首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Fliers may want to have their tickets in hand before catching their planes, but the airline companies are doing everything they
Fliers may want to have their tickets in hand before catching their planes, but the airline companies are doing everything they
admin
2014-02-19
51
问题
Fliers may want to have their tickets in hand before catching their planes, but the airline companies are doing everything they can to bring forward cost-saving ticketless flight —no paper needed, just a ticket number and a photo ID.
Anyone who buys a Northwest E-ticket through the airline’s computer service by June 16 will get an award. Next time you fly, you can buy another ticket for a friend for $ 99,good anywhere in the US or Canada through February, along with the lowest ticket prices.Some airlines offer extra frequent-flier miles for the ticketless crowd. And there are rising punishments for paper lovers. American, Northwest, United, and US Airways have raised the cost for lost-ticket replacement to $ 70 from either $ 60 or $ 50 last week. The airlines insist that the increase in price is not meant to push travelers toward E-tickets but only covers the increasing cost of replacing and tracking a missing ticket.
Who are the paper lovers mentioned in the text?
选项
A、People who like to have paper airplane tickets.
B、People who love paper products of various kinds.
C、People who travel with paper on a plane.
D、People who have lost their ticket and buy a second one.
答案
A
解析
语义题。根据第二段可知,paper lovers指的是购买纸制机票的乘客,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7ugK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Whatkindofpeopleweretheninecontestants?Fromthepassagewecanlearnthat______.
Whatkindofpeopleweretheninecontestants?WhichofthefollowingstatementsisNOTtrue?
Istillrememberclearlyhowinterestingmyfirstdatewas.Itwasmysecondyearattheuniversity,andhewasaseniorstudent
Mr.Foxwasluckyenoughtohavechangedhisflightandarrivedsafe.
A、I’mpleased.B、NeverminC、Yes,ofcourse.D、Icould.C本题问题为“你能转告史密斯先生说我想见他吗?”“Couldyou...,Please?”表示请求别人为自己做某事。肯定回答可说“Sure.
Ifthenewpaymentmethodsmakeiteasierforconsumerstopay,couldtheymakeiteasierforcriminalstoo?
BeginninginOctober,morethan13000McDonald’srestaurantsinAmericawilluseanewvarietyofcookingoil.McDonald’saimst
A、30minutes.B、20minutes.C、10minutes.D、8minutes.B时间数字题。对话中男士问女士下一班车什么时候出发,女士回答说二十分钟后,即八点三十分发车。由此可见,男士还需要等二十分钟。女士答语中的其他数字均
Broadbandtechnologyisseenasthekeytothenewdigitaleconomy.Inthisrapidlychangingworld,mediaandtechnologyinf
Whatisthepurposetoeatsomegarlicaccordingtothepassage?Itcan______.Whatisalsoagoodmethodtohelpyousleepb
随机试题
数据库技术中的物理独立性是指在数据库系统中,当数据库的模式改变时,用户程序可以不做改变。()
被西方人称为“西医之父”的古希腊名医是
下列哪项不是经饮水传播传染病的流行特征
公司进行营运资本投资的主要方式有()。
下列各项中,关于“应付职工薪酬”账户说法正确的有()。
后印象派
下列叙述中正确的是
"anindependentboy"meansaboy______.Billcouldn’tunderstandwhattheboywassayingbecause______.
Biologically,thereisonlyonequalitywhichdistinguishesusfromanimals:theabilitytolaugh.Inauniversewhichappears
A——InternetKeyExchangeB——VirtualPrivateNetworkC——SingleUserAccountD——RequestToSendE——LocalArea
最新回复
(
0
)