首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
As midnight on September 30th approached, everybody on Capitol Hill blamed everybody else for the imminent shutdown of America’s
As midnight on September 30th approached, everybody on Capitol Hill blamed everybody else for the imminent shutdown of America’s
admin
2021-09-17
21
问题
As midnight on September 30th approached, everybody on Capitol Hill blamed everybody else for the imminent shutdown of America’s government. To a wondering world, the recriminations missed the point. When you are brawling on the edge of a cliff, the big question is not "Who is right?" , but "What the hell are you doing on the edge of a cliff?"
The shutdown itself is tiresome but bearable. The security services will remain on duty, pensioners will still receive their cheques and the astronauts on the International Space Station will still be able to breathe. Some 800,000 non-essential staff at federal agencies (out of 2.8 million) are given leaves without pay, while another 1.3 million are being asked to toil on without pay. Non-urgent tasks will be shelved until a deal is reached and the money starts to flow again. The trouble is, the shutdown is a symptom of a deeper problem: the federal lawmaking process is so polarized that it has become paralyzed. And if the two parties cannot bridge their differences by around October 17th, disaster looms.
It gets worse. Later this month the federal government will reach its legal borrowing limit, known as the "debt ceiling" . Unless Congress raises that ceiling, Uncle Sam will soon be unable to pay all his bills. In other words, unless the two parties can work together, America will have to close which of its obligations not to honor. It could slash spending so deeply that it causes a recession. Or it could default on its debts, which would be even worse, and unimaginably more harmful than a mere government shutdown. No one in Washington is that crazy, surely?
In the long term, America needs to tackle polarization. The problem is especially acute in the House, because many states let politicians draw their own electoral maps. Unsurprisingly, they tend to draw ultra-safe districts for themselves. This means that a typical congressman has no fear of losing a general election but is terrified of a primary challenge. Many therefore
pander
to extremists on their own side rather than forging sensible centrist deals with the other. This is no way to run a country. Electoral reforms, such as letting independent commissions draw district boundaries, would not suddenly make America governable, but they would help. It is time for less cliff-hanging, and more common sense.
It can be learned from America’s government shutdown that_____.
选项
A、all government departments will stop operating
B、the state governments will reach its debt ceiling
C、democrats and Republicans are brawling recently
D、federal government will solve problems by printing money
答案
C
解析
推断题。根据题干关键词定位到全文。文中第二至四段提到two parties,指的是Democrats and Republicans,根据第二段末句“如果两党不能在10月17日左右克服彼此的分歧,灾难则逐渐逼近”可知,C项“民主党和共和党最近在争吵”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/941Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
【F1】Americansnolongerexpectpublicfigures,whetherinspeechorinwriting,tocommandtheEnglishlanguagewithskillandg
Inaddition,changesmadetotheconstructioncodesinLosAngelesduringthelast20yearshavestrengthenedthecity’sbuildi
BilledastheSiliconValleyRobotBlockPartyandheldduringNationalRoboticsWeek,thepartyyesterdaywasacelebrationof
Asayoungbondtrader,Buttonwoodwasgiventwopiecesofadvice,tradingrulesofthumb,ifyouwill:thatbadeconomicnewsi
ItdoesnotalterthefactthatheisthemanresponsiblefortheSARS.
【F1】Duringthepastgeneration,theAmericanmiddle-classfamilythatoncecouldcountonhardworkandfairplaytokeepitself
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
InternetdatashowsthatAmericanyoungeradultshavebecometheprimarygroupmadaboutalteringtheirpersonalappearance.Onc
Expressionismisanartisticstyleinwhichtheartistseekstodepictnotobjectiverealitybutratherthesubjectiveemotions
随机试题
椎间盘在脊柱的生物力学体系中的主要作用包括()。
下列哪项是抢救高血钾病人时,采取的首要措施()
某小型体育馆屋盖平面尺寸为30m×50m,最经济合理的屋盖结构是()。
给儿童发药时,要细心核对姓名、药物的剂型、药量和用法。()
甲有证据证明乙在履行合同中故意诈骗其钱财,涉嫌犯罪,但向公安机关报案后,公安机关作出了不予立案决定,对此,甲有权直接向人民法院起诉。()
香蕉水作为油性涂料、油漆等建筑材料的溶剂和稀释剂,常用于家庭和办公室装修,下列关于香蕉水的说法正确的是:()
Writeanessaybasedonthefollowingchart,inyourwriting,youshould1)interpretthechart,and2)giveyourcomments.
MostradioandtelevisionstationsintheUnitedStatesarecommercialstations,【C1】______istosay,theyearntheirmoneyfrom【
WheretheWildThingsare"Ididn’tsetouttomakeachildren’smovie,"saysBeingJohnMalkovichdirectorSpikeJonze,"I
Forauthorsofself-helpguides,nohumanproblemistoogreatortoosmall.Wanttobecomefitter,richerorhappierin2015?T
最新回复
(
0
)