首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关the British Museum的说明文。 要求: 1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点。 2.用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,但不可以照抄原句。 Ann: James! So you are
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关the British Museum的说明文。 要求: 1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点。 2.用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,但不可以照抄原句。 Ann: James! So you are
admin
2018-04-11
56
问题
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关the British Museum的说明文。
要求:
1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点。
2.用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,但不可以照抄原句。
Ann: James! So you are back from your trip to the U. K. !
James: Yes, we flew back from London last night. What a trip!
Ann: Did you enjoy it?
James: Very much. It is certainly most unique for me as someone who’s deeply interested in history and culture. I especially like the British Museum.
Ann: Oh, the famous British Museum. I heard that it’s one of the largest museums in the world.
James: Yes, you are right; it has 13 million pieces of collections, imagine that! And it’s one of the oldest, too.
Ann: How old is it? James: It was founded in 1753. It grew from a personal collection to include objects from all continents, until it becomes the universal museum it is today, with objects from the ancient world as well as the modern.
Ann: Did you see all the collections?
James: No, we went there for two days while we were staying in London. I was particularly fond of the department of Greece and Rome. The beautiful statues, vases and jewelry are marvelous. We also visited some other departments, such as the department Egypt and Sudan, department of paintings and drawings and so on. You should see it someday.
Ann: Sure.
选项
答案
The British Museum is a must visit for those who are interested in history and culture. It is one of the largest and oldest museums in the world. Founded in 1753, the British Museum now houses a collection of over 13 million objects from all continents. Objects from both the ancient and modern time could be seen in the museum. Some famous departments include the Department of Greece and Rome, the Department of Egypt and Sudan and so on.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8krd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
It’squitedifficult______whetherJoewillbefitforthejob.
Attitudestoleisurehavebeenmuchinfluencedbythemodernloveofmovingaroundandbytheeaseoftravel.TheBritishen
Attitudestoleisurehavebeenmuchinfluencedbythemodernloveofmovingaroundandbytheeaseoftravel.TheBritishen
WhatwereBritishpeopleinterestedinthe1890s?
Itisdifficultforparentstoteachyourchildrentoberesponsible1.______forhousework,butwithoneofthefoll
Itisdifficultforparentstoteachyourchildrentoberesponsible1.______forhousework,butwithoneofthefoll
Itisdifficultforparentstoteachyourchildrentoberesponsible1.______forhousework,butwithoneofthefoll
Hisexperiencesuggeststhathecan______thecomputerwithoutmuchdifficulty.
Allofusarefondofthepicture.Nothingcanbe______beautiful.
Forthousandofyearsmencouldn’tfly.Itwas1.______toodifficult.Birdsareabletoflyontheir
随机试题
于是,“香市”中主要的节目无非是“吃”和“玩”。临时的茶棚,戏法场,弄缸弄甏、走绳索、三上吊的武技班,老虎,矮子,提线戏,髦儿戏,西洋镜——将社庙前五六十亩地的大广场挤得满满的。庙里的主人公是百草梨膏糖,花纸,各式各样泥的纸的金属的玩具,灿如繁星的“烛山”
RNA和DNA彻底水解后的产物是
错误描述椎动脉的是()
现场质量检查控制包括()。
甲、乙、丙拟共同出资设立一家有限责任公司(以下简称公司),并共同制定了公司章程草案。该公司章程草案有关要点如下:(1)公司注册资本总额为600万元。各方出资数额、出资方式以及缴付出资的时间分别为:甲出资180万元,其中:货币出资70万元、计算机软
PreferredCustomerCardApplicationProcedurePleasecompletetheattachedformatleasttwoweekspriortoyournextvi
结合实际谈谈怎样提高自身素质。
最早应用“启发式教学”进行教学的中外教育家分别是()。
设向量α=[a1,a2,…,a2]T,β=[b1,b2,…,bn]T都是非零向量,且满足条件αTβ=0,记n阶矩阵A=αβT,求:A能否相似于对角矩阵,说明理由.
Lastyear,mybrotherandIwenttoMiamiforavacation.Someofmyfriendswhohadbeentherebeforesaid【K1】______wasawonde
最新回复
(
0
)