首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、When hunting for food. B、When sleeping. C、When being attacked. D、When communicating with their cousins. A细节辨别题 文章第三段第一句介绍了有些海洋
A、When hunting for food. B、When sleeping. C、When being attacked. D、When communicating with their cousins. A细节辨别题 文章第三段第一句介绍了有些海洋
admin
2012-11-30
63
问题
Hundreds of species of marine life manage to survive even in the darkest depths of the ocean. These tenants of the sea have evolved some extremely ingenious devices for locating their food and enemies.
Where the light is very dim, some of these deepwater species have developed enormous eyes with almost telescopic lenses, very much like those of owls. Others, especially the fish that survive where there is no light at all, are quite blind but have developed long feelers that enable them to identify and collect stray bits of food that come within a considerable radius of them.
Some inhabitants of the sea supply their own light. They have built-in torches that they can switch on and off, depending on whether they are pursuing or being pursued. Some have regular lamps, spots of steady light, which spread a faint glow through the water around them. One deepwater squid (鱿鱼) can spray a luminous fluid that lights up its immediate vicinity, a neat variation on the ink ejected by its cousins nearer the surface to becloud and darken the water. It is supposed that about half of the varieties of fish living in the dark depths of the ocean have some power of illumination.
选项
A、When hunting for food.
B、When sleeping.
C、When being attacked.
D、When communicating with their cousins.
答案
A
解析
细节辨别题 文章第三段第一句介绍了有些海洋生物拥有“内置光源”,捕食食物时,它们会打开光源,而被追捕时,它们就会关闭光源。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8fb7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Theterroristgroupisstilllookingto_________itselfonitsattackers.
Today’scompartmentsonthetrainare___________andwell-equipped,sothetravelshavebecomecomfortableandsafe.
Rosewas______togiveupherpropertybyherauntwhoworkedforgovernment.
Duringthebusinessintervals,guestscanappreciatethelandscapepicturesandotherbeautiful_________inthehall.
Despiteallthepoliceman’squestionstheladycontinuedto______thatshewasinnocent.
Olderpeoplecanquicklybecomedispiritedanddepressedby______illness.
Linda’sstubbornness______herinrelationshipswithotherpeopleandshealwaysturnsadeafeartoeverything.
DuringtheIceAges,mandevelopedtheuseoftools,andthusawayofprotectinghimselfagainst______.
Theresultsoftheexperimentswere______andtheywillhavetobedoneagain.
随机试题
王水的成分为
有关硝苯地平降压时伴随状况的描述,下列哪项是正确的
肝浊音界出现,鼓音消失,提示胃肠穿孔。()
某市建筑公司承建某县城一商务楼,当年结算工程价款收入为5300万元,其中包括所安装设备的价款500万元及付给分包方的价款为300万元,则此收入应缴纳的营业税为()万元。
刁某近几年纠合一伙人,在珠江三角洲一带流窜作案,多次抢劫,打伤10多人,抢劫赃款数额高达人民币20多万元。人民法院依据刑法判处刁某死刑,剥夺政治权利终身。这一案例表明,犯罪的最本质特征是()。
中国特色社会主义制度的重要支柱和社会主义市场经济体制的根基是()。
网络舆情汹涌,______着民众并不缺乏反腐的热情。对于公权力机关来说,如何充分利用网络平台,尊重民意表达,并更好地吸纳和______民间智慧来推进反腐败向纵深发展,已是一个现实而紧迫的______。填入横线部分最恰当的一项是()。
求
Infact,theysay,onereasonendangered-specieslegislationhasnotpassedisthatCanadiansfindithardtobelievethatwith
WhichofthefollowingstatementsisCORRECTaboutthetornadoes?
最新回复
(
0
)