首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、She will clap. B、She will blink. C、She will smile. D、She will imitate her mother. C短文明确提到了当母亲做婴儿喜欢的事时,婴儿就会微笑,故C为答案。
A、She will clap. B、She will blink. C、She will smile. D、She will imitate her mother. C短文明确提到了当母亲做婴儿喜欢的事时,婴儿就会微笑,故C为答案。
admin
2019-09-01
35
问题
Some people thought babies were not able to learn things until they were five or six months old. Yet doctors in the United States say babies begin learning on their first day of life. The Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development is a federal government agency. Its goal is to identify which experiences can influence healthy development in people. Research scientists at the Institute note that babies are strongly influenced by their environment. They say a baby will smile if her mother does something the baby likes. A baby learns to get the best care possible by smiling to please her mother or other caregiver. This is how babies learn to connect and communicate with other people. The American researchers say this ability to learn exists in a baby even before birth. They say newborn babies can recognize and understand sounds they heard while they were still developing inside their mothers. A study from the Netherlands found evidence that unborn babies can remember sounds. Dutch researchers studied almost one hundred pregnant women. They played sounds to the growing unborn babies and watched their movements. They found that by thirty weeks of development the unborn babies could remember a sound for ten minutes. By the thirty-fourth week, they could remember the sound for four weeks.
16 What do the American doctors say about babies?
17 What is the purpose of the National Institute of Child Health and Human Development?
18 What will a baby do if her mother does something she likes?
19 According to the speaker, what did the Dutch researchers find out?
选项
A、She will clap.
B、She will blink.
C、She will smile.
D、She will imitate her mother.
答案
C
解析
短文明确提到了当母亲做婴儿喜欢的事时,婴儿就会微笑,故C为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/84Z7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Oncetheydecidedtohavechildren,MiShelandCarlMeissnertackledthenextbigissue:Shouldtheytrytohaveagirl?Itwas
Keepingafullsocialcalendarmayhelpprotectyoufromdementia(痴呆症),researcherssaidonMonday.【C1】______activepeople
I’musuallyfairlyskepticalaboutanyresearchthatconcludesthatpeopleareeitherhappierorunhappierormoreorlesscerta
A、Theytrainchildrentolearnintegratedsubjects.B、Theyimprovestudents’learninginterestandefficiency.C、Theycanbeuse
AreBadEconomicTimesGoodforHealth?[A]Mostpeopleareworriedaboutthehealthoftheeconomy.Butdoestheeconomyalsoa
A、Africancountries.B、Asiacountries.C、MiddleEastcountries.D、SouthAmericancountries.C题目问最无助的难民主要来自哪里。新闻中段提到,议员们普遍支持政府重新安
A、Theincreasingnumberofcollegegraduatesmeanshope.B、Thenumberofgraduatesshouldbedecreased.C、There’reenoughresour
A、Theycanspendmoretimeinmasteringlanguage.B、Theydon’tmakethingsmorecomplex.C、Theyhaveagoodmemory.D、Theyare
GrowingUpColoredA)Youwouldn’tknowPiedmontanymore-myPiedmont,Imean-thetowninWestVirginiawhereIlearnedtobeaco
GrowingUpColoredA)Youwouldn’tknowPiedmontanymore-myPiedmont,Imean-thetowninWestVirginiawhereIlearnedtobeaco
随机试题
患者张某,男性,28岁。农民,患者发热恶寒,咳嗽,咳白黏痰,痰量由少渐多,胸痛剧烈,呼吸不利,苔薄黄,脉浮滑数。其治法是
营养大腿诸肌的主要血管是
构成招标采购服务项目费用的最主要部分是()。
根据《全国年节及纪念日放假办法》,()不是全体公民放假的节日。
下列各项中,不能记入“销售费用”的是()。
甲公司为生产加工企业,其在20×6年度发生了以下与股权投资相关的交易: (1)甲公司在若干年前参与设立了乙公司并持有其30%的股权,将乙公司作为联营企业,采用权益法核算。20×6年1月1日,甲公司自A公司(非关联方)购买了乙公司60%的股权并取得了控制
四棱锥P—ABClD底面为正方形,侧面PAD为等边三角形,且侧面PAD上底面ABCD,点M在底面正方形ABCD内运动,且满足MP=MC,则点M在正方形ABCD内的轨迹一定是().
实现中华民族伟大复兴的中国梦,反映了近代以来一代又一代中国人的美好夙愿,进一步揭示了中华民族的历史命运和当代中国的发展走向,指明了全党全国各族人民共同的奋斗目标。习近平总书记指出:“实现中国梦必须走中国道路、弘扬中国精神、凝聚中国力量。”这些从根本上讲就是
人民检察院依法对公安机关的侦查活动是否合法实行监督,主要内容是发现和纠正下列违法行为()。
给定资料1.2016年4月19日,中共中央总书记、国家主席、中央军委主席、中央网络安全和信息化领导小组组长习近平主持召开网络安全和信息化工作座谈会,深刻回答了事关中国网信事业长远发展的一系列重大问题,科学描绘了中国建设网络强国的宏伟蓝图和实践路径
最新回复
(
0
)