件分值分析排位,应为
在真空中,可见光的波长范围是()。
若有非零解,则k=()。
1984年,国务院颁发了《城市规划条例》,这是新中国建国以来,城市规划专业领域的第一部基本法规,标志着()。
艾家公司上月已预收大鹏公司货款60000元,本月发出乙产品一批,计货款60000元,增值税17%,差额款尚未收到。关于上述事项的会计分录正确的是()。
下列叙述中正确的是()。
最新回复
(
0
)