首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are stock markets (股票市场) in large cities in many countries. The stock exchange is a place where people can buy or sell sha
There are stock markets (股票市场) in large cities in many countries. The stock exchange is a place where people can buy or sell sha
admin
2012-10-16
48
问题
There are stock markets (股票市场) in large cities in many countries. The stock exchange is a place where people can buy or sell shares of a factory or company. And each share means certain ownership of a factory or company.
Different people go to stock markets. Some are rich, who want to get more money than they have. Others are not very rich, who buy stocks to try to become rich. Still others buy stocks as part of their plan to save money.
Of course, investing(投资)money in the stock market is not the safest way to make money. No one can tell exactly whether the shares will be doing well. The factory or company may do badly. Then the stocks will go down, and the investors will lose money. The stock may go up or down for a number of untold reasons. Everyone wants the stock to go up, but sometimes even if a factory or company does a good job, the stock may still go down.
No wonder going to the stock market is often compared to gambling(赌博). Factories and companies that need money are pleased that so many people are willing to "gamble". Indeed, the stock market is an attractive and complex part of the business world.
Rich people never go to the stock market, do they?
选项
A、Yes.
B、No.
C、Unclear.
答案
A
解析
事实细节题。根据原文第二段Some are rich.who want to get more money than they have.即“一些是有钱人,他们想要赚更多的钱。”可知有钱人也去股市。Yes是“不,他们去”的意思。因此选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8vwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
【S1】【S6】
Accordingtothejobadvertisement,youcanknowthat______.Billcannotapplyforthepositionofadriverbecause______.
JamesCook______.In1768,theNavyappointedhimleaderofascientificexpeditiontoTahitiforthefollowingaimsEXCETP__
【B1】【B20】
Gamescanbebothfunanddifficult.ScrabbleisagameIlike【B1】butisnotaneasyone.【B2】aregoingtoplayscrabbleton
HowlongdoestheChristmasholidaylast?Accordingtothearticle,peopleusuallyenjoy______atChristmasdinner.
HowlongdoestheChristmasholidaylast?Accordingtothewriter,tocelebrateChristmas,peoplespendalotofmoneyandtime
Wewon’tgooutingifit______tomorrow.
Accordingtotheartdealer,thepainting______togoforatleastamilliondollars.
Thespeedatwhichananimallivesisdeterminedby______therateatwhichitusesoxygen.
随机试题
笼型异步电动机起动时冲击电流大,是因为起动时()。
一质点做直线运动,它所经过的路程和时间的关系是s(t)=3t2+1,t=2时的瞬时速度为__________.
()是因流通才有价值,它不能退出流通,一般也不能超越国界流通。
B注册会计师负责对乙公司20×9年度财务报表进行审计。在对因舞弊导致的财务报表重大错报风险进行识别、评估和应对时,B注册会计师遇到下列事项,请代为做出正确的专业判断。项目组成员在整个审计过程中应当持续交换可能影响舞弊导致的重大错报的风险评估及其应对程序
甲公司2×16年度发生的部分交易或事项如下:(1)销售商品收入1000万元,结转销售成本600万元;(2)以一项公允价值为600万元的固定资产偿付所欠乙公司的货款800万元,该固定资产的账面价值为500万元;(3)取得出租无形资产租金收入200万元;(4)
选择恐惧症:是指一个人面对选择时会异常艰难,无法正常做出自己满意的选择。当在几个选择中必须做出决定的时候很恐慌,惊慌失措,甚至汗流浃背,最后还是无法选择,导致对于选择产生某程度上的恐惧。根据上述定义,下列属于选择恐惧症的是:
数字遗产,是指被继承人死亡时遗留的个人所有的网络权益和财产,可大致分成精神和物质两个层面,包括被继承人的游戏装备、虚拟货币、账号密码、文件视频等。根据上述定义,下列属于数字遗产的是:
Theelephantis______bigthatitcan’tgetintotheroom.
shops本题询问该房屋的缺点。录音原文中指出该房屋距离最近的商店(fromthenearestshops)有很远的距离(quiteadistance),distancefrom是题目的原词复现,空格处只能填一个词,故填入shops。
Anti-socialbehaviour(ASB)isallyactivitythatimpactsonotherpeopleinanegativeway.Despiteofa39%drop【M1】______i
最新回复
(
0
)