首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Raising the Minimum Wage Reduces Poverty A) One funny part of watching journalists cover the minimum wage debate is that the
Raising the Minimum Wage Reduces Poverty A) One funny part of watching journalists cover the minimum wage debate is that the
admin
2022-07-28
41
问题
Raising the Minimum Wage Reduces Poverty
A) One funny part of watching journalists cover the minimum wage debate is that they often have to try and referee cutting-edge econometric (计量经济学) debates. Some studies, notably those lead by UMass Amherst economist Arin Dube, argue that there are no adverse employment effects from small increases in the minimum wage. Other studies, notably those lead by University of California Irvine economist David Neumark, argue there is an adverse effect. Whatever can we conclude?
B) But instead of diving into that controversy, let’s take a look at where these economists, and all the other researchers investigating the minimum wage, do agree: They all tend to think that raising the minimum wage would reduce poverty. That’s the conclusion of a major new paper by Dube, titled "Minimum Wages and the Distribution of Family Incomes."
C) Let’s first highlight the major results. Dube uses the latest in minimum-wage statistics and finds a negative relationship between the minimum wage and poverty. Specifically, raising the minimum wage 10 percent (say from $7.25 to near $8) would reduce the number of people living in poverty 2.4 percent. (For those who thrive on jargon, the minimum wage has an "elasticity" of -0.24 when it comes to poverty reduction.)
D) Using this as an estimate, raising the minimum wage to $10.10 an hour, as many Democrats are proposing in 2014, would reduce the number of people living in poverty by 4.6 million. It would also boost the incomes of those at the 10th percentile (百分位) by $1,700. That’s a significant increase in the quality of life for our worst off that doesn’t require the government to tax and spend a single additional dollar.
E) And, given that this policy is self-enforcing with virtually no administrative costs while challenging the employer’s market power, it is a powerful complement to the rest of the policies the government uses to boost the living standards of the worst off, including the Earned Income Tax Credit, food stamps, Medicaid, etc.
F) Now, this is normally the part where we’d have to go through the counterarguments, using different data and techniques from different economists, to argue that the minimum wage wouldn’t do this. But this is the fun part: Dube’s paper finds a remarkable consistency across studies here. For instance, in a 2011 paper by minimum-wage opponent David Neumark, raising the minimum wage 10 percent would reduce poverty 2.9 percent (an elasticity of-0.29) for 21-44-year-old family heads or individuals. That’s very similar to what Dube finds. Neumark doesn’t mention this directly in the paper however; Dube is able to back out this conclusion using other variables that are listed.
G) Indeed, Dube digs out the effects of the minimum wage on poverty from 12 different studies in the new wave of literature on the topic that started in the 1990s with David Card and Alan Krueger field-creating research. Of the 54 elasticities that Dube is able to observe in these 12 papers, 48 of them are negative. Only one study has a sizable positive one, a 2005 one by David Neumark, a study that stands out for odd methodology (方法论) (it lacks state and yearly fixed effects, it assumes quantiles (分位数) are moving in certain directions) that isn’t standard in the field or in his subsequent work. (Indeed, it is nothing like Neumark’s standard 2011 study, mentioned above, which finds that the minimum wage reduces poverty.) Including that study, there’s an average elasticity of-0.15 across all the studies; tossing it, there’s one of-0.20 across the 11 studies, similar to what Dube finds.
H) However, these previous studies also have issues which Dube’s new study examines. This paper uses data up through 2012, so there are much more substantial variations to examine between states’ minimum wages compared to earlier studies from the 1990s. Meanwhile there are additional controls added, including those that deal with the business cycle as well as regional effects. The range of controls provide 8 different results, all of which are highlighted.
I) Now, as a general rule with these numbers, you should never observe too far away from the mean—that is, you shouldn’t take the effects of small changes to see what would happen if we, say, increased the minimum wage 500 percent, or to levels that don’t actually exist right now. But the results are promising.
J) Indeed, they are promising on three different measures of poverty. There’s the normal definition of poverty established in the 1960s as a result of how much food costs takes up in your family budget.
K) However, the relationship is both relevant and even stronger for the poverty gap, which is how far people are away from the poverty line, and the squared poverty gap, which is a focus on those with very low incomes. The elasticities here are -0.32 and -0.96 respectively, with the second having an almost one-to-one relationship because the minimum wage reduces the proportions of those with less than one-half the poverty line.
L) What should people take away from this? The first is that there are significant benefits, whatever the costs. If you look at the economist James Tobin in 1996, for instance, he argues that the "minimum wage always had to be recognized as having good income consequences…I thought in this instance those advantages outweighed the small loss of jobs." Since then there’s been substantially more work done arguing that the loss of jobs is smaller or nonexistent, and now we know that the advantages are even better, especially when it comes to boosting incomes of the poorest and reducing extreme poverty.
