首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Between the two world wars, serious novelists and playwrights(剧作家) were read and appreciated mainly by people from middle and up
Between the two world wars, serious novelists and playwrights(剧作家) were read and appreciated mainly by people from middle and up
admin
2010-01-10
77
问题
Between the two world wars, serious novelists and playwrights(剧作家) were read and appreciated mainly by people from middle and upperclass backgrounds, for these people had money and this gave them opportunities for education and leisure which were beyond the reach of the poorer classes. For the same reason, the writers tended to come from the same kind of background, although there were many exceptions. The novelist, D. H. Lawrence, for example, was the son of a miner. But Lawrence’s books were bought and read by middle-class readers, and the language which he used was literary, rather than popular.
Lawrence, like other writers of the 1920s and 1930s—Aldous Huxley, H. G. Wells, and the older men, George Bernard Shaw and John Galsworthy—was presenting his public with his own view of life. He was hoping to persuade his readers. to think like himself. Many of the serious writers of the period were concerned with social and political problems. Their plays and novels were full of arguments in favor of social reforms. They made amusing and often bitter comments on the injustices and absurdities (荒唐) of life—especially middle-class life. Some novelists gave horrible warnings about the kind of future that mankind might have to face. Huxley’s amusing Brave New World and Orwell’s frightening Nineteen Eight- y-four (written in the 1940s) are still taken very seriously by many young people today.
Other writers, like Virginia Woolf and the Irishman, James Joyce, were more interested in thoughts and feelings than in social life, and they expressed their thoughts in a language which was sometimes extremely difficult to understand. At the same time there were plenty of novelists and playwrights whose only aim was to excite, to amuse and to move to tears! Not surprisingly, people tended to divide writers into two kinds—serious, or intellectual, and light, or non-intellectual.
Between the two world wars, the writers were mainly from ______.
选项
A、lower class
B、middle and upper-class
C、upper class alone
D、work force
答案
B
解析
第一段第2句“由于同样的原因(有钱受教育)作家们往往也来自同样的背景(中上目阶级)”,这里“同样的”都在上文提到,可排除A)和D)项;C)项“只来自上层阶级”太绝对,与原文意思有出入
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8Qt7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Themanshouldn’texpecthertogoalong.B、Shedoesn’tthinkshehasenoughmoney.C、She’llgoeventhoughthemovieisbad.
A、Six.B、Eight.C、Seven.D、Nine.AW:IhadprepareddinnerforsixpeoplebeforeMarycalledandsaidthatshecouldn’tmakeit.
Thereasonwhystudyingthenatureofhumanbeingsispopularisthat______.Scientistsareresponsibleforpeoplewhoholdha
Formostpeople,theword"fashion",means______.Newspapers,radio,telexandtelevisionsend______.
Formostpeople,theword"fashion"means"clothes".Whenpeopleaskthequestion,"What’sinfashioninItaly?"theynormallym
Duringthe19thcentury,itwascommontohearpeopleinEuropeandAmericasaythatthesourcesoftheseawereS1
A、Shesuggestedthemanshouldgotoseehisnewhouserightaway.B、Shesuggestedthemanshouldthinkbeforeheacts.C、Shesu
Couplesareusuallyrequired______(验血)inordertogetamarriagelicense.
随机试题
甲公司以转账支票和两联进账单委托本行收款,金额为400000元,银行在进账单的第一联加盖“收妥入账”戳记后交甲公司,当在规定的时间无退票通知时,银行立即转账。
试述我国三次产业的分类。
公务员
超声于左侧附睾头可探及圆形的无回声暗区,边清,如图所示,考虑为
关于小儿睡眠,以下哪些说法是错误的
《危险废物填理污染控制标准》(GB18598—2001)中规定,如果天然基础层饱和渗透系数小于1.0×10-7cm/s,且厚度大于(),可以选用天然材料衬层。
以下哪个不是程序训练法的基本特点?()
语文课程评价的根本目的是()
2011年,全国质量技术监督系统经费总支出412.94亿元。其中工资福利支出121.23亿元,商业和服务支出132.73亿元,对个人和家庭补助支出36.04亿元,基本建设支出和其他资本性支出等专项支出92.01亿元(其中基本建设支出31.26亿元,专用仪器
Didyouknowthatforevery20,000novelswritten,onlyonegetspublished?Sothe【C1】_____(likely)thatI’lleverfulfillmyamb
最新回复
(
0
)