首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What happened after the man built his first computer?
What happened after the man built his first computer?
admin
2013-09-28
31
问题
What happened after the man built his first computer?
W: What started you in computers?
M: I built my first computer when I was in Junior High School. I was an enthusiastic reader. I studied everything I could get my hands on. Then I turned to building my own machine. From that point on, I was hooked.
W: Where do you see computers as going in the future?
M: This will be the era of distributed devices, some of which will be in your walls, some of which you will wear, some of which will be in your cars and throughout your house, and maybe one of which will be on your desk. Devices with processors in them will be everywhere, they will be connected, and they will look less like traditional PCs.
W: What kind of computer do you have now?
M: My primary machine is a heavily loaded PowerMac, which I use to write all my books and to do video editing. I’ve also got a Toshiba notebook which I use for all my work at the company and for email.
W: There are critics who say that technology is dangerous and is moving too fast. What’s your reaction?
M: There is criticism voiced in every generation. One can’t stop this kind of progress, so the critics you cite above are cursing the dark. That being said, it’s important to always consider the implications of the technology we create, for they have social impact.
选项
A、He turned to become an enthusiastic reader.
B、He went on to build a machine for his Junior High School.
C、He became obsessed with computer engineering.
D、He was brushed by a hook.
答案
C
解析
本题考查事实。根据原文“Then I turned to building my own machine. From that point on, I was hooked.”这里使用了hook“难以摆脱”一词,因此选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7yLK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
EcotourismNowadays,manyofustrytoliveinaway/thatwilldamagetheenvironmentaslittleaspossible./Werecycleou
ManybooksmakemecrywhenIencounterthemforthefirsttime,althoughfewerthesedaysthanduringmyteens.Butit’sraret
Themorningclass______over,studentsrushedoutoftheclassroomforlunch.
Whatisthewomantryingtodo?
Itisnotoftenrealizedthatwomen【C1】______ahighplaceinsouthernEuropeansocietiesinthe10thand11thcenturies.Asaw
1 AcenturyagointheUnitedStates,whenanindividualbroughtsuitagainstacompany,publicopiniontendedtoprotectthat
1 AcenturyagointheUnitedStates,whenanindividualbroughtsuitagainstacompany,publicopiniontendedtoprotectthat
Beforethe1500’s,thewesternplainsofNorthAmericaweredominatedbyfarmers.Onegroup,theMandans,【C1】______intheupper
______isknowntotheworld,MarkTwainisagreatAmericanwriter.
Hehas______himselftohisworkandbecomejustawritingmachine.
随机试题
Oneoftheliveliestdebatesinlinguisticsisoverwhetheralllanguagessharefundamentalproperties.Ifso,perhapslanguage
A.糖皮质激素B.阿托品C.柳氮磺吡啶栓D.布桂嗪(强痛定)E.洛哌丁胺(易蒙停)溃疡性结肠炎患者腹痛症状明显时应选用
下列属于《证券法》对股份有限公司申请股票上市要求的是()。
下列关于普通股发行定价的说法中,不正确的是()。
采购成本比较法是供应商选择方法之一,它是通过计算分析针对各个不同供应商的采购成本,选择采购成本较低的供应商的一种方法。采购成本一般包括售价、采购费用、运输费用等各项支出的总和,但不包括交易费用。()
亮亮在玩搭小凳子,贝贝在玩小汽车,他们谁都没有注意到明明在他们周围跑来跑去地玩小飞机,因此,这些小朋友进行的游戏属于独自游戏。()
下列属于社会意识形态的有()。
的个位数是几?
在法庭的被告中,被指控偷盗、抢劫的定罪率,要远高于被指控贪污、受贿的定罪率。其重要原因是后者能聘请收费昂贵的私人律师,而前者主要由法庭指定的律师辩护。以下哪项如果为真,最能支持题干的论述?
请简要解释段落中画线部分的知识点英国科学与社会研究所在2010年的一篇报告中称,美国转基因作物种植,使美国农业农药施用量从1996年到2008年增加了3.83亿磅02006年以来,已商业化的三大主要转基因作物玉米、大豆和棉花的农药需用量都持续上升且已大
最新回复
(
0
)