首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It can develop between people with a big difference in income. B、It can be maintained among people of different age groups. C、
A、It can develop between people with a big difference in income. B、It can be maintained among people of different age groups. C、
admin
2013-04-25
74
问题
We don’t choose friends on the basis of how much money they have, of course, but vast differences can be disturbing to both sides. Erin, for example, is single, and earns a very good salary. (26) Her friend, Pat, a divorced mother of three, is struggling to make ends meet. (27) " We are both frequent theater-goers," Erin explains, "and I’d gladly pay for two tickets, just to have Pat’s company at plays in concerts, but she won’t go anywhere unless she can pay her own way. I hate to go alone, so we both stay home. It all seems so silly. " Pat sees the situation differently. After an unhappy marriage to a man who tried to control her without considering her wishes and feelings, she says, " it’s very important to me to carry my own weight. I’m not comfortable in any relationship where all I do is take. "
The difficult situation finally changed when Erin moved recently. Pat’s children were with their father, so she took a picnic lunch to her friend’s new place, then spent the day helping her unpack and get settled. (28) " I was so grateful," Erin says, " that I persuaded Pat to let me return the favour in my own way with season tickets to our little theater group. I think she’s beginning to recognize that she contributes as much to our friendship as I do. "
26. What do we learn about Pat?
27. What draws Erin and Pat together?
28. What does Erin do to return Pat’s favor?
29. What do we learn about friendship from the passage?
选项
A、It can develop between people with a big difference in income.
B、It can be maintained among people of different age groups.
C、It cannot last long without similar family background.
D、It cannot be sustained when friends move far apart.
答案
A
解析
短文开头第一句提到,我们在选择朋友的时候,并不会把其财富作为一项重要因素。而短文中提到的艾琳与帕特两位女士的家境相差悬殊,虽然她们的友情受到两人处事方式和家境等因素的影响,但最终两人找到了解决的办法。因此,短文告诉我们,即使收入不同,也一样可以将友情发展下去,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8og7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Becauseitwillmakeapersonearnalotofmoney.B、Becausemanypeopleintheworlddon’twanttobesquarepegs.C、Because
Forthispart,youareallowed30minutestowritealetter.Youshouldwriteatleast120words,andbaseyourcompositionont
SincemychildhoodIhavebeenalwaystaughtthatitisvery______tointerruptothers.
SecretsofGrade-AParentsHelpingyourchildgetaheadatschoolstartsathomeWhenCareyGrahamstartedGrade
Betterthinktwicebeforechoosingapasswordforemails,onlinebankaccountsandairlinetickets.Passwordsthatshownoi
Pub-talkPub-talk,themostpopularactivityinallpubs,isanativedialectwithitsowndistinctivegrammar.Thereareve
Pub-talkPub-talk,themostpopularactivityinallpubs,isanativedialectwithitsowndistinctivegrammar.Thereareve
A、Theyhuntforfood.B、Theyhuntformoney.C、Theymistreatanimals.D、Theyhuntoldanimals.A短文中间引用大型动物猎杀者在他们的日记中写的话,理解了其中提到的
Sheworksinadministration___________(她一天中的绝大多数时间都花在文书工作维护记录上).
A、Peoplecontinuedtoexplorenewlands.B、Peoplestartedtomakelifebetter.C、Peoplestoppedmakinginventions.D、Peoplestar
随机试题
构成甲状腺假被膜的是()
胸导管
指出下列关于发育的百分位数法描述中,哪项是错误的
A.BSK培养基B.Sabouraud培养基C.Korthof培养基D.SS培养基E.Bordet-Gengou培养基
可持续发展观包括的主要内容有()。
下列项目中,不属于借款费用应予资本化的资产范围的是()。
纸币是当今世界各国普遍使用的货币形式,下列相关说法有误的一项是()。
1979年全国普通高校毕业生人数为8.5万人,1980年为14.7万人,2001年为114万人,2002年为145万人,2010年较上一年同比增长3.4%,2018年首次突破了800万人,2019年预计达到834万人,毕业生就业创业面临严峻形势。根据
保险密度表示的是人均保费,那么河南当年的人口数量约为()。
康有为
最新回复
(
0
)