首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)If you want to know how I spend my money, go to Blippy.com. Each time I make a purchase on my credit card, the amount I’ve sp
(1)If you want to know how I spend my money, go to Blippy.com. Each time I make a purchase on my credit card, the amount I’ve sp
admin
2021-10-20
39
问题
(1)If you want to know how I spend my money, go to Blippy.com. Each time I make a purchase on my credit card, the amount I’ve spent and the name of the place I’ve spent it automatically pop up on this weird new site. Why would any sane person volunteer to publicize that information? Philip Kaplan, a technology entrepreneur and one of Blippy’s co-founders, hazards a guess: "To tell people—friends, acquaintances, maybe even strangers—a little bit more about you."
(2)I had a different theory. If large numbers of people could see and comment on what I was buying, maybe I would be shamed into spending less. Could there be a practical use for the exhibitionism and groupthink of social networking? Location-centric sites like Foursquare encourage people to blast where they are and what they’re buying. But Blippy takes things to a new level, since information goes straight from point of purchase to website. You don’t have to push a single button; just agree to let Blippy broadcast the details that end up on your credit-card statement. Marketers are constantly mining all sorts of consumer data, and Blippy—which has received seed money from big-name investors like Sequoia Capital and Twitter CEO Evan Williams—wants to help individuals start harnessing this kind of information too.
(3)Conversations on Blippy occasionally revolve around how people should spend less for things. If you pay more than $29.99 a month for a gym membership, expect to hear about it. But more often the comments are pro-purchase. That’s especially true when people choose to specify what they’re buying on sites such as Amazon, iTunes and Netflix.
(4)During my first month on Blippy, which was in beta (测试) until Jan. 14, my inclination for eating at Mexican restaurants quickly became a topic of conversation among the strangers who started following me on the site. As I scrolled through other users’ purchases, I was reminded that most people sometimes go to grocery stores instead of eating out every night. I noticed another Blippy member joking about how often charges showed up from a particular bar. He said that to avoid the appearance of a drinking problem, maybe he should switch to cash.
(5)I ran my cost-control theory by Kaplan, and he said it was interesting—but that he had witnessed his spending habits being swayed in the other direction. On a recent trip to Bali, he battled with a friend over who would get to pay for dinner. He wasn’t being gracious. He simply wanted the Blippy community to see that he was in a cool place.
(6)I, too, eventually found that sharing details about what I was buying only made me want to spend more. With friends on New Year’s Eve, I asked to be the one to purchase a bottle of champagne. In an odd way, I felt I would be ringing in the New Year with my Blippy peers. And that made me realize Blippy isn’t primarily about spending habits. Like any other social-networking site, it’s mostly about feeling as if you’re surrounded by a particular group of people even when you’re not.
Which of the following is NOT true about the website Blippy.com?
选项
A、Sequoia Capital and Twitter have invested money in it.
B、It can help members exploit their spending data.
C、It broadcasts the details of its member’s every purchase.
D、Its members are most likely to discuss the deal before purchasing.
答案
C
解析
由第1段第2句的限定词on the credit card及第2段第6句可知,Blippy通过与信用卡消费状态的链接。上传其会员每次通过信用卡购物的细节。但显然该网站不能自动上传会员用现金支付的购物信息,故C中的every purchase不符合文意,为正确答案。由第2段最后一句可知A、B表述正确,均排除;D与第3段第3句中more often the comments are propurchase(购物前的)相符,也可排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8AtK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Sheoncemadea(n)_______appearanceontelevisionbeforeshedecidedtostepawayfromtheentertainmentindustry.
OnJan.1,2002,twelveEuropeanUnioncountriesintroducedEurocoinsandnotes,______meansthat300millionpeoplebegantous
Animalsarelivingcreaturesandmostofusoftenforgetaboutit.Althoughtheycan’tspeakourlanguage,theycanunderstandu
A.risenB.smoothC.friendlyD.exceedingE.rapidF.varyG.expensiveH.suddenI.whileJ.raisedK.responseL.fo
ItiscommonlybelievedthatintheUnitedStatesschooliswherepeoplegetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaidthatt
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
A、Tomakesomefriendsthere.B、Tosearchonlineforinformationaboutthecity.C、Tomovetogetherwithherfamilyandpets.D、
PASSAGEONEWhydidthegirlplaybasketballoverandoveragain?Whatdoes"thistendency"inPara.1referto?
A、Theperson’screditB、Thelifeoftheloan.C、Thebank’spolicy.D、Themonthlyincome.A①在对话的最后,男士问女士他贷款的利率是多少。女士的回答是:“根据你的信用报
随机试题
下列逻辑错误中,直接违反同一律要求的有()
小脑疾病可出现
下列说法中正确的为()。
增发新股后,()。
符合首次公开发行的原则有()。
甲公司是一家电动摩托车制造商,长期从一家电机公司购买发动机,下列各项中,属于甲公司货源策略优点的有()。
案例:某教师开设了“家乡”为主题的电子板报制作课,在教学过程中,围绕以下五个要求展开教学:要求1:将页面设置为A4,方向设置为“横向”。要求2:录入家乡相关文本。要求3:用艺术字插入板报主题“家乡”,插入图片“家乡.jpg”,并分别设置合适的编排方
阳光小学为增加学校收入,将学校操场西侧改造成为停车场,供学校周边写字楼和住宅区停车之用。一日,一辆租用学校停车场的轿车在进入校门时,不小心刮倒放学离校的学生青青,导致其额头磕破流血。对于该伤害事故,需承担赔偿责任的是()。
民办学校对接受学历教育的受教育者收取费用的项目和标准由学校制定,报有关部门备案并公示;对其他受教育者收取费用的项目和标准由学校制定,报有关部门批准并公示。()
下列关于二维码的描述错误的是()。
最新回复
(
0
)