首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are stock markets in large cities in many countries. Stock markets in Paris, London, Tokyo, Shanghai and New York are amon
There are stock markets in large cities in many countries. Stock markets in Paris, London, Tokyo, Shanghai and New York are amon
admin
2013-06-23
37
问题
There are stock markets in large cities in many countries. Stock markets in Paris, London, Tokyo, Shanghai and New York are among the largest and most well-known. The stock market, also called stock exchange, is a place where people can buy or sell shares of a factory or a company. And each share means certain ownership of a factory or a company.
Different people go to stock markets. Some are rich, who want to get more money than they have. Others are not rich, who buy stocks and try to become rich. Still others buy stocks as part of their plan to save money. Of course, investing money in the stock market is not the safest way to make money. No one can tell exactly whether the shares will be doing well. The factory or the company may do badly. Then the stocks will go down, and investors will lose money. The stock may go up or down for a number of untold reasons. Everyone wants the stock to go up, but sometimes even if a factory or company does a good job, the stock may still go down.
No wonder going to the stock market is often compared to gambling. All are anxious to make money by "gambling" in the stock market. Factories and companies that need money are pleased that so many people are willing to "gamble".
According to the passage, if you have a share of a company or a factory, it means that you______.
选项
A、can buy the company or the factory
B、can sell the company or the factory
C、will become the owner of the company or the factory
D、are one of the owners of the company or the factory
答案
D
解析
题干意为“根据文章,如果你拥有了一股公司或工厂的股票,那意味着你______。”根据文章第一段最后一句,公司的每一股都意味着一部分的公司所有权,持有该公司部分股票的人自然是公司的拥有者之一了;持股人只是公司的拥有者之一,无权买卖公司,故A和B错误; C意思是人们一旦购买了公司的股票就成为公司的拥有者,显然不对,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9XeK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Whydomoremiddle-agedadultshavetotakecareoftheiragingparents?Becausepeopleareliving______.Whatdoesthespeak
Therearemanyreasonsfortidalaction;thus,tidesareverycomplicatedphenomenoninvolvingmanyfactors,allofwhichmustb
A—theWorldBankB—theInternationalMonetaryFundC—FordMotorD—thePentagonE—theInternationalDevelop
A、Atthewoman’shome.B、Inasupermarket.C、Inarestaurant.D、Attherailwaystation.CWheredoestheconversationmostprobab
A、Tomhasgoodstudyhabits.B、Tomwritesmanypapers.C、Tomlivesinadormitory.D、Tom’spapersareoftenlate.D女士提出了汤姆面临的问题m
Therangeofdevelopmentintheinformationindustryenhancesandencouragesthatofthetotaltechnologicalgrowth.
I’veknownthejoyofseeingsomeofmystudents’workpublished.
Thespecial-effectsperson’sjobisimportantbecause______.Accordingtothispassage,oneofthereasonsthatfilmsareofte
A、GotoAmerica.B、LeaveBeijing.C、Bookaticket.D、Buysomegifts.C事实细节题。此题询问这位男士想要做什么。从男士的话“我想订一张下个星期去北京的机票”可知他想要订机票,故选项C为正确
随机试题
乙醛氧化生产醋酸,原料投料量为纯度99.4%的乙醛500kg/h,得到的产物为纯度98%的醋酸580kg/h,计算乙醛的理论及实际消耗定额。()
论述人大将“提案”改为“议案”的意义。
患儿男,8岁。从小就比同龄很多小孩笨些,学东西慢,但活动量大,从小走路时喜欢跑着走,到哪里都是手脚动个不停,翻箱倒柜爬窗户;脾气大,有任何要求家人都要答应,否则便哭闹不止。上小学后学习总跟不上,成绩在班里排倒数几名,老师觉得他智商有问题。若该患儿韦氏智
关于肺结核处于稳定期的描述下列哪项是不正确的
公民、法人或者其他组织认为行政机关具体行政行为侵犯其合法权益,可向行政机关提出()。
自动化仪表工程施工的原则是()。[2011年真题]
各经办单位对在发行期内已缴款但未售完及购买者提前兑取的凭证式国债,仍可在原额度内继续发售,继续发售的凭证式国债仍按()售出。
依据签证主体的不同,签证可分为()。
东晋著名书法家王羲之被后人尊为“书圣”,其代表作品《兰亭序》的字体是()。
“麦当劳说,它们为孩子提供了一个美味和快乐的童年。而另外一些人则认为,麦当劳______提供了一个肥胖和疾病的童年。”这是央视经济半小时《洋快餐之忧》开篇的一句话。填入横线上最恰当的一项是()。
最新回复
(
0
)