首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A new World Bank report warns that children who do not get enough good food in the first two years of life suffer lasting damage
A new World Bank report warns that children who do not get enough good food in the first two years of life suffer lasting damage
admin
2015-10-30
30
问题
A new World Bank report warns that children who do not get enough good food in the first two years of life suffer lasting damage. They may be underdeveloped or underweight.
They may suffer from poor health or limited intelligence . In addition, poorly nourished children are more likely to drop out of school and earn less money as adults.
The report notes that too little food is not the only cause of poor nutrition. Many children who live in homes with plenty of food suffer for other reasons. For example, the study says that mothers often fail to give their newly born babies their first breast milk. This milk-like substance is called colostrum(初乳). It is full of nutrients that improve a baby’ s ability to fight infections and disease.
The study also links malnutrition(营养不良)to economic growth in poor countries. A lack of nutrition in early childhood can cost developing nations up to three percent of their yearly earnings. Many of these same countries have economies that are growing at a rate of two to three percent yearly. The study suggests that poor countries could possibly double their economic growth if they improved nutrition.
Africa and South Asia are affected the most by poor nutrition. The study says about half of all children in India do not get enough good food. The World Bank study also notes that rates of malnutrition in South Asia are almost double those in central and southern Africa. Other parts of the world are also severely affected, including Indonesia, Uzbekistan, Yemen, Guatemala and Peru.
The study recommends that developing countries change their policies to deal with malnutrition. Instead of directly providing food, the study suggests educational programs in health and nutrition for mothers with young babies. It also recommends cleaner living conditions and improvements in health care.
World Bank nutrition specialist Meera Shekar said the period of life between Pregnancy and two years is extremely important. Governments with limited resources should take direct action to improve nutrition for children during this period.
Meera Shekar believed that poor countries should help malnourished children by______.
选项
A、providing food directly
B、educational programs in health and nutrition
C、improving living conditions
D、improving health care
答案
A
解析
由题干关键词Meera Shekar定位到文章最后一段首句。由本段第二句Governmentswith limited resources should take direct action toimprove nutrition for children during this period.可知,Meera Shekar认为那些能力有限的国家应该采取直接的行动。而答案四个选项中只有A是直接的行为。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/88YC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
OnemorningaboyoftwelvewasstandingatthefootofthestairwayuptotileS.S.Panama.Suddenlyhesawasmallfireaton
OnNovember19,1863,AbrahamLincolnwenttoGettysburginPennsylvaniatospeakattheNationalSoldiersCemetery.TheCivilW
Hawaii,theyoungeststateoftheUnitedStates,isdifferentinmanywaysfromthemainlandstates.TheHawaiianpeopleaream
ChristineEvertLloydisanAmericantennischampionandoneofthetopwomenplayersintheworld.Sheisnotedforherstrong
Infact,therewashardlyanyactivityorsocialeventthatcouldnotbesettoMusic.Weddings,births,christening,funerals,
Kleptomaniaisanillnessofthemindthatgivesapersonthedesiretosteal.Suchapersonisnotreallyathief.Theyaresic
Mart’sstoryinChinabeganmanythousandsofyearsago.RemainsofanearlyformofmandiscoveredinChina,knownasPekingMa
TheotherdayIheardanAmericansaytoaChinesestudentofEnglish"YouspeakverygoodEnglish."Butthestudentanswered,"
Woodsmen,huntersandtrackerslearnedtofollowandreadthe【21】left,behind【22】animals,men,natureandtime.Theirabilityto
Canadaisthesecondlargestcountryintheworldinarea,althoughits【1】isonlysome25million,most【2】ina200-milestrip【3】
随机试题
曲面z=x2+y2在点(1,1,2)处的切平面方程为________;法线方程为________。
在SLE应用激素冲击疗法中,下列哪项一般不是适应证
A.太阳经头痛B.阳明经头痛C.少阳经头痛D.巅顶头痛E.鼻渊头痛
下列关于胶剂的叙述,正确的是()
按照投资的费用性质,对建设工程定额的分类内容,说法不正确的是()。
商业银行将原来由自身负责处理的某些业务活动委托给服务提供商进行持续处理的行为称为()。
A公司和B公司有关债务重组资料如下:A公司销售给B公司一批商品,含税价款为1237.5万元。由于B公司发生财务困难,无法按合同规定偿还该债务。2015年1月1日双方进行债务重组。经修改债务条件,A公司同意将债务本金减到900万元,同时将剩余债务延期一年,并
儿童按照故事、童话的内容,分配角色,安排情节,通过动作、表情、语言、姿势等来进行的游戏是()。
文义解释就是将被解释的法律条文放在整部法律中乃至整个法律体系中,联系此法条与其他法条的相互关系来解释法律。 ( )
Whatarethespeakersmainlydiscussing?
最新回复
(
0
)