首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、In a cafe. B、In a pub. C、In a restaurant. D、In a nightclub. B选项表明,本题考查地点场所,听音时应留意与地点有关的信息。短文中提到To meet friends here it usually
A、In a cafe. B、In a pub. C、In a restaurant. D、In a nightclub. B选项表明,本题考查地点场所,听音时应留意与地点有关的信息。短文中提到To meet friends here it usually
admin
2012-10-21
66
问题
I fell in love with England because it was quaint — all those little houses, looking terribly old-fashioned but nice, like dolls’ houses. I loved the countryside and the pubs, and I loved London. I’ve slightly changed my mind after seventeen years because I think it’s an ugly town now.
Things have changed. For everybody, England meant gentlemen, fair play, and good manners. The fair play is going, unfortunately, and so are the gentlemanly attitudes and good manners — people shut doors heavily in your face and politeness is disappearing. I regret that there are so few comfortable meeting places. You’re forced to live indoors. In Paris I go out much more, to restaurants and nightclubs. To meet friends here it usually has to be in a pub, and it can be difficult to go there alone as a woman. The cafes are not terribly nice.
As a woman, I feel unsafe here. I spend a bomb on taxis because I will not take public transport after 10 p.m. I used to use it, but now I’m afraid.
The idea of family seems to be more or less non-existent in England. My family is well united and that’s typically French. In Middlesex I had a neighbour who is 82 now. His family only lived two miles away, but I took him to France for Christmas once because he was always alone.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. Why doesn’t the speaker like London?
31. Where do people usually meet their friends in England?
32. Why did the speaker take her neighbour to France for Christmas?
选项
A、In a cafe.
B、In a pub.
C、In a restaurant.
D、In a nightclub.
答案
B
解析
选项表明,本题考查地点场所,听音时应留意与地点有关的信息。短文中提到To meet friends here it usually has to be in a pub,由此可知,在英国人们通常在pub里面和朋友们见面,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8Vb7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
WhatcanwefindinAndasibe?WhyareconservationistscooperatingwithlocalpeopleinMadagascarandBrazil?
America’s-mostpopularnewspaperwebsitetodayannouncedthattheeraoffreeonlinejournalismisdrawingtoaclose.TheNewY
MeasuresoftheAmericanGovernmenttocombatterrorismwillbehighonthe______.
A______policywouldleadthiscountryintothetragedyinwhichsomediefromwar,andsomebecomehomeless.
I’msorrytoinformyouthatyouapplicationhasbeendeclined.Ourmanagerthoughtyouwerenot_________forthepost.
A、He’sgotastomachache.B、He’sgotaheadache.C、Hehaseyetrouble.D、Heisalcoholic.D语义推断题。抓听到关键信息“onlyacoupleofglass
A、Hethinksneitheroftheworkpatternsisgood.B、Hebelievesthatlongerworkinghoursisbetter.C、Heprefersshorterworkin
A、Thelongfacehehasgot.B、Thebehaviorheconducts.C、Thesmokinghequitted.D、Thewordshespeaks.A事实细节题。对话开始女士问男士怎么拉长了脸,
A、Doubtful.B、Opposing.C、Supportive.D、Neutral.B短文在提出话题后,给出了两方的意见和看法,第一方是消费者群体,另一方是政府机构。文中提到后者的态度是disagreedstrongly,[B]中的Oppo
随机试题
背景材料:芬兰人在买卖做成之后,会举行一个长时间的宴会,请对方洗蒸汽浴。洗蒸汽浴是芬兰人的一项重要礼节,表示对客人的欢迎,对此是不能拒绝的,因为芬兰人经常在蒸汽浴中解决重要问题和加强友谊。问题:以芬兰人为代表的北欧商人的谈判风格是什么?
Drawingapictureisthesimplestwayofputtinganideadownonpaper.Thatis【C1】______menfirstbegantowritesixthousandy
洗胃时,一次洗胃液灌入量应不超过
MHT雌、孕激素连续序贯疗法是指
人民法院收到清算组的报告和终结破产程序申请后认为符合破产程序终结规定的,应当在( )内裁定终结破产程序。
下列各项修改重要性水平的理由中,注册会计师通常认为合理的是()。
关于集体主义,正确的理解是()。
下列表述中,属于法人成立必须具备的条件的是()
“老于旅途的人,走在平坦的地方,固是高高兴兴地向前走,走在崎岖的境界,愈是妙趣横生,觉得在此奇绝壮绝的境界,愈能感到一种冒险的美趣。要知在艰难地国运中建造国家,亦是人生最有趣的事。”这句话说明了
WhichofthefollowingdoesnotbelongtothethreeprincipalfunctionsofU.S.highereducation?
最新回复
(
0
)