首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every other week it seems a new study comes out that adds to our already-formidable store of parental worries. But even by those
Every other week it seems a new study comes out that adds to our already-formidable store of parental worries. But even by those
admin
2013-07-30
98
问题
Every other week it seems a new study comes out that adds to our already-formidable store of parental worries. But even by those upgraded standards, the report issued last week by the federal government’s National Center for Health Statistics contained a jaw-dropper: the parents of nearly one of every five boys in the United States were concerned enough about what they saw as their sons’ emotional or behavioral problems that they consulted a doctor or a healthcare professional. By comparison, about one out of 10 parents of girls reported these kinds of problems.
The report confirms what many of us have been observing for some time now: that lots of school-age boys are struggling. And, parents are intensely worried about them.
What is bothering our sons? Some experts suggest we are witnessing an epidemic of ADD(attention deficit disorder)and say boys need more treatment. Others say that environmental pollutants found in plastics, among other things, may be eroding their attention spans and their ability to regulate their emotions.
Those experts may be right but I have another suggestion. Let’s examine the way our child rearing and our schools have evolved in the last 10 years. Then ask ourselves this challenging question: could some of those changes we have embraced in our families, our communities and our schools be driving our sons crazy?
Instead of unstructured free play, parents now schedule their kids’ time from dawn till dusk(and sometimes beyond). By age 4, an ever-increasing number of children are enrolled in preschool. There, instead of learning to get along with other kids, hold a crayon(蜡笔)and play Duck, Duck, Goose, children barely out of diapers are asked to fill out work sheets, learn calculation or study Mandarin. The drumbeat(鼓声)for early academics gets even louder when they enter "real" school. Veteran teachers will tell you that first graders are now routinely expected to master a curriculum that, only 15 years ago, would have been considered appropriate for second, even third graders. The way we teach children has changed, too. In many communities, elementary schools have become test-prep factories — where standardized testing begins in kindergarten and "teaching to the test" is considered a virtue. At the same time, recess(休息时间)is being pushed aside in order to provide extra time for reading and math drills. So is history and opportunities for hands-on activities — like science labs and art. Active play is increasingly frowned on — some schools have even banned recess and tag. In the wake of school shootings like the tragedy at Virginia Tech, kids who stretch out a pointer finger, bend their thumb and shout "pow!" are regarded with suspicion and not little fear.
According to the first paragraph, what are many American parents worried about?
选项
A、The potential physical problems of the kids.
B、The higher standard set by the federal government.
C、A study coming out every other week.
D、Their children’s emotional or behavioral problems.
答案
D
解析
根据题干中的the first paragraph将本题出处定位到首段。该段第二句提到parents of nearly one of every five boys…were concerned…about…emotional or behavioral problems,第三句提到about one out of 10 parents of girls re-ported these kinds of problems,these kinds of problems指代emotional or behavioralproblems,由此可知,美国家长对孩子的情绪或行为问题非常担忧,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8197777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Theround-the-clockavailabilitythatcellphonesandpagershave【C1】______topeople’slivesmaybetakingatollonfamilylif
Theround-the-clockavailabilitythatcellphonesandpagershave【C1】______topeople’slivesmaybetakingatollonfamilylif
Theround-the-clockavailabilitythatcellphonesandpagershave【C1】______topeople’slivesmaybetakingatollonfamilylif
Theround-the-clockavailabilitythatcellphonesandpagershave【C1】______topeople’slivesmaybetakingatollonfamilylif
A、HisfamilyB、HishealthandfamilyC、HishealthD、ItshealthandincomeB
A、Tocreatestabilityintheirlives.B、Toembracechangesofthought.C、Toadapttothedisintegratedfamilylife.D、Toreturn
Thepassageismainlyaboutwhyandhowtoplantmoretreestomakeuniversitiesbecomegreen.Thoseconventionalbuildingsreq
Thepassageismainlyaboutwhyandhowtoplantmoretreestomakeuniversitiesbecomegreen.The"MountTrashmore"programha
TheEndoftheCashEraInthespringAdamSmithwillreplaceSirEdwardElgarasthefaceonBritain’s£20note.Thefirst
Withgraduateunemploymentatitshighestformorethanadecade,thelureoftheparentalnesthasneverbeenstronger.Butspo
随机试题
男性,72岁,慢性胃炎30年,近2周出现发作性胸痛,伴反酸,烧心,呃逆,进食发堵。若上述两题检查正常进一步做哪项检查
男性,31岁,就诊主诉为突感心前区刀割样疼痛,咳嗽,呼吸时加重,体检:体温38.7℃,可闻及心包摩擦音。ECG示多数导联ST段抬高,追问病史,2周前有上呼吸道感染史
诊断T-急性淋巴细胞白血病最特异的标志是
甲承包商拟投标一项土建工程。招标人按照《建设工程工程量清单计价规范》(GB50500—2008)计算的该土建工程中的基础土方工程的清单工程量为1250m。。甲承包商按《全国统一建筑工程基础定额》和资源市场价格计算得出如下数据:(1)基础土方工程量为226
已知a>0,函数f(x)=x3-a,x∈[0,+∞),设x1>0,记曲线y=f(x)在点M(x1,f(x1))处的切线为l。求l的方程;
2016年9月27日,中共中央政治局召开会议,研究全面从严治党重大问题。会议强调,必须()。
(2011联考上71)小刘是环保志愿者组织“拯救地球”的成员,由于身患重病,不能到上海做世博会志愿者,而该组织其他成员都获得了上海世博会志愿者的资格。由此可以推出:
已知总体X的密度函数为其中θ,β为未知参数,X1,…,Xn为简单随机样本,求θ和β的矩估计量.
根据以上说明设计的实体联系图如图2-1所示,请指出读者与图书、书目与读者、书目与图书之间的联系类型。请指出问题2中给出的读者、书目关系模式的主键,以及图书、借还记录和预约登记关系模式的主键和外键。
Winnersdonotdedicatetheirlivestoaconceptofwhattheyimaginetheyshouldbe:rather,theyarethemselvesandassuchdo
最新回复
(
0
)