首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Human needs seem endless. When a hungry man gets a meal, he begins to think about an overcoat, when a manager gets a new sports
Human needs seem endless. When a hungry man gets a meal, he begins to think about an overcoat, when a manager gets a new sports
admin
2019-10-29
11
问题
Human needs seem endless. When a hungry man gets a meal, he begins to think about an overcoat, when a manager gets a new sports car, a big house and pleasure boats dance into view. The needs of mankind are thought to be made up several levels.
When there is money enough to satisfy one level of needs, another level appears.
The first and most basic level of needs involves food. Once this level is satisfied, the second level of needs, clothing and some sort of shelter, appears. By the end of World War II, these needs were satisfied for a great majority of Americans. Then a third level appeared. It included such items as automobiles and new houses. By 1957 or 1958 this third level of needs was fairly well satisfied. Then, in the late 1950s, a fourth level of needs appeared; the "life-enriching" level. While the other levels involve physical satisfaction, that is, the need in comfort, safety, and transportation, this level stresses mental needs for recognition, achievement, and happiness.
It includes a variety of goods and services, many of which could be called "luxury" items.
Among them are vacation trips, the best medical and dental care, and recreation. Also included here are fancy goods and the latest styles in clothing. On the fourth level, a lot of money is spent on services, while on the first three levels more is spent on goods. Will consumers raise their sights to a fifth level of needs as their income increases, or will they continue to demand luxuries and personal services on the fourth level?
A fifth level would probably involve needs that can be achieved best by community action. Consumers may be spending more on taxes to pay for government action against disease, ignorance, crime, and prejudice. After filling our stomachs, our clothes closets, our garages, our teeth, and our minds, we now may seek to ensure the health, safety, and leisure to enjoy more fully the good things on the first four levels.
According to the passage, man will begin to think about such needs as housing and clothing only when______.
选项
A、he has saved up enough money
B、he has grown dissatisfied with his simple shelter
C、he has satisfied his hunger
D、he has learned to build houses
答案
C
解析
本题为细节题。题目问的是人类会在什么时候开始考虑需要房子和衣服。本题可以定位原文的第二段的段首句和第二句“The first and most basic level of needs involves food.Once this level is satisfied,the second level of needs,clothing and some sort of shelter,appears.”。在第二句话中,shelter表示“庇护,避难所”,代指房子housing,也就是人们对食物的需求得到满足,才开始产生对衣服和房子的需求,故选C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9ZDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
______,theprofessorisstilltryingtolearnanewlanguage.
Ifyouownacar,youareprobablyconsideringbuyingsomekindofcarinsurance(保险).However,whenyouareactuallypurchasing
Travelmaybeforthepurposeofattendingmeetingsoractivitiesinothercountries,visitingfamiliesorsimplytakingavacat
Itissuggestedthathe______earlierthanusualtocatchtheearlybus.
Believeitornot,opticalillusion(错觉)cancuthighwaycrashes(撞毁).Japanisacaseinpoint.Ithasreducedautomobilecrashes
Notuntilquiterecently______anyideaofwhataguidedrocketislike.
Formanyyears,scientistscouldn’tfigureouthowatomsandmolecules(分子)ontheEarthcombinedtomakelivingthings.Plants,f
Nearlythreeyearsofhighschoolhadgoneby______hefinallyrealizedtheimportanceofstudyinghard.
A、Colleagues.B、Friends.C、TVhostessandguest.D、Husbandandwife.C
在大会上许多专家呼吁政府制订一项全国人口计划以避免土地和水源的进一步污染。
随机试题
下列资本工具中,()属于商业银行的二级资本。
北大百年校庆时,昔日学友甲、乙、丙会聚燕园。时光荏苒,他们都功成名就,分别成为作家、教授和省长。还知道:Ⅰ.他们分别毕业于哲学系、经济学系和中文系。Ⅱ.作家称赞中文系毕业生身体健康。Ⅲ.经济学系毕业生请教授写了一个条幅。Ⅳ.作家和经济学系毕业生在
A.读码框移B.氨基酸置换C.两者均是D.两者均不是点突变可导致
铁路旅客张某出站检票时,发现车票丢失,承运人要求张某补票并加收票款。张某找到三名旅客证明自己的车票丢失。对此。下列说法正确的是()。
下列哪种情形,公司股东不能向法院起诉申请解散公司?()
公路土钉支护的土钉内部整体稳定性验算的安全系数取为()。
为了使教室内的学生避免接受外界环境的干扰,下列方法最有效的是()。
简述《新华日报》在抗战和内战期间,创办、延续及停刊过程。(厦门大学2013年研)相关试题:(1)《新华日报》的办报意义以及对后来的办报活动有何借鉴?(重庆大学2013年研)(2)简述《新华日报》的历史沿革及其在不同时期的地位和作用。(中国传媒大学20
当x>0,y>0,z>0时,求u(x,y,z)=lnx+lny+3lnz在球面x2+y2+z2=5R2上的最大值,并证明abc3≤(其中a>0,b>0,c>0)
ErgänzenSieVerbenimPräsens!(haben/finden/suchen/treiben/lesen/schlafen/halten/gefallen/geben/sein)Es__
最新回复
(
0
)