首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The tradition of birthday parties started a long time ago. There are some traditions that you can find almost anywhere, anytime,
The tradition of birthday parties started a long time ago. There are some traditions that you can find almost anywhere, anytime,
admin
2019-03-27
51
问题
The tradition of birthday parties started a long time ago. There are some traditions that you can find almost anywhere, anytime, such as sending birthday cards, blowing out the candles on a birthday cake and singing the Happy Birthday song. Others are only found for certain ages and in certain countries.
In China, on a child’ s second birthday, family members put many things on the floor around the child. According to Chinese tradition, the first thing that the child picks up tells you what profession (职业) the child will choose later in life.
For Japanese children, the third, fifth and seventh birthdays are especially important. At this age, there is a special celebration Shichi-Go-San (seven, five, three in Japanese) when children go to the temple wearing a new kimono (和服). The priest (僧侣) gives them special sweets, and the parents usually organize a party for their friends in their home.
In Argentina, Mexico and several other Latin American countries, girls have a special birthday celebration when they reach the age of fifteen. After a special ceremony (仪式) , the girls dance a waltz with their father and other boys.
Eighteen is the traditional "coming of age"—the age when (in many countries) you have the right to vote (选举) , join the army and (in Britain) drink alcohol or buy a house.
In many English-speaking countries, a twenty-first birthday cake often has a key on top, or the cake itself is sometimes in the shape of a key. The key means that the young person is now old enough to leave and enter the family home at any time they want!
Which of the following sentences is NOT true?
选项
A、The tradition of birthday parties started a long time ago.
B、Some birthday traditions are only found in certain countries.
C、You become the owner of your house at the age of fifteen.
D、In many countries you have the right to vote at the age of eighteen.
答案
C
解析
在文章倒数第二段可知18岁时孩子可以自己买房,而不是15岁。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/90aC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
TheintelligencetestusedmostoftentodayarebasedontheworkofaFrenchman,AlfredBinet.In1905,Binetwasaskedbythe
IoncewenttoatowninthenorthofEnglandonbusiness.Itwasabout7:30intheeveningwhenIreachedthehotel.Them
InBritain,peoplehavedifferentattitudestothepolice.Mostpeoplegenerally【C1】______themandthejobtheydo—althoughther
InBritain,peoplehavedifferentattitudestothepolice.Mostpeoplegenerally【C1】______themandthejobtheydo—althoughther
______theirluggage,thetouristshurriedtotheairport.
Therehasbeen,inhistory,amanwhowasswallowedbyawhaleandlivedtotellthetale.Theman’snameisJamesBartley.The
Forthispart,youaresupposedtowriteacompositionofabout100-120wordsbasedonthefollowingsituation.Remembertowri
The"EarthHour"movement—initiatedbytheWorldWildlifeFundissettobemarkedaroundtheworld.Inanefforttobringatte
AustraliaisnearlyaslargeastheUnitedStates,butmostofitistoodryforpeopletolivein.Aroundthisdrypartarelar
______theirluggage,thetouristshurriedtotheairport.
随机试题
在市场经济条件下,社会总需求是指()。
以参与管理理论和成就需要理论为基础的激励理论是()
下列哪些属于肾性骨营养不良症
按五行生克规律,肺的“所不胜”是
对生物利用度概念错误的叙述是()。
中外合资经营企业
下图为我国科考队在北极点放置中国结时拍摄的照片。读图完成以下题。该照片拍摄日期、拍摄者或中国结影子的方位是()。
以下是两位小学语文教师在教学《将相和》一课时,分别设计的教学导入环节,阅读并回答问题。教师A:师:(生读课题后)同学们,“将”“相”各是什么意思?分别指谁?“和”是什么意思?生:“将”是“大将”的意思,指廉颇;“相”是“宰相、丞相”的意思,指蔺相如;
从装满1000克浓度为50%的酒精瓶中倒出200克酒精,再倒入蒸馏水将瓶加满。这样反复三次后,瓶中的酒精浓度是多少?()
计算机操作系统通常具有的五大功能是()。
最新回复
(
0
)