首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) A small group of salt-and-pepper haired women who live outside Jackson, Mississippi, meet every other Tuesday at the local a
(1) A small group of salt-and-pepper haired women who live outside Jackson, Mississippi, meet every other Tuesday at the local a
admin
2018-05-14
55
问题
(1) A small group of salt-and-pepper haired women who live outside Jackson, Mississippi, meet every other Tuesday at the local antique store for their M. E. N. S. A. gathering. The Most Exclusive National Shopping Association has met consistently for the past three years, but some of its members have been close for more than 50. Margaret Collins Jenkins, 58, is president. After shopping, when the meeting ends, the 10-15 member group goes to dinner.
(2) Though Jenkins says the group laughs and carries on, this is more than just a club. These women work to preserve the friendships they’ve cultivated over a lifetime.
(3) "Having friends that extend over decades, they more or less know your history. They know your ins and outs and ups and downs of your life," Jenkins said. " That just makes us be able to build each other up. Those friends that know your history, they can’t be replaced. "
(4) The group’s shared experiences are what sustain them through life changes like child rearing, divorce and death. And they’re key elements to building a sense of community and a healthy lifestyle, experts say.
(5) Dr. James House, from the University of Michigan, has researched the health benefits of meaningful relationships. He says a lack of social interactions is predictive of poor health and earlier death for most people. House contends that keeping in contact with others is likely to regulate a person’s own behavior so that it becomes harder to slip into poor health habits.
(6) The M. E. N. S. A. ladies strive to stay active and connected. One snapshot can convey decades of friendship: That weekend trip to New Orleans. Those painting sessions, loosely referred to as art lessons. Christmas spent dressed as fairies.
(7) This particular set of Southern ladies didn’t meet on Facebook. Their connections to each other happened over time. Some of the women work together as teachers; others go to the same church. A few are neighbors.
(8) Sherry Downs, 57, says she relies on her closest friends to carry her through life’s twists and turns, big and small.
(9) "We believe in each other about everything and we value each others’ opinions," Downs says. "I just about won’t take a step without asking one of them, ’ Which way do I go?’ "
(10) Jenkins, a school teacher who moved into the community nearly 40 years ago, says she’s been able to rely on her longtime confidants during the darkest periods of her life.
(11) "I went through a divorce. They were there, so sturdy and so dependable in every way," she says. " Did they stop including me in the group? No. They included me and made a special effort to make me not feel like the third wheel. I never was left out. They supported me not only in words but in their actions. "
(12) As we age, we begin to feel liberated from past patterns and habits, says Rebecca G. Adams, a sociology and gerontology (老年学) professor and expert on friendship at the University of North Carolina at Greensboro. Markers of aging, such as retirement or widowhood, trigger a period of transition, change and redirection. After raising children and devoting time to building careers, Adams says, there is a reinvestment in what one feels is important, such as dear friendships.
(13) "Like anything you do in life, it requires work," Jenkins says. "A lot of people I think wonder why they don’t have those kinds of friends, and it’s because it takes work. "
Which of the following is INCORRECT about the members of M. E. N. S. A. ?
选项
A、All of them are female.
B、They hold the gathering at home.
C、They meet every other week.
D、They have dinner together after shopping.
答案
B
解析
细节题。文章第一段第一句表明,这一小群头发花白的妇人,每隔一周的星期二就在当地的一家古董店碰面,举行她们的全国最高档购物协会的聚会,所以[B]“她们在家里举行聚会”与文意不符,故为正确答案。[A]“她们都是女性”和[C]“她们每隔一周碰一次面”在本句中都有所提及,故均排除;[D]“她们在购物之后一起共进晚餐”在第一段最后有所提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8VxK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
EffectiveAssignmentsUsingLibraryandInternetResourcesI.Setting【T1】andmakingthemcleartostudents【T1】______—developing
EffectiveAssignmentsUsingLibraryandInternetResourcesI.Setting【T1】andmakingthemcleartostudents【T1】______—developing
TheIdentificationofGoalsI.Introduction1)theimportanceofidentificationofgoalsforyourlifeandfuture2)twoquestions
A、ShewasfluentincasualJapanese.B、ShecouldspeakstandardJapanese.C、ShelearnedJapaneseinalanguageschool.D、Sheliv
TheDifferencesBetweenAmericanandBritishEnglishI.IntroductionAmericanEnglishandBritishEnglish:thetwo【T1】ofEnglis
WhichaspectofMarkTwain’slifedoesthepassagefocuson?
WhichaspectofMarkTwain’slifedoesthepassagefocuson?
Itlookedjustlikeanotheraircraftfromtheoutside.Thepilottoldhisyoungpassengersthatitwasbuiltin1964.Butappear
YouhavebeenatFurnellUniversityfortwoweeksnow.Asusual,youneedenoughtimetosleepandeat.Youalsowanttospendt
Accordingtothepassage,thespeakeris
随机试题
在mRNA中,核苷酸之间以何种化学键连接
下列属于按业务范围划分的控制类型是
腕骨骨折中,较为多见的骨折是
冠核熔模工作前模型处理,以下内容正确的是
患者,女性,29岁,手术后突然伤口出血,需输入血液。护士在输血前需输入的前导溶液是()
某写字楼过去的市场价格为12000元/m2,目前房地产市场不景气,其市场租金为每天3元/m2。该类写字楼的净收益为市场租金的70%。预测房地产市场3年后会回升,那时该写字楼的市场价格将达12500元/m2,转让该写字楼的税费为市场价格的6%。如果投资者要求
根据80/20法则,可将供应商划分为()。
设∫0yetdt+∫0xcostdt=xy确定函数y=y(x),则=________.
•ReadthearticlebelowabouttheWorldTradeOrganization.•ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,C,orD.•Foreach
Thousandsofyearsagomanusedhandyrocksforhissurgicaloperations.Laterheusedsharpboneorhorn,metalknivesandmore
最新回复
(
0
)