首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
职业资格
There are two factors which determine an individual’s intelligence. The first is the sort of brain he is born with. Human brains
There are two factors which determine an individual’s intelligence. The first is the sort of brain he is born with. Human brains
admin
2015-06-17
62
问题
There are two factors which determine an individual’s intelligence. The first is the sort of brain he is born with. Human brains differ considerably, some being more capable than others. But no matter how good a brain he has to begin with, an individual will have a low order of intelligence unless he has opportunities to learn. So the second factor is what happens to the individual—the sort of environment in which he is brought up. If an individual is handicapped environmentally, it is likely that his brain will fail to develop and he will never attain the level of intelligence of which he is capable.
The importance of environment in determining an individual’s intelligence can be demonstrated by the case history of the identical twins, Peter and Mark. Being identical, the twins had identical brains at birth, and their growth processes were the same. When the twins were three months old, their parents died, and they were placed in separate foster homes. Peter was raised by parents of low intelligence in an isolated community with poor educational opportunities. Mark was reared in the home of well-to-do parents who had been to college. He was read to as a child, sent to good schools, and given every opportunity to be stimulated intellectually. This environmental difference continued until the twins were in their late teens, when they were given tests to measure their intelligence. Mark’s I.Q. was 125, twenty-five points higher than the average and fully forty points higher than his identical brother. Given equal opportunities, the twins, having identical brains, would have tested at roughly the same level.
This selection can best be titled ______.
选项
A、Measuring Your Intelligence
B、Intelligence and Environment
C、The Case of Peter and Mark
D、How the Brain Influences Intelligence
答案
B
解析
文章第一段提到有两个因素影响人的智力,即先天因素及后天的环境因素。之后提到了两者的关系,如果环境不利,大脑也不可能发展到相应的智力水平。第二段举例说明了环境对智力的影响。因此B项作为标题最恰当。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8eCv777K
本试题收录于:
英语学科知识与教学能力题库教师资格分类
0
英语学科知识与教学能力
教师资格
相关试题推荐
Althoughtheearliestfilmsincinemaweredoneintheshotwithoutanyediting,cuttingissofundamentaltothemediumthatit
Illiteratepeoplesayfluentandrightsentencesalthoughtheyarenotabletostatethegrammaticalrulesexplicitly,whilesom
Socialchangeismorelikelytooccurinsocietieswherethereisamixtureofdifferentkindsofpeoplethaninsocietieswhere
Socialchangeismorelikelytooccurinsocietieswherethereisamixtureofdifferentkindsofpeoplethaninsocietieswhere
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirstisthesortofbrainheisbornwith.Humanbrains
AnewschemeforgettingchildrentoandfromschoolisbeingstartedbytheeducationauthoritiesinpartofEasternEngland.T
Wehaveaverycommunicative______toteachinglanguages.
Mostyoungarchitects—particularlythoseinbigcities—canonlydreamaboutworkinginabuildingoftheirown.Andmakingthat
Santefe,NewMexicomultimillionaireFortestFennhasalwayslovedagoodadventure.Asasmallchildbeforeeight,heandhis
随机试题
分段转换的方式主要有按______分阶段逐步转换和按_______分阶段逐步转换两种。
________认为,艺术的本质在于________,就是艺术家创造的、能激发观赏者审美情感的纯形式。
若某事件P=1,表明该事件()
患者,女,32岁。午后及夜间潮热,手足心热,骨蒸颧红,心烦盗汗,失眠多梦,口干咽燥,大便干结,尿少色黄,舌红而干,或有裂纹,无苔或少苔,脉象细数,治疗应取何法()
规范化地开展监理工作具体体现在( )。
某公司位于城镇,实际占地25000m2。由于经营规模扩大,年初该公司又受让了一尚未办理土地使用证的土地6000m2,公司按其当年开发使用的5000m2土地面积进行申报纳税,以上土地均适用4元/m2的城镇土地使用税税率。则该公司当年应缴纳城镇土地使用税
动态式炉窑砌筑必须在()后方可进行。
某市区酒厂为增值税一般纳税人,2018年12月发生如下经济业务:(1)向某商场销售自产粮食白酒15吨,每吨不含税单价为80000元,收取包装物押金170200元,收取品牌使用费23200元。(2)从云南某酒厂购进粮食白酒6吨,增值税专用发票上注明每吨不
乙公司与丙公司交易时以汇票支付。丙公司见汇票出票人为甲公司,遂要求乙公司提供担保,乙公司请丁公司为该汇票作保证,丁公司在汇票背书栏签注“若甲公司出票真实,本公司愿意保证”。后经了解甲公司实际并小存在。根据票据法律制度的规定,下列表述中正确的是()。
Onacertainnumberline,if8isdistanceof18fromn,and17ishedistanceof9fromn,thenwhichofthefollowingcouldbe
最新回复
(
0
)