首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
TapeStore is a new kind of tape storage system which can store up to 6,000 computer tapes. No other tape storage system can hold
TapeStore is a new kind of tape storage system which can store up to 6,000 computer tapes. No other tape storage system can hold
admin
2017-03-20
35
问题
TapeStore is a new kind of tape storage system which can store up to 6,000 computer tapes. No other tape storage system can hold as many computer tapes as TapeStore. The tapes look exactly like video cassettes. Many hundreds of data files can be stored on each tape, up to a maximum of 500 million bytes (字节) of data. If you stored the same amount of information on paper, you would need nearly 4. 5 billion printed pages.
The machine is a tall black box with a mechanical arm. The machine is 2. 5 metres high and 3.0 metres wide. This is how it works. Each tape has a code printed on it. You feed the code number into TapeStore, which then looks for the code. As soon as TapeStore locates the code,the arm reaches in and pulls out the tape.
The system is very fast. It takes the mechanical arm about 10 seconds to find the tape it is looking for. The machine then searches the tape to extract(提取)the required file, and this takes less than a minute. A human technician would have to locate and remove the tape by hand, and could take at least an hour to find the right file on the tape.
Some of the world’s biggest companies, including banks, insurance companies, airlines, telephone companies, utilities and computer centres, have bought the system. They like it particularly because the system guarantees the security of their data.
TapeStore was originally developed in Canada and is now being
marketed
worldwide. In Europe alone,750 TapeStores have already been installed at a cost of 480,000 dollars each.
TapeStore is better than any other tape storage system because______.
选项
A、it can store more video cassettes
B、it is extremely small
C、it stores more tapes
D、it stores data files on the same tape
答案
C
解析
细节理解题。由题干及第一段第二句可知,C项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7hXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
IntheUnitedStates,teachingisveryimportant.Ifteachersdonotteachwell,studentscomplain.Ifmanystudentsdonotunde
Thebridgewasnamed______theherowhogavehislifeforthecauseofthepeople.
Thereisanewtypeofsmalladvertisementbecomingincreasinglycommoninnewspaperclassifiedcolumns.Itissometimesplaced
Theyaregladtoseethechildren______inthedaycarecenter.
Hissuccessdoesn’t______hiscleverness.Hardworking______progress.
IfyoulistentoAmericanmusic,watchAmericantelevisionormagazines,youwillprobablyagreethatthemostpopularsubjecto
Procrastination(犹豫不决)isadiseaseofthemind.Ascientificstudyinrecentyearshasshownthatitisacloserelativeofsadn
Subwaysareundergroundtrains,whichusuallyoperate24hoursaday.Theyarefoundinlargercitiesandusuallyrunbetweenth
I’llcometoyourofficeassoonasI______thepaper.
随机试题
简述经济法的调整对象。
对用户的潜在需求分析属于()
下列甲状腺功能减退症的临床表现,除外
如何对类风湿关节炎病人进行关节护理?
调查项目是调查时向被调查者所要搜集的问题,它是反映调查单位特征的标志。()
某建设工程项目施工过程中,收集到的分部工程A的资料如表1所示,则分部工程A的施工成本节约()元。
对某高校本科生的某项调查统计发现:在因成绩优异被推荐免试攻读硕士研究生的文科专业学生中,女生占有70%,由此可见,该校本科生文科专业的女生比男生优秀。以下哪项如果为真,能最有力地削弱上述结论?
Recruitingtherightcandidatetofillavacancycanbeadifficultandcostlytask.Appointingthewrongpersoncouldbeanexp
A、Aneveningparty.B、Awelcomeparty.C、Afarewellparty.D、Abirthdayparty.C本对话中女士说“欢迎来参加我的告别会。”由此可知,男士应该是去参加了这位女士的告别会,故选C。
Imaginingbeingaskedtospendtwelveorsoyearsofyourlifeinasocietywhich【B1】_____onlyofmembersofyourownsex,how
最新回复
(
0
)