首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Those with easy jobs. B、Those with a good education. C、Those without pressure. D、Those without tight schedules. B原文中提到,一般而言,有良
A、Those with easy jobs. B、Those with a good education. C、Those without pressure. D、Those without tight schedules. B原文中提到,一般而言,有良
admin
2022-08-21
75
问题
Many young people struggle to get a good night’s sleep which could be harming their health, according to the results of a major survey published to mark World Sleep Day.
The Sleep Research Society surveyed nearly 60000 people aged 10 to 45, and found that 91% of them reported "not having enough sleep" or "still being tired after sleep. " Only about 5. 6% of respondents said they felt energetic after sleep. About three quarters of respondents said they experienced difficulty falling asleep, and 13% said they really struggled to fall asleep. Only about 11% said they could sleep through the night without waking up.
Many respondents cited work pressure as a major influence on their sleep quality, and could lead to bad sleep.
The survey showed 60% of the respondents would choose to work instead of sleep.
In general, people with good education background tended to be more self-disciplined about getting enough sleep, but only 5% of respondents had a routine daily schedule.
Sleep problems have little direct link to income, working conditions or social status, according to the survey.
"The portion of people with bad sleep is almost the same in different social layers, " the report stated.
Surveyors said that stress, anxiety, and low spirits were the main culprits in bad sleep, worsened by the obsession with electronic products that could cause blue light effects disrupting sleep.
Some 93% said they would play with smartphones before sleep, watching TV series or shopping online.
Surveyors believed that the random life schedules would lead young people to have low work efficiency, low appetite but higher cancer risk.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. What did the Sleep Research Society find through their survey?
13. What kind of people tended to be more self-disciplined about getting enough sleep according to the survey?
14. Which was a main cause of bad sleep according to the surveyors?
15. What may be the result of random life schedules for young people?
选项
A、Those with easy jobs.
B、Those with a good education.
C、Those without pressure.
D、Those without tight schedules.
答案
B
解析
原文中提到,一般而言,有良好教育背景的人在获得足够睡眠方面更自律。因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9Ox7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、InvitethemantowatchTVtogether.B、Gotoahealthclubtoloseweight.C、Takeexerciseeverymorning.D、Loseweightjustl
A、AItechnologycouldlosethegovernmentsupport.B、AItechnologycouldbeappliedtoautonomousweapons.C、AItechnologywill
A、10.B、4.C、3.D、1.C四个选择是数字,初步猜测题目问的可能与数字细节有关。短文说,Johnson全家用了三年的时间攒够了里程数才换了免费机票,故答案是C。
A、Fruit,waterandinsects.B、Plantsandwater.C、Highplantsandfood.D、Plantsandfood.D短文谈到,所有的鸟都需要植物来做巢,也需要食物,人们的院子可以提供这些东
A、Tosavemoneyonfood.B、Tobuyfoodwithoutadditives.C、Todoallhisshoppinginoneplace.D、Tomeetotherhealthconsciou
A、Napsmayhelptoimproveworkefficiency.B、Napsmayhelpworkersworkforlongerhours.C、Napsmaystopworkersdevelopinghe
A、Itwillmakeconflictsbetweenpeople.B、Itwillhaveabadimpactonbrains.C、Itisawasteoftimeandenergy.D、Itisaki
A、Toknowhowmanyextramedicalstaffareneeded.B、Toclarifytheresponsibilityofgovernment.C、Tofindoutwhatpeoplereal
A、Theyhaveoverwhelmingadvantages.B、Theyaresoldatverylowprices.C、Theyarethesymbolofpeople’sstatus.D、Theymeetc
G根据倒装句的助动词do和定语our,可知此处需要一个复数形式的名词,与for构成固定搭配。demands和preferences都符合,但for后面的内容(activityvs.rest)提示了这里需要一个具有比较意义的语境,故用preferences
随机试题
埃里克森的心理社会发展理论指出,5岁左右的学生开始学习知识并发展为人处世的能力,若发展不顺利,则会产生自卑感和失败感。()
男性,15岁,右膝上持续肿痛一个月,夜间疼痛明显,无明显全身发热。既往无肺结核病史。查体:右膝上局部皮肤温度增高,静脉怒张。无明显触痛。摄片见股骨下端有边界不清的骨质破坏区,骨膜增生及放射状阴影,两端可见Codman三角
全冠试戴时检查邻面接触是否紧密的方法是
某慢性肾小球肾炎病人,肉眼可见血尿,血压26.2/14kPa(195/105mmHg)。哪项处理对该病人不适用()。
以下各选项中,属于积极财政政策的有()。
支付企业职工的工资均属于现金流量表中“经营活动产生的现金流量”。()
线性空间R3中,已知向量=(1,2,1),=(2,1,4),=(0,-3,2),记V1={λ|λ,μ∈R},V2={k|k∈R},令V3={t1η1+t2η2|t1,t2∈R,η1∈V1,η2∈V2}.求子空间V3的维数;
NNW
A.ImportanceofstayingintellectuallyactiveB.Effectsofagingonaperson’srecallabilityC.Short-termmemoryversuslong-te
Toachorusofangryshoutsandinsults,a【C1】______(wealth)Chicagocouplehavebeenchargedwithchildcrueltyafterleaving
最新回复
(
0
)