首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Mother’s care is most important for children. B、There is a gender difference in language skills. C、Early education of high qua
A、Mother’s care is most important for children. B、There is a gender difference in language skills. C、Early education of high qua
admin
2019-04-23
42
问题
(16)The first three years of a child’s life is the most intensive period of language and speech development. This is the time when the brain is developing. Language and communication skills are believed to develop best in an environment that is rich with sounds and sights. Also, the child should repeatedly hear the speech and language of other people.(17)The National Institutes of Health says evidence suggests there are important periods of speech and language development in children. This means the brain is best able to learn a language during this period. Officials say the ability to learn a language will be more difficult if these periods pass without early contact with a language.(18)The first signs of communication happen during the first few days of life when a baby learns that crying will bring food and attention. Research shows that most children recognize the general sounds of their native language by six months of age. At that time, a baby also usually begins to make sounds. These sounds become a kind of nonsense speech over time. A long-term American study shows the effect of early education on future learning abilities.(19)It found that children who received higher quality care before starting school had better language skills by those ages than children who had lower quality care. Child care included any care provided by people other than the child’s mother that lasted at least ten hours a week. This included any care given by fathers or other family members.
16. What does the speaker say about a child s first three years?
17. What does the National Institutes of Health tell us?
18. How do babies communicate with others in the few days after birth?
19. What does the American study find?
选项
A、Mother’s care is most important for children.
B、There is a gender difference in language skills.
C、Early education of high quality is good for children’s language skills.
D、Fathers are more concerned about their children.
答案
C
解析
推理判断题。本题问的是美国的研究发现了什么。短文最后提到了美国一项长期的研究,该研究表明,上学前接受高质量护理的孩子比其他接受低质量护理的孩子语言技能强。由此可知,高质量的早期教育对孩子未来语言的发展有积极作用。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8HZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、BrentwoodinAmerica.B、London.C、EssexinEngland.D、Scotland.C
WhyYouShouldn’tFreakOutAboutSwarmingHoneybees—andHowtoSaveBeesFromThoseWhoDoA)Formanypeople,thelate-spri
Ofallthelessonstaughtbythefinancialcrisis,themostpersonalhasbeenthatAmericansaren’tsogoodatmoney-management.
A、Yes.B、No.C、Notmentioned.D、Onlyfemaleshoulddo.B短文最后提到陕西社科院院长王长寿表示,加强学生的婚姻道德教育是有必要的,但要求学生签署这样的承诺就不妥当了。他还表示,只针对女学生开设这样的课程
A、Itreleasedthefamilyplanningpolicy.B、Itforbadeabortion.C、Itforbadedoinganultrasound.D、Itencouragedlatemarriage
香港是坐落于中国南端的一个弹丸小岛,150多年前,还被形容为“荒芜之地”(barrenrock)。优越的战略位置、通讯条件(communications)和商业文化,促进了香港经济和社会迅速发展。如今,香港已发展成为一个国际金融商贸中心,并与近200个国
A、50%.B、40%.C、30%.D、20%.D短文提到,大豆的含油量为20%,故选D。百分比作选项,难点不在猜测问题是什么类型,而在于对文中出现的每个百分比(50%和20%)做出准确的笔记。在听到问题后才能根据笔记作答。
A、Histravelingexperiences.B、Hisknowledgeoflanguages.C、Hispolicy-makingability.D、Hishard-working.B男士说他会法语和德语,这意味着他擅长
Theriseofmultinationalcorporations(跨国公司),globalmarketing,newcommunicationstechnologies,andshrinkingculturaldiffere
A、Becausetheyhavecomplexcommunicationneeds.B、Becausetheydon’twanttoappearstupid.C、Becausetheyarealwaysinahurr
随机试题
甲、乙、丙为某有限责任公司股东。现甲欲对外转让其股份,下列说法正确的是()。
风湿性二尖瓣狭窄的类型分为_________和_________。
输尿管结核患者,静脉肾盂造影的典型表现为
一个基团常有多种振动形式,其中能引起红外吸收的振动通常会出现一个相应的特征峰。根据特征峰鉴别化学基团的方法是()。
在现代风险收益模型中,风险是用()定义的。
从预警对象看,下列预警中,不属于农产品质量安全预警的是()。
简述教师的教育专业素养。
在教育过程中,教师对突发性事件作出迅速、恰当的处理被称为“教育机智”。这反映了教师劳动的哪一特点?()
有些台独分子论证说:凡属中华人民共和国政府管辖的都是中国人。台湾人现在不受中华人民共和国政府管辖,所以,台湾人不是中国人。以下哪一个推理明显说明上述论证不成立?
Whydidthemotheragreetogooutfordinner?
最新回复
(
0
)