首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) Jim and Irene Wescott were the kind of people who seem to strike that satisfactory average of income, endeavor, and respecta
(1) Jim and Irene Wescott were the kind of people who seem to strike that satisfactory average of income, endeavor, and respecta
admin
2018-05-14
47
问题
(1) Jim and Irene Wescott were the kind of people who seem to strike that satisfactory average of income, endeavor, and respectability that is reached by the statistical reports in college alumni bulletins. They were the parents of two young children, they had been married nine years, they lived on the twelfth floor of an apartment house near Sutton Place, they went to the theater on an average of 10.3 times a year, and they hoped someday to live in Westchester. Irene Wescott was pleasant, rather plain girl with soft brown hair, and a wide, fine forehead upon which nothing at all had been written, and in the cold weather she wore a coat of fitch skins dyed to resemble mink. You could not say that Jim Westcott looked younger than he was, but you could at least say of him that he seemed to feel younger. He wore his graying hair cut very short, he dressed in the kind of clothes his class had worn at Andover, and his manner was earnest, vehement, and intentionally naive. The Westcotts differed from their friends, their classmates, and their neighbors, only in an interest they shared in serious music. They went to a great many concerts—although they seldom mentioned this to anyone—and they spent a deal of time listening to music on the radio.
(2) Their radio was an old instrument, sensitive, unpredictable, and beyond repair. Neither of them understood the mechanics of radio—or when the instrument faltered, Jim would strike the side of the cabinet with his hand. This sometimes helped. One Sunday afternoon, in the middle of a Schubert quartet, the music faded away altogether. Jim struck the cabinet repeatedly, but there was no response; the Schubert was lost to them forever. He promised to buy Irene a new radio, and on Monday when he came home from work he told her that he had got one. He refused to describe it, and said it would be a surprise for her when it came.
(3) The radio was delivered at the kitchen door the following afternoon, and with the assistance of her maid and the handyman Irene uncrated it and brought it into the living room. She was struck at once with the physical ugliness of the large gumwood cabinet. Irene was proud of her living room, she had chosen its furnishings and colors as carefully as she chose her clothes, and now it seemed to her that her new radio stood among her intimate possessions like an aggressive intruder. She was confounded by the number of dials and switches on the instrument panel, and she studied them thoroughly before she put the plug into a wall socket and turned the radio on. The dials flooded with a malevolent green light, and in the distance she heard the music of a piano quartet. The quintet was in the distance for only an instant; it bore down upon her with a speed greater than light and filled the apartment with the noise of music amplified so mightily that it knocked a china ornament from a table to the floor. She rushed to the instrument and reduced the volume. The violent forces that were snared in the ugly gumwood cabinet made her uneasy. Her children came home from school then, and she took them to the Park.
It was not until later in the afternoon that she was able to return to the radio.
(4) The maid had given the children their suppers and was supervising their baths when Irene turned on the radio, reduced the volume, and sat down to listen to a Mozart quintet that she knew and enjoyed. The music came through clearly. The new instrument had a much purer tone, she thought, than the old one. She decided that tone was most important and that she could conceal the cabinet behind the sofa. But as soon as she had made her peace with the radio, the interference began. A crackling sound like the noise of a burning powder fuse began to accompany the singing of the strings. Beyond the music, there was a rustling that reminded Irene unpleasantly of the sea, and as the quintet progressed, these noises were joined by the many others. She tried all the dials and switches but nothing dimmed the interference, and she sat down, disappointed and bewildered, and tried to trace the flight of the melody. The elevator shaft in her building ran beside the living-room wall, and it was the noise of the elevator that gave her a clue to the character of the static. The rattling of the elevator cables and the opening and closing of the elevator doors were reproduced in her loudspeaker, and, realizing that the radio was sensitive to electrical currents of all sorts, she began to discern through the Mozart the ringing of telephone bells, the dialing of phones, and the lamentation of a vacuum cleaner. By listening more carefully, she was able to distinguish doorbells, elevator bells, electric razors, and Waring mixers, whose sounds had been picked up from the apartments that surrounded hers and transmitted through her loudspeaker. The powerful and ugly instrument, with its mistaken sensibility to discord, was more than she could hope to master, so she turned the thing off and went into the nursery to see her children.
What would the Westcotts do if their old radio faltered?
选项
A、Jim would promise to buy Irene a new radio.
B、Jim would strike the cabinet repeatedly with his hand.
C、They would go to work on Monday to listen to the radio.
D、They would go to a great many concerts of a Schubert quartet.
答案
B
解析
细节题。文章第二段第二句提到“…when the instrument faltered,Jim would strike the side of the cabinet with his hand.”,故[B]为正确答案,同时排除[A]、[C]和[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9NxK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
BritishEducationalSystemI.TheprimaryandsecondaryeducationinBritain1)Childrengotoprimaryschoolattheageof【T1】【T
A、Itisnotallowedtodresscasually.B、Mostpeoplewearsuitsandties.C、Itisnotpropertowearatietowork.D、Fewpeople
GoodWritingEducatorsinEnglish-speakingcountrieshavedevelopedasetofbasiccharacteristicsofgoodEnglishwriting—u
IwasaddressingasmallgatheringinasuburbanVirginialivingroom—awomen’sgroupthathadinvitedmentojointhem.Through
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffordtomakecostlyadvertisingmistakesiftheywantt
Accordingtothepassage,thespeakeris
Attheendoftheroadstandsastonehouse,______historydatesbacktothe17thcentury.
PASSAGETHREEAccordingtoPara.4,whataffectschilddevelopmentmost?
IhaveanunclewhowasforyearsaChicagopublicschoolteacher.Passionateandarticulateabouthissubject,biology,Arniec
ThemysteryoftheexpansionofseaicearoundAntarctica,atthesametimeasglobalwarmingismeltingswathsofArcticseaic
随机试题
腰膨大位于
感染哪一群痢疾杆菌后,较易转为慢性
中医学整体观念的内涵是
某住宅小区内的一条道路两侧建有商住楼(底层为商业用房,以上各层为住宅)。在该道路上建一高架路。该高架路工程于2006年1月开始,2006年3月结束。
检验检疫机构对经过检验检疫的集装箱,发给()。
人体内血液流动的方向,正确的是()。
写文章必须广泛地积累和占有材料,对此原因认识错误的是()。
学生学习了角之后,再学习锐角、直角和钝角,这种教学利用的迁移是()
根据所给资料,回答以下问题2015年全年Z省农林牧渔业增加值达到2982.66亿元,按可比价格计算,比上年增长4.7%,增速与上年基本持平。粮食种植面积425.84万公顷,比上年增加7.83万公顷;棉花种植面积41.56万公顷,减少5.73万公顷;油料种
行政征收是指行政主体根据法律规定,以强制方式无偿取得相对方财产所有权的一种具体行政行为。根据定义,以下属于行政征收的是()。
最新回复
(
0
)