首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
In. Visible Moscow is a walking tour imagined. The technology is like any guided walking tour; a pair of headphones and a guide.
In. Visible Moscow is a walking tour imagined. The technology is like any guided walking tour; a pair of headphones and a guide.
admin
2022-03-20
64
问题
In. Visible Moscow is a walking tour imagined. The technology is like any guided walking tour; a pair of headphones and a guide. The difference is that the guide is the fictional character named Sasha. We tourists follow her as she looks to fill her time in Moscow. As she chats to herself, the headphones relay Sasha’s stream of consciousness—available in Russian, English, German and French—directly into the visitors’ ears.
It is surprisingly effective. It’s not hard to imagine that the actress with the red backpack playing Sasha is genuinely pondering which way to turn as we leave the GUM shopping center. She even indulges in some self-reflection on occasion, like asking herself some challenging questions: "Do I like the way I look today?" When she asks herself, "Do I have a plan for the next five years?" a narrator cuts in, suggesting that we answer the question, too.
This is not the only interactive element to the tour. At one spot, we were arranged into a circle and asked to participate in group stretches to some classical music. Indeed we were subject to some puzzled looks from passers-by, but at this point we were all so immersed (沉浸) in the experience that none of us cared.
Sasha several times walks away down the street to various pieces of music, where she awkwardly avoids people in her way.
But these lighter moments do break up Sasha’s internal monologue (独白). The result is a good balance of fact and fiction, and I found some of the details fascinating. We see where Leo Tolstoy went shopping for watches in GUM. The story of how the 16th century Old English Court ended up in what is now Zaryadye Park was also truly interesting. Sound effects brought this information to life: church bells toll in our ears as we walk past the 14th century Church of All Saints, only to be cut off as Sasha recalls that the bell was removed for safety reasons because of its Pisa-like leaning bell-tower.
The walk is between four and five kilometers long, although the two-hour length ensures a leisurely pace and even allows a five-minute complementary finger-buffet (简餐) midway.
The experience as a whole was undeniably engaging and insightful. It is a genuinely fun and original way to explore the city.
What did the author think of the group stretches?
选项
A、Puzzling.
B、Engaging.
C、Annoying.
D、Embarrassing.
答案
B
解析
事实细节题。由第三段可知,在一个地方,我们被安排成一个圈,并被要求在一些古典音乐的伴奏下参加团体伸展运动。我们确实受到一些来自路人不解的表情,但我们都沉浸其中,没有人在意。puzzling意为“令人迷惑的”,是路人的看法;engaging意为“迷人的,有趣的”;annoying意为“讨厌的,恼人的”;embarrassing意为“令人尴尬的”。对于团体伸展运动,作者很沉浸其中,并不感到讨厌和尴尬。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9Vrx777K
本试题收录于:
英语阅读(一)题库文史类分类
0
英语阅读(一)
文史类
相关试题推荐
Itbeganasagame:highschoolandcollegestudentsstudyingcomputertechnologyfiguredouttheycouldusepersonalcomputers
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’snowa"globalvillage"wherecountriesareonlysecond
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’snowa"globalvillage"wherecountriesareonlysecond
Blamingthemediaforviolenceismisguided.Tobetterunderstandtheissueofviolenceandsociety,itishelpfultoexamineit
IrolledmyeyesasIwatchedamomhelpherfive-year-olddaughteroutofthepool:"Honey,you’reamazing.You’llbethenex
IrolledmyeyesasIwatchedamomhelpherfive-year-olddaughteroutofthepool:"Honey,you’reamazing.You’llbethenex
In.VisibleMoscowisawalkingtourimagined.Thetechnologyislikeanyguidedwalkingtour;apairofheadphonesandaguide.
WhenmydaughterJanewasinfirstgrade,herteacherpressuredmetoputheronstimulants(兴奋剂).SheexplainedthatJanedaydr
Themainentriesaregenerallydefinedorexplainedinthesamelanguagewithtranslationsare.()
随机试题
通常所说的ADSL是指()
大剂量的降钙素能在15分钟内引起血钙降低,其原因是
地西泮对睡眠的影响错误的是
根据《建设工程安全生产管理条例》的规定,注册执业人员未执行法律、法规和工程建设强制性标准的,责令停止执业()。
某股份制机械制造企业根据《企业安全生产费用提取和使用管理办法》有关规定,针对安全生产费用提取和使用管理拟制定内部规章制度,在起草讨论过程中,企业内部对安全生产费用的提取、使用、监督等方面产生了分歧。关于安全生产费用的提取、使用、监督的说法,正确的是(
县级以上()根据需要,为具有《预防未成年人犯罪法》规定的严重不良行为的适龄少年设置专门的学校实施义务教育。
在粮价出现上涨时。政府应当作出的重要反应是,密切关注粮食市场动向,防止不法粮商______囤积居奇,哄抬粮价,扰乱市场,既损害城镇居民的利益,也严重影响农民的利益。政府还要正确______舆论;不要使诸如“暴涨”之类的字限,在社会上引起完全没有理由出现的_
你在基层政府工作,政府要招商引资引进一个高科技化工企业,根据环境监测部门的各项检测标准,该企业均达标,并且也已经通过了各项审批,但是由于群众对于近期浓雾重霾天气心有余悸,认为化工企业会加重污染,因此到政府门口闹事,反对政府引进该企业,领导让你去处理此事。你
设f(x)在x=0的某邻域内二阶可导,且(β≠0),求α、β(其中β≠0).
PassageThreeTheauthorlooksatsex-definedroleswith_______.
最新回复
(
0
)