首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is often difficult for a man to be quite sure what tax he ought to pay to the government because it depends on so many differ
It is often difficult for a man to be quite sure what tax he ought to pay to the government because it depends on so many differ
admin
2019-05-13
56
问题
It is often difficult for a man to be quite sure what tax he ought to pay to the government because it depends on so many different things: whether the man is married: how many children he has: whether he supports any relations: how much he earns: how much interest he receives: how much he has spent on his house during the year, and so on and so forth. All this makes it difficult to decide exactly how much the tax is.
There was a certain artist who was always very careful to pay the
proper
amount.
One year, after posting his check as usual, he began to wonder if he had paid enough, and after a lot of work, with a pencil and paper, he decided that he had not. He believed that he owed the government something.
He was just writing another check to send to the tax collector when the postman dropped a letter into the box at the front door. Opening it, the artist was surprised to find inside it a check for five pounds from the tax collector. The official explained that too much had been paid, and that therefore the difference was now returned to the taxpayer.
It is mentioned in the passage that one has to pay tax according to________.
选项
A、how much education one has received
B、whether one is single or married
C、how old one’ s children are
D、where one lives
答案
B
解析
由文章的第一段可知,一个人所缴税款是由很多方面决定的。whether the man is married是其中的一项。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8bgd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Forthousandofyearsmencouldn’tfly.Itwas1.______toodifficult.Birdsareabletoflyontheir
Forthousandofyearsmencouldn’tfly.Itwas1.______toodifficult.Birdsareabletoflyontheir
Forthousandofyearsmencouldn’tfly.Itwas1.______toodifficult.Birdsareabletoflyontheir
WhatdoesTominviteBettytodo?
SudanisaratherlargenationinthenortheasternpartofAfrica.Ithasaboutsixteenmillionpeople.Itisbordered(接界)byEgy
Mr.Ballwasamanofthirty-five.Theshopinwhichheworkedwasn’tmanaged(经营)wellandhe36less.Hehadhardlylefthisho
Mr.Ballwasamanofthirty-five.Theshopinwhichheworkedwasn’tmanaged(经营)wellandhe36less.Hehadhardlylefthisho
Mr.Ballwasamanofthirty-five.Theshopinwhichheworkedwasn’tmanaged(经营)wellandhe36less.Hehadhardlylefthisho
Whethertherearesailorswhosailwithoutcharts(航海图)isdoubtful,buttherecertainlyaretravellerswhoprefertojourneywith
ThemostcommondifferencesandproblemsidentifiedbytheAmericanpreceptors(导师),advisors,andothercolleaguesofJapanese
随机试题
Analyzeandcommentonthemeaningsofthefollowingsentencesandthenfindouttherightantonymsforeachfastrespectively.
调节ADH释放最敏感的感受器是
属手∞-3多不饱和脂肪酸的成分是
A.单臂卡环B.双臂卡环C.间隙卡环D.Ⅰ杆卡环E.T形卡环与基牙接触面积最小的卡环为
阴虚动风证的临床特点是()
新型人力资源管理组织机构的表现形式是()。
会计政策是指企业在会计确认、计量、记录和报告中所采用的原则、基础和会计处理方法。()
某旅游开发有限公司2010年8月发生有关业务及收入如下:(1)旅游景点门票收入650万元;(2)景区索道客运收入380万元;(3)民俗文化村项目表演收入120万元;(4)与甲企业签订合作经营协议:以景区内价值2000万元的房
JusthowmuchdoestheConstitutionprotectyourdigitaldata?TheSupremeCourtwillnowconsiderwhetherpolicecansearchthe
不要抛弃学问你们现在要离开母校了。我没有什么礼物送你们,只好送你们一句话罢。这一句话是:“不要抛弃学问。”以前的功课也许有一大部分是为了这张毕业文凭,不得已而做的,从今以后,你们可以依自己的心愿去自由研究了。趁现在年富力强的时候,努力做
最新回复
(
0
)