首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Each year there is an increasing number of cars on roads and streets as millions of new cars are produced. One out of every six
Each year there is an increasing number of cars on roads and streets as millions of new cars are produced. One out of every six
admin
2013-04-25
84
问题
Each year there is an increasing number of cars on roads and streets as millions of new cars are produced. One out of every six Americans works at putting together the parts of cars, driving trucks, building roads of filling cars with gas. Americans won’t live without cars!
Most Americans find it hard to think what life would be without a car. However, some have realized the serious problem of air pollution by cars. The polluted air is poisonous(有毒的)and dangerous to health.
One way to get rid of(排除) the polluted air is to build a new kind of car. That’s what several of the large car factories are trying to do. But to build a clean car is easier said than done. Progress in this field has been slow.
Another way is to take the palce of the car engine(发动机)by something else. Engineers are now working on some new cars. Many makers believe that it will take years to develop a practical model that pleases man.
To prevent the world from being polluted by cars, we’ll have to make some changes in the way many of us live. Americans, for example, have to cut down on the number of their cars. They are encouraged to travel and go to work by bike. Riding a bike is thought to help keep the air clean.
But this change does not come easily——a large number of workers may find themselves without jobs if a car factory closed down. And the problem of air pollution would become less important than that of unemployment(失业).
Although cars have brought us a better life, they have also brought us new problems.
The writer wants to tell us that_____.
选项
A、riding a bike is the only way out
B、the number of cars must be cut down
C、man won’t live without cars
D、cars bring us not only a better life but also serious problems
答案
D
解析
A选项文中并未提到。B说必须要削减汽车数量,但是文中已经说到如果这样失业将成为更严重的问题,所以B不符合题意。C说人们的生活离不开汽车,这虽然是个事实,但并不是作者想要向我们传达的意思。D说汽车不仅带来了更好的生活也带来了严重的问题,这句话完全符合文章的最后一段,也是作者想要阐述的问题。所以答案选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7qhq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
季氏将伐颛臾季氏将伐颛臾。冉有季路见于孔子,曰:“季氏将有事于颛臾。”孔子曰:“求,无乃尔是过与?夫颛臾,昔者先王以为东蒙主,且在邦域之中矣。是社稷之臣也,何以伐为?”冉有曰:“夫子欲之;吾二臣者,皆不欲也。”孔子曰
阅读下面文章,完成下列问题。①一幅地图,一张照片,一个动作,如果要通过电报或电话让对方了解,那是太不容易了。即便你有很强的表达能力,也很难说得清、道得周全。如果有这样一种通信方式,它能把写在纸上的字,以及活动的或静止的画面、景物从千里之外传送到你的面前,
以下词语结构类型不完全相同的一项是()。
为国效力是大漠边关永恒的歌,李贺《雁门太守行》中的“________,________”借“燕昭王筑台”的典故把这首歌唱得慷慨激昂;范仲淹《渔家傲。秋思》中的“________,________”通过刻画守边将士的矛盾心理把这首歌唱得苍凉悲壮。
根据学生的身体情况和兴趣爱好制订锻炼任务、内容、方法时,必须有所区别,其体现的段炼身体的基本原则是()。
NewrulesandbehaviorstandardsformiddleschoolstudentscameoutinMarch.Amiddleschoolisgoingtostartnewrules【B1】w
Inthispartyouwillhavetofinishtheshortpassageaccordingtotheinformationinit.Thefirstletterhasbeengiven(Onew
Inthispartyouwillhavetofinishtheshortpassageaccordingtotheinformationinit.Thefirstletterhasbeengiven(Onew
OnedayJack’swifewascleaningoutacloset(壁橱)."Lookatalltheseumbrellas,"shesaidtoJack."Thereareeightandthe
Besuretoread______carefullybeforeyoutakethemedicinesothatitcanfunctionbetter.
随机试题
某16位计算机所使用的指令格式和寻址方式如下图所示,该机有一个20位基址寄存器,16个16位通用寄存器。指令汇编格式中的s(源)、D(目标)都是通用寄存器,M是主存中的一个单元。三种指令的操作码分别是MOV(OP)=(A)H,STA(OP)=(1B)H,L
Word2010中要对表格中的数据进行计算,应选择的主选项卡项是________。
关于呼吸衰竭低氧对大脑的影响,下列哪项不对
A.TCR复合物及其辅助受体B.BCR复合物及其辅助受体C.IgFc受体D.细胞因子受体E.死亡受体主要分布于吞噬细胞,参与细胞吞噬、ADCC和超敏反应的细胞因子是
根据《合伙企业法》规定,合伙人有( )情形的,为当然退伙。
渎职主观方面只能是故意。()
题干图形重新组合将得到选项中哪个图形?
下列关于监督和控制的说法。正确的是()
Mostofthestudentsfailedinthefinalexam.It______easy.
Hungryprehistorichunters,notclimatechange,droveelephantstoextinctionduringthePleistoceneera(更新世),newresearchsugg
最新回复
(
0
)