首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In the following text, some sentences have been removed. For Questions 41-45, choose the most suitable one from the list (A、B、C、
In the following text, some sentences have been removed. For Questions 41-45, choose the most suitable one from the list (A、B、C、
admin
2010-09-06
82
问题
In the following text, some sentences have been removed. For Questions 41-45, choose the most suitable one from the list (A、B、C、D、E、F、G……) to fit into each of the numbered blank. There are several extra choices, which do not fit in any of the gaps. (10 points)
US President Bush has been having a difficult summer. Recent polls show a considerable decline in public approval of his conduct of the nation’s business, yet in just few weeks voters will decide whether he or Democrat John Kerry is to be the next president. If things are going so badly for Bush, then Kerry must be doing well, right?
(41)______. His public appearances kindle little enthusiasm. His TV ads sway few viewers. As a result, Kerry supporters tend to be more anti-Bush than they are genuinely pro-Kerry.
Democratic strategists point out that Kerry has a pattern of coming from behind to win political races. And even though Kerry stirs little excitement, many Americans are quite eager to learn whom he will choose as his running mate. A popular vice presidential candidate could energize his campaign, especially since there is little chance that President. Bush will dump the much-loathed Richard Cheney from the Republican ticket.
Most observers agree that Kerry is not a particularly strong candidate for the US presidency. He tends to be respected, but he arouses little enthusiasm. (42)______. But then, two weeks ago, the Republicans counterattacked vigorously, end the race is once again wide open.
The public’s generally positive impression of Senator’s Kerry’s character is based in large part on his record during the war in Vietnam, when he performed heroically as the commander of a "swift boat", a light military craft used by the US Navy to thread the rivers and canals of southern Vietnam. The crew of his old boat are united in their praise of him.
(43)______. Two weeks ago they began appearing in stingingly negative TV ads aired in crucial states where currently undecided voters will probably determine the outcome of the election. And the ads were effective, drawing independent voters away from Kerry. In the meantime, Kerry’s own crewmen have strongly rejected the new version of events.
(44)______. Journalists quickly turned up links between the navy veterans and Texas fat cats who had long supplied the Bush family with funds for political campaigns. These rich folks were in turn linked to Karl Rove, Bush’s masterful political strategist—his very own Zhuge Liang.
(45)______. Cartoonist David Horsey, like many other observers, thinks Karl Rove is up to his old tricks; a similar effort—in this case, untraceable slanderous rumors during a key primary race—undermined popular Republican Senator John McCaine’s campaign for the GOP nomination in 2000. In today’s cartoon Rove is portrayed as the puppeteer controlling Bush’s wealthy supporters in Texas (notice the Texas-style cowboy hat). The hand puppet in turn seems to be manipulating another, smaller puppet that represents the angry swift boat veterans.
A. Nonetheless, thanks to the slow economic recovery, the difficult situation in Iraq and changing perceptions of President Bush’s competence, he seemed to be on the road to a very narrow victory in November.
B. But leadership, you know, isn’t about taking the easy route; it is about making the tough, sometimes unpopular decisions. President Bush has demonstrated that he can make tough decisions, and I personally like the fact that his faith end his values are the foundation of his decisions.
C. Not exactly. Americans outside Massachusetts, which Kerry represents in the Senate, seem to find it hard to relate to the Democratic candidate.
D. While Bush would dearly love to undermine Kerry’s image, he cannot afford to be seen doing so. (His own military record, after all; makes a sorry contrast with Kerry’s.)
E. Are the ads the Bush campaign in action or just the vengeful protest of naval officers whose leadership was questioned in a recent biography of Kerry? It costs hundreds of thousands of dollars to make such an ad and buy air time; so many people immediately suspected that wealthy Republicans were behind the effort.
F. However, a group of navy veterans (all present in the same area of Vietnam as Kerry and during the same period, some as senior officers, others as crewmen not on Kerry’s boat but on other, similar craft) have denounced Kerry in a book that came out last month. They allege that he did not deserve the medals for valiant leadership he won in the war.
G. Kerry remains an unknown quantity to most Americans, but better known Democrats are much in the news. Examine the publicity posters in the cartoon. In both upper comers are ads for ex-President Clinton’s lengthy autobiography, My Life.
选项
答案
C
解析
作者在第一段最后提出一个问题:如果形势发展得对布什非常不利,那克里就会表现得很出色,对吗?在本题后,作者指出:他在公众面前的亮相难于激起人们的热情,他的电视广告也改变不了几个观众的看法。结果呢,克里的支持者往往是出于对布什的反对,而不是对克里的真诚支持。从这两部分显然可以看出空白处内容应该是对克里的介绍或评价。选项C中最关键的是Not exactly(并不完全是这样),这是对上文的某个问题给出的答案,这与第一段末句是承接关系。接下来,作者又提到:克里是麻省的参议员,而在麻省以外的地区,美国人似乎很难认同这位民主党候选人。这部分与下文中的"克里的公众形象不是很好"有潜在的因果关系,因此选项C是本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8QZ4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
WhichofthefollowingistrueaccordingtoParagraph1?Accordingtothepassage,downshiftingemergedintheU.S.asaresult
WhichofthefollowingistrueaccordingtoParagraph1?Jugglingone’slifeprobablymeanslivingalifecharacterizedby____
Discernedfromtheperplexingpictureofpopulationgrowththe1980censusprovided,Americain1970s______.Theword"demogra
Accordingtotheauthor,theAmericaneconomicsituationis______.Theauthorraisesthequestion"whataboutpainwithoutgai
Wecanlearnfromthefirstparagraphthat______.NBACwillleavetheissueofembryoresearchundiscussedbecause______.
Theauthorthinksthepresentrushtoputcomputersintheclassroomis______.Accordingtotheauthor,basiccomputerskills
______tosomepartsofSouthAmericaisstilldifficult,becausepartsofthecontinentarestiltcoveredwiththickforests.
TheU.S.achieveditspredominanceafterWorldWarⅡbecause______.Whatcanbeinferredfromthepassage?
Duringrecentyearswehaveheardmuchabout"race":howthisracedoescertainthingsandthatracebelievescertainthingsand
随机试题
工件在感应淬火后,为实现表面高硬度、高耐磨性能,要及时进行()。
距离保护可显著提高保护的灵敏度和速动性。()
利息来源于()
端坐呼吸见于
男,23岁,建筑工人,刷墙时不慎从高处坠落。查体:一般情况好,神志清楚,腹痛,左股部畸形疼痛。经上述正确治疗1周后,患者应行的功能锻炼是
患者男,双侧下颌第三磨牙反复肿痛要求拔除。拔牙后第2天,患者因拔牙创出血求治。为明确原因应进行的检查是
《中国药典》2000年版一部规定,蟾酥用高效液相色谱法进行含量测定,含华蟾酥毒基和脂蟾毒配基的总量不得少于《中国药典》2000年版一部规定,牛黄用薄层扫描法进行含量测定,含胆酸不得少于
关于利他行为,下列说法错误的是()。
Inthefirstyearsofthe21stcentury,noareaoftheAmericaneconomyhasexcitedmoreemotionthanthepropertymarket.First
A、InChicago.B、InBoston.C、InWashington.D、InManchester.D题目向问男士现在住在哪里。关键是听到女士的问话“你喜欢曼彻斯特的生活吗?”男士回答“是的。我正要起程去芝加哥或波士顿。”由此可判断选
最新回复
(
0
)