首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the following passage and answer questions 19~25. For questions 19-25, choose the correct answer A, B, C and D. Mar
Read the following passage and answer questions 19~25. For questions 19-25, choose the correct answer A, B, C and D. Mar
admin
2017-09-22
27
问题
Read the following passage and answer questions 19~25.
For questions 19-25, choose the correct answer A, B, C and D.
Mark your answers on the Answer Sheet.
In my early childhood I received no formal religious education. I did, of course, receive the ethical and moral training that moral and conscientious parents give their children. When I was about ten years old, my parents decided that it would be good for me to receive some formal religious instruction and to study the Bible, if for no other reason than that knowledge of both is essential to the understanding of literature and culture.
As lapsed Catholics, they sought a group which had as little doctrine and dogma as possible, but what they considered good moral arid ethical values. After some searching, they joined the local Meeting of the Religious Society of Friends. Although my parents did not attend Meetings for Worship very often, I went to First Day School there regularly, eventually completing the course and receiving an inscribed Bible.
At the Quaker school, I learned about the concept of the "inner light" and it has stayed with me. I was, however, unable to accept the idea of Jesus Christ being any more divine than, say, Buddha. As a result, I became estranged from the Quakes who, though believing in substantially the same moral and ethical values as I do, and even the same religious concept of the inner light, had arrived at these conclusions from a premise which I could not accept. I admit that my religion is the poorer for having no revealed word and no supreme prophet, but my inherited aversion to dogmatism limits my faith to a Supreme Being and the goodness of man.
Later, at another Meeting for Worship, I found that some Quakers had similar though not so strong reservations about the Christian aspects of their belief. I made some attempt to rejoin an organized religious group; I did not wish to become one again. I do attend Meeting for Worship on occasion, but it is for the help in deep contemplation which it brings rather than any lingering desire to rejoin the fold.
I do believe in a "Supreme Being"(or ground of our Being, as Tillich would call it). This Being is ineffable and not to be fully understood by humans. He is not cut off from the world and we can know him somewhat through the knowledge which we are limited to the world. He is interested and concerned for humankind, but on man himself falls the burden of his own life. To me the message of the great prophets, especially Jesus, is that good is its own reward, and indeed the only possible rewards are intrinsic in the actions themselves. The relationship between each human and Supreme Being is an entirely personal one.
It is my faith that each person has this unique relationship with the Supreme Being. To me that is the meaning of the inner light. The purpose of life, insofar as a human can grasp it, is to understand and increase this lifeline to the Supreme Being, this piece of divinity that every human has. Thus, the taking of any life by choice is the closing of some connection to God, and unconscionable. Killing anyone not only denies them their purpose, but corrupts the purpose of all men.
The author supports which of the following statements?
选项
A、We must seek greater comprehension of our own inner lights.
B、Humans must always seek to increase the number of inner lights, hence, population increase is desirable.
C、The unique relationship between each person and his inner light makes him more divine than those without an inner light.
D、Only a person without an inner light could kill.
答案
A
解析
本题是推理题。文章首段提出作者从小没有接受过宗教教育,11岁时加入了公谊会并学习了“inner light”(灵光)的概念,自此它一直伴随着作者。文章最后1段第2句“我相信每个人和上帝都有独特的关系,而对我来说就是‘inner light’的意义”。由此可推断出作者认为还应该对“inner light”有更好的理解。故正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8y9d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
YougotaletterrequestinginformationfromAndreaPhilips,themarketingmanagerofLinguaServicesLtd.
Youareaskedtowriteacompositioninwhichyougiveyourownopinionsonthefollowingtopic:
Lookatthefollowingstatement:Beingcreativeisthekeytocareersuccess.Doyouagreeordisagreew
HereisanadvertisementaboutforacertainpositioninthenewspaperofDec.7,2005.Readtheadvertisementandcompletethe
HereisanadvertisementaboutforacertainpositioninthenewspaperofDec.7,2005.Readtheadvertisementandcompletethe
Readthefollowingletterandcompletethegiveninformationform.Writeaword,phraseornumberinthespaces1-5.De
Readthefollowingletterandcompletethegiveninformationform.Writeaword,phraseornumberinthespaces1-5.De
Readthefollowingarticleandanswerquestions9-18onthenextpage.HappinessSecretsforToughTimes1.
Readthefollowingarticleandanswerquestions9-18onthenextpage.HappinessSecretsforToughTimes1.
Readthearticlebelow.Choosethebestsentencefromthelistonthenextpagetofilleachofthegaps.Foreachgap(1
随机试题
市场营销策划的特点包括()
—DoyouknowwhatTomdoesallday?—IknowhespendsatleastasmuchtimewatchingTVashe______hislessons.
A.NAP强阳性B.t(9,22)(q34,q11)C.PAS阳性D.POX阳性E.非特异酯酶阳性,能被NaF抑制急性单核细胞白血病
患者,男,70岁。咳嗽、咳痰,伴痰中带血3个月。胸片提示右肺门类圆形阴影,边缘毛躁,有分叶。肺癌非转移胸外表现(副癌综合征)有哪些
案件进入审判阶段后,辩护律师可以享有哪些权利?
关于粗集料表观密度、针片状颗粒含量、磨光值、洛杉矶磨耗、坚同性试验方法,请回答以下问题。关于粗集料坚固性试验,描述正确的有()。
(2006年)图5-24所示的矩形截面和正方形截面具有相同的面积。设它们对对称轴y的惯性矩分别为Iya、Iyb,对对称轴z的惯性矩分别为Iza、Izb,则()。
不可否认,特殊类型招生是我国在一定历史阶段的产物,它曾经对经济社会和教育的发展发挥过重要作用。但随着时代的变迁,我们有必要对招生制度作出调整和规范,以更好适应环境的变化和社会的需求。表面看,给保送“瘦身”,再加上对高考加分政策的一再收紧,意味着“特殊通道”
正确的SQL插入命令的语法格式是
Youshouldspendabout20minutesonQuestions28-41whicharebasedonReadingPassage3below.T
最新回复
(
0
)