首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Human beings are the only animals who can laugh. B、One starts laughing when he is about six months old. C、Laughter has many fu
A、Human beings are the only animals who can laugh. B、One starts laughing when he is about six months old. C、Laughter has many fu
admin
2017-06-29
53
问题
An ancient Greek philosopher once wrote that laughter is what makes us human—that it defines us as a species. Much more recent developments in biology and behavioral science suggest that not only humans but also rats and dolphins laugh; nonetheless, laughter is one of the most important aspects of human social life and self-expression. [16]Laughter starts very soon after an infant is born—almost as soon as crying—and it serves many different social and psychological functions, from sharing our joy to intimidating and insulting other people. In many parts of the world, making other people laugh is considered a great gift, and comedy has always been a vital part of culture and art—perhaps precisely because of the complex, significant role of laughter in everyday life.
Humans begin laughing when they are about forty days old; in the 19th century, Charles Darwin verified this number by observing his own newborn daughter. Darwin also suggested an explanation for the sounds she made: we want to show one another that we are happy or delighted. Pleasure lies at the base of what Darwin called "real" laughter; most people still think of laughing this way, as a fundamentally social act that helps us relate to one another by communicating positive feelings. It’s an easily verifiable fact that everyone laughs louder and more frequently in groups than when alone. And Darwin and one of his colleagues also demonstrated that it is easy for human beings to tell when someone is faking a laugh or a smile. [17]Because of a certain muscle in the human face—the zygomaticus major, or muscle of joy—our eyes sparkle when we are genuinely happy.
Comedy and laughter have played and still play a vital role in artistic production in western culture. Comedy as we know it—that is, staged performances intended to induce laughter in viewers or audience members—was born in ancient Greece. [18]During the next several centuries, Italy, England, France and Germany all developed strong comic traditions—especially in Italy, where a theater tradition called the commedia dell’arte was born. Traveling performers played comic songs and put on puppet shows and plays to amuse crowds of viewers. This continued across Europe for hundreds of years, even as major cities developed and acting troupes settled into more permanent theaters. Even the American version of the television stand-up comedian is also very old, and can be traced back to the court fool or jester in the middle ages and the Renaissance. Human beings may not be the only animals who laugh—but for centuries we have made it a central part of being human.
16. What do we learn about laughter?
17. What indicates a real laughter according to Darwin?
18. What do we learn about comedy?
选项
A、Human beings are the only animals who can laugh.
B、One starts laughing when he is about six months old.
C、Laughter has many functions other than expressing joy.
D、Almost all the animals can laugh in some way.
答案
C
解析
录音提到笑有许多不同的社会和心理功能,从分享我们的快乐到恐吓和挖苦他人。因此选C项“除了表达喜悦,笑还有许多的功能”,其中选项中的expressing是录音中sharing的同义改写。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8jU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Ignoringthegeneralmeaningofthetext.B、Payinglittleattentiontotheprintingmistakes.C、Pursuingathoroughunderstand
A、Nomedicinecouldsolvethewoman’sproblem.B、Thewomanshouldeatlesstolosesomeweight.C、Nothingcouldhelpthewomani
A、Readfourchapters.B、Writeanarticle.C、Speakbeforetheclass.D、Previewtwochapters.C男士告诉女士要读完两章、写一篇文章,另外他还提醒女士别忘了下周一轮到她
A、Dead.B、Worse.C、Better.D、Unclear.C细节题。短文在末尾说谈论以前的那种乡村生活没有意义(thereisnopoint),最后一句对现在的生活做了一个总结"Itisjustlife,andabette
Mostpeopleareawarethatoutdoorairpollutioncandamagetheirhealth,butmanydonotknowthatindoorairpollutionalsoca
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.Thesameproblem,【B1】______,facespracticallyeveryco
颐和园(theSummerPalace)始建于清朝,是中国规模最大、保存最完好的皇家园林(imperialgarden)之一。
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledAgingProbleminChina.Youshouldwriteatleast150
A、Ignoringthegeneralmeaningofthetext.B、Payinglittleattentiontotheprintingmistakes.C、Pursuingathoroughunderstand
随机试题
根据电子控制悬架是否包含动力源,将其分为_______。
尊重病人的自主权,下述提法中错误的是
企事业单位的内部监督是指形成内外部约束机制,防范舞弊和经营风险,支持并督促会计人员遵循会计职业道德,依法开展会计工作。()
一对夫妻欲离婚,下列各项属于他们夫妻共同财产的是()。
下列关于建设项目财务评价的说法中,正确的是()。
已知某投资项目的项目计算期是8年,资金于建设起点一次投入,当年完工并投产,若投产后每年的现金净流量相等,经预计该项目包括建设期的静态投资回收期是2.5年,则按内含报酬率确定的年金现值系数是()。
下列有关可供出售金融资产会计处理的表述中,正确的有()。
税务机关需要将空白发票调出查验时,应当开具收据;经查无问题的,应当及时返还。()
自我提问是由学习者自己提出问题,促使自己来思考和回忆的一种方法。()
Onemorning,Iwaswaitingatthebusstop,worriedabout【K1】______(be)lateforschool.Thereweremanypeoplewaitingatthe
最新回复
(
0
)