首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Doubtful. B、Opposing. C、Supportive. D、Neutral. B短文在提出话题后,给出了两方的意见和看法,第一方是消费者群体,另一方是政府机构。文中提到后者的态度是disagreed strongly,[B]中的Oppo
A、Doubtful. B、Opposing. C、Supportive. D、Neutral. B短文在提出话题后,给出了两方的意见和看法,第一方是消费者群体,另一方是政府机构。文中提到后者的态度是disagreed strongly,[B]中的Oppo
admin
2012-02-02
101
问题
Current studies show that what goes on labels is an important consideration for manufacturers, since more than seventy percent of shoppers read food labels when considering whether to buy a product.
A recent controversy as to whether labels on prepared foods should educate or merely inform the consumer is over, and a consumer group got its way. The group had maintained that product labels should do more than simply list how many grams of nutrients a food contains. Their contention was that labels should also list the percentage of a day’s total nutrients that the product will supply to the consumer, because this information is essential in planning a healthy diet.
A government agency disagreed strongly, favoring label that merely informs the consumer, in other words, a label that only lists the contents of the product. The agency maintained that consumers could decide for themselves if the food is nutritious and is meeting their daily needs.
The consumer group, in supporting its case, had cited a survey in which shoppers were shown a food label, and were then asked if they need more or less of a certain nutrient after eating a serving of this product. The shoppers were not able to answer the questions easily when they were not given a specific percentage.
This study, and others helped get the new regulation passed, and now food products must have the more detailed labels.
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. According to the speaker, how many percent of customers read food labels before making a purchase?
33. What was the controversy about?
34. What’s the government agency’s attitude towards more detailed labeling?
35. What kind of food labels will be provided to the customers now?
选项
A、Doubtful.
B、Opposing.
C、Supportive.
D、Neutral.
答案
B
解析
短文在提出话题后,给出了两方的意见和看法,第一方是消费者群体,另一方是政府机构。文中提到后者的态度是disagreed strongly,[B]中的Opposing即是对此的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7sE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Becauseitgivesthemself-confidenceandbetterchance.B、Becauseitmakesthesecondgenerationlovetheirmotherland.C、Bec
A、Becausetheybehavedquitedifferently.B、Becausetheyhadneverbeentherebefore.C、Becausetheyhaddifferentfacialappear
A、Itisthebestcityhe’severvisited.B、Itwasworsethanhehadexpected.C、Itisdifficulttogetaroundinthecity.D、The
Pollution:ALifeandDeathIssueOneofthemainthemesofPlanetunderPressureisthewaymanyoftheEarth’senvironmenta
A、Careful,helpfulandbeautiful.B、Strict,sensitiveandsupportive.C、Modest,helpful,andhard-working.D、Loving,supportive
A、ABachelor’sdegreeandatleasttwoyearsofteachingexperience.B、ADoctor’sdegreeandatleasttwoyearsofteachingexpe
Followingrepeateddelays,onNovember19ththeIMFfinallyapproveda$2.1billionloantoIcelandaimedatrevivingthecount
A、Tenantsneedn’tmaintainthehouse.B、Tenantscancookintheapartments.C、Tenantshavefreedomtoselecttheirroommates.D、
A、Bothofthetwospeakerswillhavearelaxingweekend.B、Themanwillgoforapicnictomorrow.C、Thewomanwillhaveabusyw
Nowomancanbetoorichortoothin.ThissayingoftenattributedtothelateDuchess(公爵夫人)ofWindsorembodiesmuchoftheod
随机试题
A.Histaskistoensurethefairuseandstorageofpersonalinformationheldincomputer.B.Andthatlatertheyagreeduponc
A.前壁心肌梗B.前侧壁心肌梗C.高侧壁心肌梗死D.内膜下心肌梗E.下壁心肌梗死房室传导阻滞时多见于
A、蝉蜕B、防风C、天南星D、白僵蚕E、蜈蚣既止痉,又通络止痛的药物是()
房室传导阻滞患者禁用或慎用的药是
有限责任公司与股份有限公司相比较,其主要特征是()。
业主大会作出()的决定,必须经专有部分占建筑物总面积1/2以上的业主且占总人数1/2以上的业主同意。
关于求助者的重要问题,以下描述哪些是正确的?()
案例:本学期,李老师承担初二年级的教学任务。李老师在进行“表格数据的图形化”这节课时,她首先提出一个情境:“中国网民有多少?其中有网瘾的又有多少?占的百分比是多少?网络给我们学习和生活带来了很大的便利,如果我们不能正确使用它,就会受到影响。”很多同学都微
如果你负责组织单位新闻发布会,发布官因故迟到一小时,你怎么办?
在现场勘验或者搜查中发现可用以证明犯罪嫌疑人有罪或者无罪的各种物证、书证需要扣押的,由()决定。
最新回复
(
0
)