首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Astronaut Jim Voss has enjoyed many memorable moments in his career, including three space flights and one space walk. But he re
Astronaut Jim Voss has enjoyed many memorable moments in his career, including three space flights and one space walk. But he re
admin
2012-06-18
54
问题
Astronaut Jim Voss has enjoyed many memorable moments in his career, including three space flights and one space walk. But he recalls with special fondness a decidedly earthbound (为地球引力所束缚的) experience in the summer of 1980, when he participated in the NASA-ASEE Summer Faculty Fellowship Program. Voss, then a science teacher at West Point, was assigned to the Marshall Space Flight Center’s propulsion (推进) lab in Alabama to analyze why a hydraulic fuel pump seal on the space shuttle was working so well when previous seals had failed. It was a seemingly tiny problem among the vast complexities of running the space program. Yet it was important to NASA because any crack in the seal could have led to destructive results for the astronauts who relied on them.
"I worked a bit with NASA engineers, " says Voss, "but I did it mostly by analysis". I used a handheld calculator, not a computer, to do a thermodynamic (热力学的) analysis. " At the end of the summer, he, like the other NASA-ASEE fellows working at Marshall, summarized his findings in a formal presentation and detailed paper, It was a valuable moment for Voss because the ASEE program gave him added understanding of NASA, deepened his desire to fly in space, and intensified his application for astronaut status. "
It was not an easy process. Voss was actually passed over when he first applied for the astronaut program in 1978. Over the next nine years he reapplied repeatedly, and was finally accepted in 1987. Since then he has participated in three space missions. The 50-year-old Army officer, who lives in Houston, is now in training for a four-month mission as a crew member on the International Space Station starting in July 2000.
Voss says the ASEE program is wonderful for all involved, " It brings in people from the academic world and gives NASA a special property for a particular period of time. It brings some fresh eyes and fresh ideas to NASA, and establishes a link with our colleges and universities, " Voss explains. "There’s an exchange of information and an exchange of perspectives that is very important. "
For the academic side, Voss says, the ASEE program also "brings institutions of higher learning more insight into new technology. We give them an opportunity to work on real-world problems and take it back to the classroom".
How many flights will Voss have finished if his four-month mission starting in July 2000 ends up successfully?
选项
A、Three.
B、Two.
C、Four.
D、Five.
答案
C
解析
文章第三段讲到,自沃斯1978年开始申请,经历了九年终于在1987年申请成功,到申请时为止,他已经完成了三次航天任务,加上现在疋在接受培训所执行的航天任务,即从2000年7月开始为期四个月的任务,如果顺利完成,总共应该是四次。C项与文章的意思相符。在本题中容易出 错的是D,文章在开始时讲到:沃斯在他的太空生涯中经历过许多难忘的时刻,其中包括三次太空飞行和一次太空行走。这句话中已经包括了始于2000年7月的这次任务,所以沃斯将完成的任务是四次而不是五次。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/85nO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Oneofthemostinterestingthingstocomeoutoftheenvironmentalissuesmeetingwasthefactthatwecertainlydonothavea
Thesubstance______easilythroughgroundwater,andsomecommunitieshaveexperiencedacuteepisodesofwaterpollutionafteru
Alaska’sTongassandChugachNationalForestsareAmerica’sfirstandsecondlargestnationalforests______.
StudythefollowingpicturecarefullyandwriteanessayentitledMyviewonSolvingtheTrafficJamProbleminBigCity.Inthe
Mostscientistsandengineersfindcareersinthreegeneralsectorsofsociety:collegesanduniversities,industries,andfeder
Idon’tknow______itwasthatansweredthephonethismorning.
JimAyershadinvestigatedallmanneroffeloniesinhisfourteen-yearcareerwiththeOregonStatePolice.Likemostofficersw
Deathcomesquicklyinthemountains.Eachwinterholidaymakersarecaughtunawaresastheyhappilyskiawayfromthefixedrun
Thoughafflictedbyheadaches,nausea,andrespiratorydifficulties,Nietzscherefusedtolethis______problemspreventhimfr
Toomuch______canpossiblyleadtounhappiness,eventothoughtsofsuicideasfewpeoplehavethecouragetoanalyzethemselv
随机试题
血海穴位于()
寒凝肝脉可见
下列各账户中,年末结转后可能有余额的是()。
根据《2000通则》的解释,DEQ条件下,买方承担的义务中不包括办理海运货物保险,承担在目的港的卸货费用。()
下列有关普通合伙企业合伙事务执行的表述中,符合《合伙企业法》规定的是()。
零包价旅游里的包价是包含了()
试述维果茨基和皮亚杰的认知发展观,并比较其异同。
证明:当x>0时,1n(1+1/x)>1/(1+x).
关于频分复用,下列说法中错误的是(43)。
Therearesomeverygoodthingsaboutopeneducation.Thiswayofteachingallowsthestudentstogrowaspeople,andtodevelop
最新回复
(
0
)