首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Art is fun; it caters to the basic creative instinct which is present in everyone. It can impart a great feeling of achievement
Art is fun; it caters to the basic creative instinct which is present in everyone. It can impart a great feeling of achievement
admin
2011-03-01
48
问题
Art is fun; it caters to the basic creative instinct which is present in everyone. It can impart a great feeling of achievement especially to children who as yet have not been able to gain much of a sense of success from their other efforts in life. It also helps backward children to develop mentally and physically. Their confidence grows as they experience success in art, and a confident child learns more easily than a tense one. Physically handicapped children benefit because their motor control improves as they attempt to make more delicate movements with their hands and as they gradually impose more control upon themselves.
Art is particularly valuable to mentally handicapped children who find it difficult to communicate their ideas and emotions and who perhaps even find it difficult to comprehend themselves. Subnormal children with very limited vocabularies may find that painting is easier than talking, and through painting they are able to express ideas, emotions, and reactions to situations and experiences.
Children need to communicate in two ways. First, they have to convey information to other people, often about their immediate requirements concerning both tangible things— "I want to drink." or "I want to mention." —and less tangible things— "I want you near me." Secondly, they have to communicate with themselves. If children, do not have words to use, their minds are, inevitably, a disorderly mixture of responses to which they can react only emotionally, often with frustrations. Through their paintings such children are not consciously trying to tell other people that they have certain feelings, but with the paint they are able to create a concrete, permanent statement of feeling and so the emotion becomes less intense and under more control. Thus, art helps in the same way that acting and fantasy-play help children to regulate their emotions and recreations, i. e. , by recreating them in a controlled situation. Music, dancing, acting, and storytelling can give similar feelings of satisfaction and offer opportunities which may be of assistance to children either individually or collectively.
It can be inferred from the passage that the function of art is______.
选项
A、trivial
B、common
C、satisfactory
D、significant
答案
D
解析
推理题。作者在整篇文章中通过大量事实来说明艺术对儿童,尤其是智障儿童的作用,由此可见艺术的作用是重要的。但作者并未对此做出进一步评价一艺术的作用令人满意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/93kd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whatdoesthewomanwanttobuy?
WhatistheauthortryingtoprovewiththequotationofWinstonChurchill?Whatisthemostprobablesourceofthispassage?
Itcanbeseenfromthepassagethat______.Theidealtitleforthispassageis______.
Hawleywonthecontestbecause______.Thepassagetellsusthat"praise"intimesoftrouble______.
Ithasalwaysbeenaproblemtodecidewhether"popularmusic"ismusicwhichrepresentsthepeopleorissimplymusicthatthe
GenerationsofAmericanshavebeenbrought【C1】______tobelievethatagoodbreakfastisimportantforhealth.Eatingbreakfasta
GenerationsofAmericanshavebeenbrought【C1】______tobelievethatagoodbreakfastisimportantforhealth.Eatingbreakfasta
GenerationsofAmericanshavebeenbrought【C1】______tobelievethatagoodbreakfastisimportantforhealth.Eatingbreakfasta
GenerationsofAmericanshavebeenbrought【C1】______tobelievethatagoodbreakfastisimportantforhealth.Eatingbreakfasta
GenerationsofAmericanshavebeenbrought【C1】______tobelievethatagoodbreakfastisimportantforhealth.Eatingbreakfasta
随机试题
下列药物中,吸湿性最大的是()。
下列改性沥青混合料路面横接缝处理做法中,错误的是()。
“备案号”栏:()。“标记唛码及备注”栏:()。
在统计抽样中,样本容量的含义是指()。
Buildingahousecostsquitealotofmoney.Supposeyouplantobuildahouse.Yourfirststepwillbetofindarightpieceof
如果只记得某个文件或文件夹的名称,忘记了它的位置,那么要打开它的最简便方法是()。
教师职业公正性是教师职业道德水平的重要标准,核心是()。
A、 B、 C、 D、 A这是一道关于“旋转”问题的题目。观察第一套图形,三幅的外围图形都是一个相同的长方形,其不同的是内部各部分的位置在改变。但规律是:组成长方形的黑色、阴影和空白三部分都按顺时针方向旋转9
【《洛迦诺公约》】南京大学2013年国际关系史真题;首都师范大学2014年历史学基础(世界史)真题;吉林大学2017年历史学基础真题
—Whatdoyouthinkhashappenedtotheleaderoftherebels?—He______thebombingand______somewhere,butnooneknowsforsure.
最新回复
(
0
)