首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The government’s new cyber-security officials yesterday asked telecommunications companies for help in building at government co
The government’s new cyber-security officials yesterday asked telecommunications companies for help in building at government co
admin
2013-06-03
49
问题
The government’s new cyber-security officials yesterday asked telecommunications companies for help in building at government computer network that would have "no risk of outside penetration" — a task some computer security consultants say is nearly impossible. Plans for the private network, called Govnet, hinge on whether a reliable network infrastructure can be built at an affordable price, officials said. Computer system consultants said they could not estimate how much the network would cost because of the government’s enormous size and security needs. Richard Clarke, who was appointed special adviser to the president for cyberspace security this week, said he believes a more reliable system can be built. Ninety percent of available fiber-optic space is unused and fairly inexpensive to obtain, he said.
Govnet is part of a plan Clarke announced earlier this week "to secure our cyberspace from a range of possible threats, from hackers to criminals to terrorist groups, to foreign nations, which might use cyber-war against us in the future". Govnet would be completely independent from the Internet to help keep out hackers and viruses, according to the government’s plan. The request from the General Services Administration asks that telecommunications companies submit proposals about how the network could be built, how much it would cost, and how long it would take to construct.
This year, the current network has been breached by hackers, computer worms and viruses. The system was also roughed up by the "Code Red" computer worm and an attack program called "I Love You". The viruses affected thousands of government computers. Last year a report by the General Accounting Office, an internal government watchdog, found weaknesses in the computer network that could allow terrorists or hackers to "severely damage or disrupt national defense or vital public operations or steal sensitive data". Clarke said the government’s current virtual private network is vulnerable to viruses and denial of service attacks that Govnet would make more difficult to execute.
An internal network, such as the Govnet proposal, is worth investigating but will probably fall to sophisticated hackers, said Amit Yoran, chief executive of the security-services company Riptech Inc. and a former information-security program director at the Defense Department. "It is probably more feasible to implement and strongly enforce global security postures and practices rather than go out and purchase new assets," Yoran said. "Once someone is able to get in, they will find a weak link. When you have a network the size of the government’s there will be weak links. Someone will get in."
What is the Govnet?
选项
A、A reliable network infrastructure that can be built at an affordable price.
B、A government computer network that may prove immune to penetration.
C、A national security system to be developed by the government.
D、A private national security system to be developed against outside invasion.
答案
B
解析
第一段第一句提到,负责政府网络安全的新官员昨天要求通信公司帮助建立一个政府计算机网络,这个网络将不会受到外侵的威胁——某些计算机安全顾问认为这几乎是不可能的。下一句说这个(政府)专用的(根据上一句,这里private不能理解为“私人的”)网络称做Govnet(这个名字显然缩自government和net),由此可知答案为B 。本段第二句后半部分提到,Govnet依赖于一个可靠的网络基础设施能否以合理的价格建成,由此可知A 错误;而C 和D 均没有提到要建立的是一个计算机网络系统,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/83QK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Wheredidtheminecompaniesoperateaccordingtothenewsitem?
Wheredidtheminecompaniesoperateaccordingtothenewsitem?
Solidgeometryhasenabledastronomerstocalculatethepositionsoftheheavenlybodies_____tooneanother.
Primitivemonetarysystemsrequirethesamebalanceofsupplyanddemandthat_____theU.S.TreasuryandtheFederalReserveSyst
Although,somestudentsgraduatefromhighschool,theyarevirtuallyilliterate______writingabusinessletter.
Themanstopstotakehisdogoutsidetodoexercisebecause
Themanstopstotakehisdogoutsidetodoexercisebecause
Wecanuseoureyesandfacialexpressionstocommunicatevirtuallyevery______nuanceofemotion.
Annawasreadingapieceofsciencefiction,completely______totheoutsideworld.
Themandidn’tputhisluggageoutsidethedoorontimebecause______.
随机试题
大黄泻下攻积,能治除外下列哪项的病症
在工程双代号网络计划中,某项工作的最早完成时间是指其()。
关于干扰素,正确的是
按照()可将成本分为固定成本和可变成本。
D县公安机关接到有关陈某、刘某、王某合伙拐卖妇女的报案,依法对报案材料进行立案前的审查。D县公安机关决定立案的条件是( )。
假设投资者有一个项目:有70%的可能在一年内让他的投资加倍,30%能让他的投资减半。则下列说法正确的是()。
在下列各项中,影响企业薪酬制度制定的外在因素是()。
元代杂剧作家关汉卿的代表作是()。
(2009下集管)系统集成公司A于2009年1月中标某市政府B部门的信息系统集成项目。经过合同谈判,双方签定了建设合同,合同总金额1150万元,建设内容包括:搭建政府办公网络平台,改造中心机房,并采购所需的软硬件设备。A公司为了把项目做好,将中心
StudentswhowanttostudyintheUnitedStatesmayfindthattheirchancesforfinancialaidarelimited.Theyoftenhavetopa
最新回复
(
0
)