首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A strict vegetarian is a person who never in his life eats anything derived from animals. The main objection to vegetarianism on
A strict vegetarian is a person who never in his life eats anything derived from animals. The main objection to vegetarianism on
admin
2011-01-06
75
问题
A strict vegetarian is a person who never in his life eats anything derived from animals. The main objection to vegetarianism on a long-term basis is the difficulty to getting enough protein, the body building elements in food. If you have ever been without meat or animal foods for some days of weeds (say, for religious reasons) you will have noticed that you tend to get physically rather weak. You are glad when the fast is over and you get your reward of a succulent meat meal. Proteins are built up from approximately twenty food elements called "amino-acids", which are found more abundantly in animal protein than in vegetable protein. This means you have to eat a great deal more vegetable than animal food in order to get enough of these amino-acids. A great of the vegetable food goes to waste in this process and from the physiological point of view there is not much to be said in favor of life-long vegetarianism.
The economic side of the question, though, must be considered. Vegetable food is much cheaper than animal food. However, since only a small proportion of tae vegetable protein is useful for body-building purposes, a consistent vegetarian, if he is to gain the necessary 70 grams of protein a day, has to consume a greater bulk of food than his digestive organs can comfortably deal with. In fairness, though, it must be pointed out that vegetarians claim they need far less than 70 grams of protein a day.
Whether or not vegetarianism should be advocated for adults, it is definitely unsatisfactory for growing children, who need more protein than they can get from vegetable sources. A lacto-vegetarian diet, which includes milk and milk products such as cheese, can, however, be satisfactory as long as enough milk and milk products are consumed.
Meat and cheese are the best sources of usable digestible and next come milk, fish and eggs. Slow and careful cooking of meat makes it more digestible and assists in the breaking down of the protein content by the body. When cooking vegetables, however, the vitamins, and in particular the water-solube vitamin C, should be lost through overcooking.
A vegetarian is a person who ______.
选项
A、eats the meat of animals only
B、eats the vegetable only
C、drinks milk only
D、eat nothing at all
答案
B
解析
题目询问素食主义者的准确定义。定位于文章首段首句“严格的素食者从不取食于动物。”因此B选项“只吃蔬菜的人”为其正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8zmd777K
本试题收录于:
职称英语卫生类B级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类B级
职称英语
相关试题推荐
TheUSmaysofarhaveenjoyedgoodluckinescapingadirectSARShit,butofficialsaren’tleavinganythingtochance.Thebes
Readthefollowingarticleandchoosethebestwordforeachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDonyou
MoniquehasbeeninLondonfor【L5】______days.MoniqueistakingtheEnglishcoursetoimproveher【L6】______Englishandtosee【L7
TravelandTourism1Remoteplaceswithstrange-soundingnamesattractthetravellerwithpromisesofexcitement,differentfor
ManyWomenWhoBeatCancerDon’tChangeHabitsManywomenwhobattlebreastcancerwilltellyouit’salife-changingexperience
A.ConfirmationoftheNewEffectB.Pain-relievingandFever-reducingEffectsofAspirinC.TheIgnoredSignificantObservation
NewFoodsandtheNewWorldInthelast500years,nothingaboutpeople-nottheirclothes,ideas,orlanguages-haschangeda
Theillegaldriverignoredtheredtrafficlightandranrightintoacar.
Hereyoucanseethefoodcompactlystoredinapressurizedtank.
ANewfindingabouttheupperatmosphereBStratosphereCIonosphereDThecompositionofthepermanentgasesintheatmosph
随机试题
下列选项中,关于推行参与管理需要条件的说法,错误的是()。
有关前庭大腺,以下选项中错误的的是()
关于骨折迟延愈合,错误的叙述是:
在小剂量时有抑制血栓形成作用的药物是对COX-2的抑制作用选择性较高的药物是
对有关当事人权利的认定,下列意见中何者为正确?()。对有关当事行为的认定,下列意见中何者为正确?()。
关于代理的法律特征,说法不正确的是()
甲公司于2011年12月31日应收乙公司票据的账面余额为65400元,其中,5400元为累计未付的利息,票面年利率4%。由于乙公司连年亏损,资金周转困难,不能偿付应于2011年12月31日前支付的应付票据。经双方协商,于2012年1日5日进行债务重组。
多媒体教学设备对于音乐教学来说,就像一把双刃剑,如果运用恰当,便能提高教学效益,收到很好的教学效果;而反之,如果运用不当、喧宾夺主,也会冲淡音乐教学本身,影响甚至降低音乐教学质量。根据多媒体的选择与使用原则,下列选项中,说法正确的是()。
手链之于()相当于工资之于()
网络日记对于()相当于菠萝对于()
最新回复
(
0
)