首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)The Battle of Normandy was fought during World War II in the summer of 1944, between the Allied nations and German forces occ
(1)The Battle of Normandy was fought during World War II in the summer of 1944, between the Allied nations and German forces occ
admin
2016-12-06
49
问题
(1)The Battle of Normandy was fought during World War II in the summer of 1944, between the Allied nations and German forces occupying Western Europe. More than 60 years later, the Normandy Invasion, or D-Day, remains the largest seaborne invasion in history, involving nearly three million troops crossing the English Channel from England to Normandy in occupied France.
(2)Operation Overlord was the codename for the Allied invasion of northwest Europe. The assault phase, or the establishment of a secure foothold, was known as Operation Neptune. Operation Neptune began on D-Day(June 1, 1944)and ended on June 30, when the Allies had established a firm foothold in Normandy. Operation Overlord also began on D-Day, and continued until Allied forces crossed the River Seine on August 19.
(3)The battle began months before the invasion, when Allied bombers began to pound the Normandy coast and farther south, to destroy transportation links, and disrupt the German army’s build-up of their military strength. More than 300 planes dropped 13,000 bombs over Normandy in advance of the invasion. Six parachute regiments, with more than 13,000 men, also went ahead to cut railroad lines, blow up bridges, and seize landing fields. Gliders also brought in men, light artillery, jeeps, and small tanks.
(4)With the invasion of Normandy, General Dwight D. Eisenhower faced a task of magnitude and hazards never before attempted. He would have to move his forces 100 miles across the English Channel and storm a heavily fortified coastline. His enemy was the weapon-and-tank-superior German army commanded by Erwin Rommel, one of the most brilliant generals of the war. Less than 15 percent of the Allied forces coming aboard the ships had ever seen combat.
(5)An invading army had not crossed the unpredictable and dangerous English Channel since 1688. Once the massive Allied force set out, there was no turning back. The Allies boasted a 5,000-vessel armada that stretched as far as the eye could see, transporting both men and vehicles across the channel to the French beaches. In addition, the Allies had 4,000 smaller landing craft and more than 11,000 aircraft.
(6)By nightfall on June 6, more than 9,000 Allied soldiers were dead or wounded, but more than 100,000 had made it ashore and secured French coastal villages. Within weeks, supplies were being unloaded at Utah and Omaha beachheads at the rate of more than 20,000 tons per day. By June 11, more than 326,000 troops, 55,000 vehicles, and 105,000 tons of supplies had been landed on the beaches. By June 30, the Allies had established a firm foothold in Normandy. Allied forces crossed the River Seine on August 19.
(7)Military intelligence was an important part of the Normandy invasion. British and American cryptographers working in London deciphered coded messages that the German believed to be unbreakable. Messages could quite often be delivered to Eisenhower within two and a half hours of the time the Germans had sent it. In addition, reconnaissance teams took infrared pictures of Omaha Beach while avoiding German patrols.
(8)There is no official casualty figure for D-Day. It is estimated that more than 425,000 Allied and German troops were killed, wounded, or went missing during the battle. That figure includes more than 209,000 Allied casualties. In addition to roughly 200,000 German troops killed or wounded, the Allies also captured 200,000 soldiers. Captured Germans were sent to American prisoner-of-war camps at the rate of 30,000 per month, from D-Day until Christmas 1944. Between 15,000 and 20,000 French civilians were killed during the battle.
(9)In the end, the invasion of Normandy succeeded in its objective by sheer force of numbers. By July 1944, some one million Allied troops, mostly American, British, and Canadian, were entrenched in Normandy. During the great invasion, the Allies assembled nearly three million men and stored 16 million tons of arms, munitions, and supplies in Britain.
(10)The occupation of Normandy was crucial for the Western Allies to bring the war to the western border of Germany. If the Normandy invasion had not occurred, there could conceivably have been a complete possession of northern and western Europe by Soviet forces.
"Eisenhower faced a task of magnitude and hazards" because ______.
选项
A、Germany had a more fortified coastline
B、the Allied had less powerful weapon
C、the Allied had much fewer troops
D、Germany had more brilliant generals
答案
B
解析
第4段中的复合形容词weapon-and-tank-superior表明德军的武器坦克装备比盟军强大,即盟军的武器装备比德军弱小,因此本题应选B。A中的coastline虽然在第4段有提及,但原文没有对比德军和盟军谁的海岸线防守得更严密,因此A不正确;该段最后一句只提到盟军大多数并没有作战经验,但没有提及盟军和德军谁的士兵比较多(事实上,第7段提到了盟军的士兵人数比德军多得多),因此C不正确;第4段还提及了德军的著名将领隆美尔,但这不意味着德军的名将比盟军多,所以D也不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8xJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
We’realwaysbeingtoldbytheDepartmentofHealthtoeatfiveportionsoffruitandvegetablesaday.Butit’snotclearwhere
We’realwaysbeingtoldbytheDepartmentofHealthtoeatfiveportionsoffruitandvegetablesaday.Butit’snotclearwhere
InrecentyearscriticismshavebeenvoicedconcerningsexistbiasintheEnglishlanguage.Ithasbeenarguedthatsomeofthe
InrecentyearscriticismshavebeenvoicedconcerningsexistbiasintheEnglishlanguage.Ithasbeenarguedthatsomeofthe
"Untilrecently,Ithoughtthattherewouldneveragainbeanopportunitytobeinvolvedwithanindustryassociallydestructiv
Thereoughttobelessanxietyovertheperceivedriskofmountainclimbingthan______inthepublicmindtoday.
Womendriversaremorelikelytobeinvolvedinanaccident,accordingtoscientists.Researchers【C1】______6.5millioncar
LisaFryandPaulaTurnergrewupacrossthestreetfromeachotherinTwinFalls.Theynever【C1】______theirfriendshipwouldl
LisaFryandPaulaTurnergrewupacrossthestreetfromeachotherinTwinFalls.Theynever【C1】______theirfriendshipwouldl
随机试题
体外联合药物敏感试验FIC指数为0.5~1是
小儿高热时,正确的物理降温措施是()
依据《环境影响评价技术导则总纲》中“工程分析”要求,所有建设项目均应分析其环境影响的实施过程阶段是()。
城市规划管理系统的构成要素包括()。
下列条件中,()属于企业选择商品化会计软件时必须考虑到的。
货币市场基金合同生效后,基金管理人在开始办理基金份额申购、赎回当日,其封闭期的收益公告应当披露()。Ⅰ.截至前一日的基金资产净值Ⅱ.前一日的每万份基金收益Ⅲ.基金合同生效至前一日期间的每万份基金收益
计划一项目一预算制起源于()。
《中华人民共和国合同法》第107条规定:“当事人一方不履行合同义务或者履行合同义务不符合约定的,应当承担继续履行、采取补救措施或者赔偿损失等违约责任。”请根据民法原理分析:如何理解本条规定的各类违约责任的承担方式?
计算曲面积分I=xzdydz+2zydzdx+3xydxdy,其中∑为曲面z=1一x2一(0≤z≤1)的上侧。
顺序执行下列命令后,最后一条命令显示的结果是______。Use学生成绩Go5skip-1?recn0()
最新回复
(
0
)