首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is being built in the desert of Morocco. B、It costs about 77 million. C、Its capacity is 160 megawatts. D、It is the largest
A、It is being built in the desert of Morocco. B、It costs about 77 million. C、Its capacity is 160 megawatts. D、It is the largest
admin
2016-10-18
57
问题
(22)Morocco gets more than a half of its energy from coal. But as its energy requirements grow, the government is encouraging Moroccans to look for cleaner sources of energy. Morocco needs to find alternative forms of energy to meet its needs, and the best is solar. It’s free energy that is unlimited, available and abundant in Morocco. Morocco’s first solar power plant is being built near the desert gateway city of Ouarzazate. Ouarzazate is an environmentally sustainable city with energy, recycling, land reclamation and water saving resources. It’s also about micro-irrigation, waste water reuse, lighting with solar. It’s a smart city.
(23)The 770 million project is expected to have the capacity to generate 160 megawatts. The World Bank, the African Development Bank and the European Investment Bank are helping to finance the solar complex built by Saudi Arabia. Officials call the project the largest of its kind in the world, and they say it will be operational next year.
To raise awareness of the potential of solar energy for Morocco, the oil-scarce country organized its first international solar festival.(24)This festival is organized to show one idea: gold is in the sky. The sun is a treasure for the country.
Morocco expects to build five new solar plants by 2020 with a combined production capacity of 2 ,000 megawatts at an estimated cost of 9 billion.(25)Officials are hoping to produce enough clean energy to export some of it to nearby Europe.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. Where does more than half of Morocco’s energy come from?
23. What does the speaker say about Morocco’s first solar power plant?
24. What’s the purpose of Morocco’s first international solar festival?
25. Why do officials of Morocco want to produce enough clean energy?
选项
A、It is being built in the desert of Morocco.
B、It costs about 77 million.
C、Its capacity is 160 megawatts.
D、It is the largest power plant globally.
答案
C
解析
录音中提到摩洛哥的第一座太阳能发电站耗资7.7亿,产能为160百万瓦特(megawatts),由此可知C选项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8iY7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
JusticeisoneofthemostpopularcoursesinHarvard’shistory.Nearlyonethousandstudents【B1】______Harvard’shistoricSanders
JusticeisoneofthemostpopularcoursesinHarvard’shistory.Nearlyonethousandstudents【B1】______Harvard’shistoricSanders
Accomplishedteachersofworldlanguagesarekeenlyawarethatyoungpeoplelearninvariousways.Theyusetheirknowledgeofc
AboutoneintwentyadultsintheUnitedStatescannotreadEnglish.Anewfederalstudyshowsthatadultsmadelittleprogress
Workingwithtempsharmsyourhealthandwealth.Notonlywillyousufferanxiety【B1】______,you’llgetpaidlesstoo,according
A、Themannolongersmokes.B、Themanisunderpressurefromhiswife.C、Themanusuallyfollowshiswile’sadvice.D、Themanre
A、300million.B、3billion.C、Over335million.D、Morethan28million.C短文提到,PAI的研究显示,目前有超过3.35亿人口缺水,因此C正确。
A、Exposuretoexcessivenoise.B、Lackofrest.C、Unpreventableaccident.D、Intenseworkpressure.A录音提到引起可预防性失聪的主要原因(leadingcau
A、Smoke.B、Tar.C、Nicotine.D、Ashes.C短文开头便介绍了香烟使人上瘾的主要原因在于其成分尼古丁。故选C。
A、Itisonemilelong.B、Itcost32milliondollars.C、Itisthelargestintheworld.D、Itwascompletedin1936.B短文最后提到兴建金门大桥
随机试题
下列关于外汇管理制度的内容说法正确的是()
阴阳学说认为,治疗疾病的基本原则是:()
下列有关固定资产的说法中正确的有()。
十八大提出党和国家到2020年的奋斗目标是()。
妊娠期乳房变化,不正确的是
中国甲公司与法国乙公司订立了服装进口合同,信用证付款,丙银行保兑。货物由“铂丽”号承运,投保了平安险。甲公司知悉货物途中遇台风全损后,即通知开证行停止付款。依《海牙规则》、UCP600号及相关规则,下列哪一选项是正确的?(2016年卷一41题)
计算土地取得成本要注意要点不包括()。
按照《绿色施工导则》规定,建筑施工企业在基坑土方施工阶段,应采取洒水、覆盖等措施,作业区目测扬尘高度控制在()米内,不扩散到场区外。
甲公司是一家大型上市公司,在世界许多地方开展多种业务。公司的财务目标是使股东财富平均每年增长10%。目前,其净资产总额为200亿元人民币,未分配利润为2亿元人民币,资产负债率为60%,行业平均水平为48%。目前该公司正在考虑收购一家高科技企业,收购价格预计
行政复议参加人:是指行政争议的当事人和与行政争议的具体行政行为有利害关系而参加行政复议的人。根据以上定义,下列不是行政复议参加人的是()。
最新回复
(
0
)