首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Celebrate the success in reaching the goal. B、Make another goal immediately. C、Have a good rest. D、Analyze the factors which h
A、Celebrate the success in reaching the goal. B、Make another goal immediately. C、Have a good rest. D、Analyze the factors which h
admin
2021-08-19
84
问题
M: Good morning. Today we’ll talk about goal-setting and we have a special guest here. Kate Warwick. Welcome to our program. Mrs. Warwick.
W: Thank you.
M: So Mrs. Warwick. can you tell us about your work in goal-setting?
W: OK. When it comes to goal-setting. I’m really focused. For example, if I want to lose weight. I will get a group of friends around me and tell them I want to lose weight and increase my health. Then I’ll take actions to achieve this goal by refraining from eating poor foods, etc.
M: Well, why do you gather some close friends together?
W: (5) It is important for me because I need support. I know I can’t do it on my own. Also it helps because I am able to share my problems with them. And by telling other people, "I really want to do this and I seek your help," they can keep you honest I suppose.
M: So setting goals helps people achieve something. But is there anything negative about goal-setting?
W: Yes. If you set yourself a goal and you’re so focused on it, (6) then you will be close-minded to other things that happen.
M: Why is it that most people do so badly at reaching goals?
W: (7) They lose focus. Everybody’s life is busy. There is so much happening in everybody’s life that what happens is that they might have a goal, and then something will get in the road of that.
M: Once you reach a goal, what’s the next step?
W: (8) One thing that I would strongly encourage is to celebrate success. Once you have made and reached that level, it is a real must to celebrate it. That way you are acknowledging it to yourself, and you’re acknowledging this level of achievement.
Questions 5 to 8 are based on the conversation you have just heard.
5. What’s the woman’s purpose when she tells her friends she wants to lose weight?
6. What is the disadvantage of being so focused on one’s goal?
7. What is the reason why most people fail to reach their goals?
8. What should one do after reaching a goal according to the woman?
选项
A、Celebrate the success in reaching the goal.
B、Make another goal immediately.
C、Have a good rest.
D、Analyze the factors which help to achieve the goal.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7zD7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Depressionisoneofthedarkdemons(恶魔)ofadolescence.Upto1in12Americanteenagersisaffected,accordingtotheNational
DoBritain’sEnergyFirmsServethePublicInterest?[A]Capitalismisthebestandworstofsystems.Lefttoitself,itwillemb
DoBritain’sEnergyFirmsServethePublicInterest?[A]Capitalismisthebestandworstofsystems.Lefttoitself,itwillemb
A、Cultivatingcreativetalents.B、Producinguniversityprofessors.C、Fosteringindustrialleaders.D、Nurturinggreatartists.B①
A、Completehisresumeassoonaspossible.B、Waitafewminutesfortheresult.C、Gobackhomeandwaitfortheresult.D、Comple
Onceitwaspossibletodefinemaleandfemaleroleseasilybythedivisionoflabour.Menworkedoutsidethehomeandearnedth
A、Provideextraenergytostartthereaction.B、Raisethetemperatureofthechemicals.C、Releaseachemicalneededtostartthe
A、Shecandevoteallherlifetopursuingherpassion.B、Heraccumulatedexpertisehelpshertoachievehergoals.C、Shecanspr
绿色就业(greenjob)是在经济绿化的过程中产生和发展的,指的是从事绿色经济活动的就业。绿色经济是指对产业结构、产品生产的技术和工艺、产品生产的组织方式进行“绿化”。绿色就业就是采用绿色技术、工艺和原材料进行生产的就业,就是从事绿色产品生产和服务
A、Therewillbefewerjobsforhumaninthefuture.B、Theexistingjobswillbecomemorecompetitive.C、Someotherjobopportuni
随机试题
首先考虑诊断为以下哪项检查不必要
browse
A.血性液体B.不凝固血液C.粪臭味液体D.黄色浑浊状,无臭味液体E.稀脓性,有臭味液体肝、脾破裂腹腔穿刺液
A.不需要经过审查批准、取得药品广告批准文号B.应当按照《药品广告审查办法》申请广告批准文号C.只准在专业性医药报刊上进行广告宣传D.可以在专业性医药报刊、大众传播媒介进行广告宣传处方药的药品名称(包括通用名、商品名)、疗效()
因违法行为或者违纪行为被撤销资格的律师、注册会计师或者法定资产评估机构、验证机构的专业人员,自被撤销资格之月起未逾()。
市场机制配置资源缺陷具体表现在公共资源的过度使用方面,这类资源既在技术上难以划分归属,又在使用中不宜明细归属,以下属于此类情形的是()。
第一段中提到“植物生物钟”,第二段提到“植物周期行为”、“生理节律”和“异步个体”。对文中这四个概念的理解,正确的一项是()以下四项是检测的四个过程,对过程叙述有误的一项是()
用两根同样长度的铁丝分别圈成圆形和正方形,圆形面积大约是正方形面积的几倍?()
假如你生活在第二次工业革命时期,你不可能享受到的生活是()。
Historically,humansgetseriousaboutavoidingdisastersonlyafteronehasjuststruckthem.【C1】______thatlogic,2006should
最新回复
(
0
)