首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I don’t know how I became a writer, but I think it was because of a certain force in me that had to write and that finally burst
I don’t know how I became a writer, but I think it was because of a certain force in me that had to write and that finally burst
admin
2011-01-21
56
问题
I don’t know how I became a writer, but I think it was because of a certain force in me that had to write and that finally burst through and found a channel. My people were of the working class of people. My father, a stone-cutter, was a man with a great respect and veneration for literature. He had a tremendous memory, and he loved poetry, and the poetry that he loved best was naturally of the rhetorical kind that such a man would like. Nevertheless it was good poetry, Hamlet’s Soliloquy, Macbeth, Mark Antony’s “Funeral Oration”, Grey’s “Elegy”, and all the rest of it. I heard it all as a child; I memorized and learned it all.
He sent me to college to the state university. The desire to write, which had been strong during all my days in high school, grew stronger still. I was editor of the college paper, the college magazine, etc. , and in my last year or two I was a member of a course in playwriting which had just been established there. I wrote several little one-act plays, still thinking I would become a lawyer or a newspaper man, never daring to believe I could seriously become a writer. Then I went to Harvard, wrote some more plays there, became obsessed with the idea that I had to be a playwright, left Harvard, had my plays rejected, and finally in the autumn of 1926, how, why, or in what manner I have never exactly been able to determine. But probably because the force in me that had to write at length sought out its channel, I began to write my first book in London. I was living all alone at that time. I had two rooms--a bedroom and a sitting room--in a litter square in Chelsea in which all the houses had that familiar, smoked brick and cream-yellow-plaster look.
A conclusion we cannot safely draw (based upon this passage) about the author’s life in 1926 is that ________.
选项
A、he was unmarried
B、he was miserable about having his plays rejected
C、he lived in a house like all the other houses around him
D、he started his first novel
答案
B
解析
文中第二段第七行,在1926年秋天,作者的剧本被退稿,故而犹豫不决是否下定决心做一名作家,可以推断当时作者的心情是非常沮丧的。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7n3d777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Recently,theWorldHealthOrganizationcarriesoutastudyover70,000teensin34nations.Thestudyisamongschoolchildren
AsthevolcanoeruptsinIceland,moreandmorepeoplearebeginningtoconcernaboutthedamagevolcaniceruptionbrings.Then,
Weoftenhearadvicefromthedermatologists,"Youshouldkeepusingsunscreencream--justtobesafe".Moreandmorepeopleare
Conventionalwisdomaboutconflictseemsprettymuchcutanddried.Toolittleconflictbreedsapathy(冷漠)andstagnation(呆滞).
We’veallhadtostartconversationsthatwedreadedhaving—everythingfromaskingforaraisetoaskingforadivorcetoaski
Electricityplaysanessentialpartinourlife.Noonecandenythatelectriclightisnecessaryforpeople’slife.However,ca
Whatisthemeaningof"anaughtyboy"inthispassage?
QueuingisnothingspecialinJapan.Everyday,televisionprogramsshowlonglinesofpeoplequeuingforuptoonehourevenin
Nowadays,airtravelisvery【C1】______WearenotsurprisedwhenwewatchonTVthatapoliticianhastalkedwithFrenchPresiden
Atourhouse,nobodygetsmoremailthanJake:catalogs,coupons,andofferstosubscribetomagazines.【F1】Heisalsourgedto
随机试题
简述社会资本扩大再生产的实现过程和实现条件?
设l是曲线y=x2+3在点(1,4)处的切线,求由该曲线,切线l及Y轴围成的平面图形的面积S.
短效口服避孕药的主要作用机制为()
有关宫颈细胞学诊断结果及临床意义的概念,正确的是
下列哪项对中心静脉压的影响最小( )。
治疗肺炎球菌肺炎时,首选的抗菌药物是
根据下面资料回答问题。2007年矿产品价格指数的最大最小值相差()个百分点。
从倒计时100天到50天,从一个月到一个星期,世游赛的筹办工作一步一个脚印,如今已是_______。开赛在即,各大功能设施纷纷宣告_______。填入划横线部分最恰当的一项是:
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases【C1】______the
帧中继网的虚电路建立在(58),与X.25相比,因为(59)从而在网上的延迟时间更小。这种网络没有流量控制功能,但增加了拥塞控制功能。如果沿着帧传送方向出现拥塞,则把帧地址字段的(60)位设置为1,这样接收方就可通过(61)协议要求发送方降低数据速率。最适
最新回复
(
0
)