M) The second is that this isn’t a thing that people proposing an inequality agenda just happened to throw on the table. A higher minimum wage is a substantial response to the challenges of inequality. Opponents of a higher minimum wage focus on the idea that it largely won’t benefit the worst off.
N) A higher minimum wage will lead to a significant boost in incomes for the worst off in the bottom 30th percent of income, while having no impact on the median household.
O) As many economists have argued, the minimum wage "substantially ’held up’ the lower tail of the U.S. earnings distribution" through the late 1970s, but this effect stopped as the real value of the minimum wage fell in subsequent decades. This gives us an empirical (以经验为根据的) handle on how the minimum wage would help deal with both insufficient low-end wages and inequality, and the results are striking.
P) Charles Darwin once wrote, "If the misery of the poor be caused not by the laws of nature, but by our institutions, great is our sin." One of the key institutions of the modern economy, the minimum wage, could dramatically reduce the misery of the poor. What would it say if we didn’t take advantage of it?
All the researchers investing the minimum wage agree that raising the minimum wage will reduce poverty.
选项
答案
B
解析
题干意为,所有调查最低工资的研究人员一致认为提高最低工资将会减少贫困。根据题干中的关键词All the researchers和agree可以定位到B段。该段首句中指出,先不要一头扎进争议中,我们来看看这些经济学家和其他调查最低工资的研究者一致赞同的地方:他们都倾向于认为提高最低工资能减少贫困。由此可知,题干是对原文的同义转述,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7ix7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Organisingprotests.B、Recruitingmembers.C、Actingasitsspokesman.D、Savingendangeredanimals.A根据选项,可以预测本题询问某人的工作内容。男士说他在
A、Rightaway.B、Intwomonths.C、Earlynextmonth.D、Inacoupleofdays.C从选项预测本题问时间。男士跟女士说下月初她才可以开始上岗,这是否会对她有影响,女士回答说没有影响,故选C。
A、Over87,000workerswilllosetheirjobsinautocompanies.B、Manypeoplewillhavetosaybye-byetotheirhighsalaries.C、T
A、Sheisdoingapaper.B、Shemissedthelecture.C、Sheisinterestedinthetopic.D、Sheiswritingapaperforascholarship.
A、Jogging.B、Swirnming.C、Tennis.D、Cycling.C四个选项都是体育运动,初步猜测题目和参与的运动有关。根据录音,人们提到的第三个最受欢迎的运动是网球,故答案是C。四个选项都有被提到,按照受欢迎的程度,第一位是jog
A、Polishingtheirapplicationforms.B、Broadeningtheiroptionsofcolleges.C、Benefitingfromalow-costschool.D、Workinghard
A、Thevotingprocessofitwentforwardverywell.B、Thedraftwasrewrittenlotsoftimes.C、Jeffersonplayedaminimumrolein
A、Europeancountriestendtosupporthavingnaps.B、Workingmenshouldhaveanapregularly.C、Adultsaremorelikelytodevelop
A、Theyhavethesameviewonsomeotherpoints.B、TheyagreethatwatchingTVbenefitsus.C、Theyarearguingtooseriouslyabou
A、Becausebothhavealimitedsupplyofair,water,andotherresources.B、BecausetheEarthmovesaroundthesunasfastasas
随机试题
嘌呤核苷酸的分解代谢终产物是()
下列各句中,加着重号的连词“而”连接的成分表示偏正关系的一句是()
患者女,38岁,工业中接触汞,近来脾气急躁,易怒。手指有细小震颤,尿汞含量为320mmol/L。治疗首选
下列不是产生摩擦性失业的原因有()。
甲、乙签订买卖合同后,甲向乙背书转让3万元的汇票作为价款。后乙又将该汇票背书转让给丙。如果在乙履行合同前,甲、乙协议解除合同。甲的下列行为中,符合票据法律制度规定的是()。
材料:某版义务教育生物学教材“想一想,议一议”栏目内容如下:问题:分析教学中使用该栏目应注意的事项。
以下作品中属于莎士比亚代表作的是()。
某学习小组将一批笔记本平均分给组内所有女生,则每位女生可分得10本;若将这批笔记本平均分给组内所有男生,则每位男生可分得15本。现将这批笔记本平均分给全组同学,则每人可分得()本。
A、一年级、二年级B、一年级、三年级C、一年级、四年级D、二年级、四年级B
Whatcanwelearnfromtheconversation?
最新回复
(
0
)