首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
When veterans of the last dotcom boom name companies that symbolize the excesses of the late 1990s, they invariably include Webv
When veterans of the last dotcom boom name companies that symbolize the excesses of the late 1990s, they invariably include Webv
admin
2022-05-13
71
问题
When veterans of the last dotcom boom name companies that symbolize the excesses of the late 1990s, they invariably include Webvan and Kozmo. com in their lists. Both promised to make it easy and cheap for people to order goods online and have them delivered swiftly. And both failed spectacularly after they discovered just how hard it is to make money trying to deliver on tight deadlines.
Now, three online giants that survived the dotcom bust are trying to succeed where those two firms failed. Amazon is leading the charge. It has launched Amazon Fresh, a same-day delivery service, in San Francisco, Los Angeles and Seattle. "Place your order by 10 a. m. and have it by dinner," it boasts. The service, which offers a selection of over 500,000 items including perishables such as milk and eggs, delivers its wares in green vans.
Google and eBay are in the vanguard too. Google Shopping Express offers same-day delivery in the San Francisco Bay Area, as does eBay now, which is also available in Chicago, Dallas and New York. The two firms are in partnership with big retail chains and smaller local shops, which hold stock that they can tap into.
Delivery startups such as Instacart and Postmates are also working closely with retailers to avoid the fate of Webvan, which wasted a fortune building its own warehouses. Instacart, which focuses on groceries, relies on "personal shoppers" who use their own vehicles to collect and deliver goods. An Instacart smartphone app tells them which shops to visit, what to pick up and where to take it. Working out delivery schedules and routes is "a really challenging data-science problem", explains Apoorva Mehta, the firm’s boss and a former Amazon employee.
Sofa-bound shoppers now have a host of options. In San Francisco, Amazon offers a 30-day free trial of Amazon Fresh, after which customers pay $299 for a year’s membership. Members get free shipping on orders of more than $35. In Seattle, there is no annual fee, but orders worth less than $100 incur charges. Google Shopping Express, which has a much smaller selection of wares, is offering a six-month free trial while it decides what to charge; and Instacart gives customers various options, including a $3. 99 fee for delivery in less than two hours and an Amazon-like $99 annual membership that eliminates fees on orders worth more than $35.
Your correspondent placed orders with all three of the big online firms, and everything turned up on time and in good condition. There were only minor problems. His Google order came in two separate deliveries. And it was difficult to find details on Amazon Fresh’s web page of how a dissatisfied customer could avoid incurring the $299 fee at the end of a trial period.
Most competitors in the same-day business are focusing on cities with lots of rich consumers prepared to pay for time-saving services. But turning a profit will still not be easy. Andrew Schmahl of Strategy&, a consulting firm, says a survey of 1,000 American online shoppers it conducted last year showed most were reluctant to pay anywhere near enough to cover the cost of speedy deliveries. That may explain why other retailers have been hesitant to enter the business.
选项
答案
G
解析
根据题干Webvan and Kozmo. com定位到第一段。文章第一句指出When veterans of the last dotcom boom name companies that symbolize the excesses of the late 1990s, they invariably include Webvan and Kozmo. com in their lists. “当经历上一波互联网热潮的资深人士列举能够代表上世纪90年代末网络泡沫的企业名字的时候,他们都会把Webvan和Kozmo. com这两家网络零售公司列入其中。”由此可知答案为G项represented the Internet bubble at the turn of the millennium,其中represented“代表”=symbolize;Internet bubble“网络泡沫”=dotcom boom=at the turn of the millennium“千年更替之际”=the late 1990s。故G为本题答案。本题干扰项为E项。E项promised to make online shopping easy and delivery flee与原文Both promised to make it easy and cheap for people to order goods online and have them delivered swiftly. 看似接近,注意E项说的是delivery free“快递免费”,原文说的是delivered swiftly “快速送达”,故E项与原文不同,是错误的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8Xi4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Thesentence"Aftereachrainshower,anotherInternetmillionairesprangup"(Paragraph1)means______.Wecanlearnfromthe
ThewriterwarnsAmericansthat______.Thewritergivestheexampleofbreadtoshowthat______.
Excitement,fatigue,andanxietycanallbedetectedfromsomeone’sblinks,accordingtopsychologistJohnStern(21)Washington
ManyAmericansregardthejurysystemasaconcreteexpressionofcrucialdemocraticvalues,includingtheprinciplesthatallc
Asia’srealboat-rockerisagrowingChina,notJapan,aseniorAmericaneconomistobserved.Thereissomuchnoisesurround
Mosthumanbeingsactuallydecidebeforetheythink.Whenanyhumanbeing—executive,specializedexpert,orpersoninthestreet
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
TheInternetaffordsanonymitytoitsusers,ablessingtoprivacyandfreedomofspeech.Butthatveryanonymityisalsobehind
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
随机试题
下列资产负债表项目,可直接根据有关总账科目余额填列的是()。
招标人提供的工程量清单中必须列出各个清单项目的()。
资金运动经历的环节包括()。
合格境外投资者,应当具备财务稳健,资信良好,达到中国证监会规定的资产规模等条件,对该条件说法错误的是()。
某超市属于增值税小规模纳税人。2019年11月,该超市零售货物取得收入8000元,向职工发放部分外购食品作为福利,该部分商品市场含税售价为3000元;销售已使用过的冰柜一台,取得含税收入1200元。该超市当月应缴纳的增值税()元。
企业从事白酒生产销售业务,2005年9月份发生下列业务:(1)购进粮食白酒30吨,每吨买价1万元,白酒入库,取得税控系统开具的增值税专用发票。(2)向小规模纳税人购进粮食100吨,普通发票上注明的价格20万元,粮食入库,支付运费5万元,
人的每一种品德都由道德认知、道德情感、________、________构成。
上访,这样一种有着浓郁的文化内涵和深刻社会认同的社会纠纷解决方式,尽管给当下的法治建设带来了巨大的负面影响,但若对其进行一种情绪化、一无是处的批判.不屑一顾的否认和鞭笞,都不是真正要解决问题的理性态度。当代中国法治实践中诸多问题产生的根源其实就在于我们的法
设为A的特征向量.求a,b及A的所有特征值与特征向量.
Whatdidn’tthemangetfromtheconversation?
最新回复
(
0
)