首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the south of Spain, there was a small village whose people were very joyful and lucky. The children played under the shade of
In the south of Spain, there was a small village whose people were very joyful and lucky. The children played under the shade of
admin
2014-05-14
66
问题
In the south of Spain, there was a small village whose people were very joyful and lucky. The children played under the shade of trees in the gardens of their home. A shepherd boy whose name was Nasir, stayed near the village with his father, mother and grandmother. Early morning each day, he took his herd of goats up the hills to find a suitable place for them to graze. In the afternoon he would return with them to the village. At night his grandmother would tell him a story. As usual, on one of these days, as Nasir was watching his herd and playing his flute he suddenly saw a wonderful light behind the flower bush. When he came towards the branches he saw a transparent and most beautiful crystal ball.
The crystal ball was glittering like a colorful rainbow. Nasir carefully took it in his hand and turned it around. With surprise suddenly he heard a weak voice coming from the crystal ball. It said, "You can make a wish that your heart desires and I will fulfill it." Nasir could not believe that he had actually heard a voice. But he became so engrossed in his thoughts for he had so many wishes but he must wish for something which was impossible like the wish to be able to fly. He said to himself, "if I wait till tomorrow I will remember many things." He put the crystal ball in a bag and gathered the herd, happily returning back to the village. He decided that he would not tell anyone about the crystal ball. On the following day also, Nasir could not decide what to wish for, because he really had everything he needed.
The days passed as usual, and Nasir appeared to be very cheerful that the people around him were a-mazed to see his cheerful disposition. One day a boy followed Nasir and his herd and hid behind a tree. Nasir as usual sat in one corner, took out the crystal ball and for a few moments looked at it. The boy waited for the moment when Nasir would go to sleep. Then he took the crystal ball and ran away. When he arrived in the village, he called all the people and showed them the crystal ball. The citizens of that village took the crystal ball in their hand and turned it around with surprise. Suddenly they heard a voice from inside the crystal ball, which said, "I can fulfill your wish." One person took the ball and screamed, "I want one bag full of gold." Another took the ball and said loudly, "I want two chests full of jewelry."
Some of them wished that they would have their own palace with grand door made from pure gold instead of their old houses. Some also wished for bags full of jewelry, but nobody asked for gardens in their palaces. All their wishes were fulfilled but still the citizens of the village were not happy. They were jealous because the person that had a palace had no gold and the person that had the gold had no palace. For this reason, the citizens of the village were angry and were not speaking to each other. There was not even one garden which existed in the village where the children could play. The patience of the children was running out and they were uncomfortable. Nasir and his family were happy and pleased. Every morning and afternoon he would play the flute.
The children could not wait anymore and decided to return the crystal ball to Nasir, The parents and neighbours went to him. The children said to Nasir, "When we had a small village we all were happy and joyful." The parents also said, "In one way or another nobody is happy. The expensive palaces and jewelry only bring us pain." When Nasir saw that the people were really regretful, he said, "I have not wished till now, if you really want everything to return to its own place, then I will wish for it." Everyone happily a-greed. Nasir took the crystal ball in his hand, turned it around and wished that the village become the same as it was before. Everyone quickly turned towards the village and saw it became the same old village with gardens full of trees and fruits. Once again the people started to live happily and the children played under the shade of trees. From the next day and everyday at sunset the sound of Nasir’s flute could be heard in the village.
When Nasir heard the voice from the crystal ball, he didn’t answer immediately because
选项
A、he wanted to save the wish for his family.
B、he was too happy to remember anything.
C、he was shocked by the talking ball.
D、he didn’t know what wish to make.
答案
D
解析
第2段第6句中的engrossed和for引出的原因从句表明Nasir当时全神贯注地想他应该许个什么愿,由此可见,本题应选D。A、B没有原文依据;C的内容与第2段第5句的内容有关,原文该句表明Nasir听到水晶球会说话感到难以置信,但下一句的but表明第6句的内容才是作者强调的内容,那才是导致Nasir没有立刻回答的真正原因,因此本题不能选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8mTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases(1)_____thetr
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases(1)_____thetr
Barbecuinghasbecomean【C1】______partofAmericanlife,asbarbecuegrillsarefoundinthemajorityofAmericanhomes.
Unlessallthemembersagreeto______totheplantheremaybefurtherdevelopmentinthecourseofaction.
Thepolicemandeclaredthattheblowonthevictim’shead______frombehind.
Educationofexceptionalchildrenmeansprovisionofspecialeducationalservicestothosechildrenwhoareeitherhandicappedo
Iamoneofthemanycitypeoplewhoarealwayssayingthatgiventhechoicewewouldprefertoliveinthecountryawayfromth
Judgingfromrecentsurveys,moreexpertsinsleepbehavioragreethatthereisvirtuallyanepidemicofsleepinessinthenatio
Theexperts______onthecauseofpovertybutagreeonstepstoeradicateit.
HereIwanttotrytogiveyouananswertothequestion:whatpersonalqualitiesare【C1】______inateacher?Probablynotwope
随机试题
增加湿空气吹过湿物料的速度,则湿的平衡含水量()。
我国学制改革确定为“两条腿走路”的办学方针是哪一年?()
下列关于氯霉素的说法错误的是()
A.敛肺止咳,益气养阴B.益气固表,敛阴止汗C.敛肺止咳,益气养阴D.涩肠止泻,温中补虚E.温中涩肠止痢九仙散的功用是
时效的性质是()。
甲公司主要从事房地产开发及销售业务。2014.年9月有关经济业务如下:(1)销售普通住宅20套,取得价款1900万元;以售价为380万元的普通住宅4套抵偿工程款。(2)销售商铺5间,取得价款950万元,支付代销机构佣金19万元。
某业务处长和科员两人属相相同,科员在第一个本命年时处长是第三个本命年。科员今年20岁,当处长年龄是科员年龄的2倍时,需要经过的时间是:
Sincethedawnofe-mail,usingsarcasmindigitalcommunicationhascreatedstrifeandconfusionbetweenfriends,colleaguesan
Youmaylikethefat,happymanwhobrings(11)tokidsonChristmasEve.Butdoyouknowwhyhe’scalledSantaClausandwhy
Intheolddays,childrenwerefamiliarwithbirthanddeathaspartoflife.ThisisperhapsthefirstgenerationofAmericany
最新回复
(
0
)