首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To collect data on sources of pollution. B、To identify pollution in rivers and lakes. C、To help control environmental pollutio
A、To collect data on sources of pollution. B、To identify pollution in rivers and lakes. C、To help control environmental pollutio
admin
2019-10-04
30
问题
Chinese government is ready to carry out its first national survey of pollution sources in February to help control environmental pollution in the country. The study will identify and collect data on sources of industrial, agricultural and residential pollution for two months. Last year, China’ s environment was facing a serious situation, with several major rivers and lakes blocked by industrial waste. China’s environmental cleanup is delayed by more than two decades of rapid economic growth, and a lack of technology especially. Every province has set up an office and will report to a main center staffed by officials from government departments. Data will be reviewed many times before being put into a database and will be analyzed in the second half of 2008. Findings will be examined and approved by mid-2009.
5. What is the purpose of the national survey?
6. According to the news item, what especially affected efforts of environmental protection?
7. Which of the following details is NOT true according to the news item?
选项
A、To collect data on sources of pollution.
B、To identify pollution in rivers and lakes.
C、To help control environmental pollution.
D、To help control industrial wastes.
答案
C
解析
信息明示题。由Chinese government is ready to carry out its first national survey of pollution sources in February to help control environmental pollution in the country.可知,中国政府在二月份准备实施第一套全国范围的污染源的调查,来帮助控制全国范围内的污染问题,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7hp7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Peoplecametoseetheroleofwomeninthebusinessworld.B、KatharineplayedamajorpartinreshapingAmericans’mind.C、Am
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonthesaying"Preventionisbetterthancure."Youcanc
A、HecutMathew’shairexactlyasMathewlikedit.B、HecutMathew’shairbetterthantheoldhairdresser.C、HecutMathew’s
AsWhat’syourearliestchildhoodmemory?Adultsseldom【C1】______eventsmuchearlierthantheyearorsobeforeenteringschool,
A、Youngcouple.B、Middle-agedcouple.C、Classmates.D、Teammates.B细节推断题。由对话中不断出现的honey可知男女二人是情侣或者夫妻关系,故C和D可以排除。而后来女士提到男士25年前在高中打
WhenMomandDadGrowOldA)Theprospectoftalkingtoincreasinglyfragileparentsabouttheirfuturecanbe"oneofthemos
AnimalsontheMoveA)Itlookedlikeascenefrom"Jaws"butwithoutthedramaticmusic.Ahugesharkwaslowlyswimmingthro
A、Doctorsaresometimesprofessionallyincompetent.B、Incaseslikethathospitalshavetopayhugecompensations.C、Languageba
There’ssomethingrotteninthestateofwomen’shealth.AsthisarticleisbeingwritteninJuly,RepublicansinCongressare【C
Thegreatship,Titanic,sailedforNewYorkfromSouthamptononApril10th,1912.Shewascarrying1,316【C1】______andcrewof8
随机试题
隧道监控量测中洞内外观察包含()。
某厂焊接工张某因生产安全事故受到伤害,依据《安全生产法》的规定,下列关于张某获取赔偿的说法中,正确的是()。
在现场施工准备的质量控制中,项目监理机构对工程施工测量放线的复核控制工作应由( )负责。
根据《建设工程施工专业分包合同(示范文本)》GF—2003—0213,承包人应提供总包合同供分包人查阅,但可以不包括其中有关()。
某公司想运用4个月期的S&P500股票指数期货合约来对冲某个价值为2100000美元的股票组合,当时的指数期货价格为300点,该组合的β值为1.50。一份S&P500股指期货合约的价值为:300×500美元=150000美元。因而应卖出的指数期货
甲公司为增值税一般纳税人,主要提供电信服务。2016年7月,甲公司提供基础电信服务取得不含税销售额100万元,提供增值电信服务取得不含税销售额80万元。甲公司对不同种类服务的销售额分别核算。甲公司当月的销项税额为()万元。
抑郁症的主要特征是持久的()。
“让人人都过上好日子”这种说法是没错的。但是是否因此就可以认为“提倡艰苦朴素”这一口号已经过时了呢?我们今天还要不要发扬艰苦奋斗的光荣传统了呢?__________________。填入划横线部分最恰当的一句是()。
根据我国土地管理法的规定,某省会城市欲征用基本农田以外的耕地45公顷作为建设用地,依法有权批准的是()。
Britain’sdependencyoncertainessentialserviceshasgreatlywidenedandbecomeakeyroleinthecountry’s______.According
最新回复
(
0
)