首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Last summer I took a trip to an island. I had a lot of fun. I sat and watched the waves and listened to the ocean. I learned to
Last summer I took a trip to an island. I had a lot of fun. I sat and watched the waves and listened to the ocean. I learned to
admin
2022-05-23
85
问题
Last summer I took a trip to an island. I had a lot of fun. I sat and watched the waves and listened to the ocean. I learned to identify birds. I discovered pretty things and enjoyed the taste of new foods. It was a very nice time.
One evening I took a pleasant walk by the ocean. When the waves came in, many starfish fell on the beach. Some starfish went back into the water, and they were safe. But other starfish were still on the sand. They would die if they did not get into the water. There were many starfish on the beach that night. It made me sad, but I knew I could not fix the problem. I stepped very carefully so that I wouldn’t hurt them.
Then I saw a little girl. She was also sad about the starfish. She wanted to prevent all of them from dying. She asked me if I could perhaps help her.
"To be frank, I don’t think we can do anything, ’ I said.
The little girl started to cry. She sat back against a rock and thought for a while. Finally, the emotion was gone. She stopped crying and stood up. Then she picked up a starfish and threw it into the water.
" What are you doing?" I asked her. But she did not answer me. She just threw as many starfish as she could. "You cannot save all of them!" I said.
She stopped to look at me. "No, I cannot save them all," she replied. Then she picked up a very big starfish and said, "But I can save this one. " And then she smiled and threw the starfish as far as she could into the ocean.
What did the girl mean by "But 1 can save this one"?
选项
A、She would save just this starfish.
B、She liked the big starfish.
C、She gave up saving all the starfish on the beach.
D、She would save as many as she could.
答案
D
解析
根据倒数第二段第三句“She just threw as many starfish as she could. ”和最后一段最后三句"No, I cannot save them all," she replied. Then she picked up a very big starfish and said, "But I can save this one. " And then she smiled and threw the starfish as far as she could into the ocean. 可知,小女孩儿只是尽可能多地把海星扔到海里,作者询问她时,她回复道,“对,我救不了所有海星”,然后她捡起一只非常大的海星并说道,“但我能救这一只”,然后她笑着把这只海星尽量远地扔进海里。由此可推知,小女孩儿说“但我能救这一只”的意思是她会救尽可能多的海星。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7xQD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A.Thehappiestpeopledon’tnecessarilyhavethebestthings,theyjustmakethemostofeverythingthatcomesalongtheirway.
A.Heisseniortoeveryoneelseinthecompany.B.Thatman’stemperisnotsobadasyouhavedescribed.C.Suchpeopleaswis
Whensomethingterriblehappenstoourfriends,weoftencan’trespondproperly.Wehurttheirfeelingsbysayingexactlywhatt
Environmentalistsaredoingeverythingwithintheirpowerto________theimpactoftheoilspill.
Asurveyoftheopinionsofstudents________thattheyalsoadmitseveralhoursofsittinginfrontofthecomputer________harmfu
Hisknowledgeoflanguageandinternationalbusiness________himinhiswork.
Whenyouspeakonthetelephone,youcannotuseyourfacialexpressions,eyecontactandgesturestohelpcommunicateyourmessa
Trip1OneWeekintheMountainsBringyourstrongshoesandwarmclothesforthiswalkinabeautifulareaoftheGreenMou
Trip1OneWeekintheMountainsBringyourstrongshoesandwarmclothesforthiswalkinabeautifulareaoftheGreenMou
TundraecosystemsaretreelessregionsfoundintheArcticandonthetopsofmountains,wheretheclimateiscoldandwindyand
随机试题
正确指数愈大,则
下列何种变化属于晚期煤矽肺的典型表现
患儿男,1岁,诊断动脉导管未闭6个月。3天前,发热,咳嗽,近1天来,咳嗽、呼吸急促,三凹症明显,尿少,急诊入院。查体:T38℃:,P160次/分,R55次/分,肝肋下5cm;诊断动脉导管未闭合并心力衰竭,正确的饮食指导是
违约责任和侵权责任竞合的特点是()。
应进行脚手架检查与验收的阶段有()。
某施工设备经销商规定其业务员按合同价5%提取奖金。业务员王某在与施工企业洽谈时提出,合同定价遵守公司规定,但王某本人按每台50元补贴施工企业。施工企业表示同意,遂与王某签订了订货合同,并将获得的补贴款入账。王某行为的法律定性是()。
利润表是企业的()。
甲乙夫妇带着名贵爱犬去海边度假,散步时老婆乙和狗同时掉进海里,甲赶忙:跳下海,先将狗救上岸,待再救乙上岸时,乙因溺水过久抢救无效死亡。下列判断正确的是()。
旅游者在旅游过程中患有一般疾病,如有需要,导游员应陪同患者前往医院就医,所需的医疗费用应由()。
下列4条叙述中,有错误的一条是
最新回复
(
0
)