首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Chinese have used a method called acupuncture(针灸)to perform, operations for about 4,000 years without putting the patient to
The Chinese have used a method called acupuncture(针灸)to perform, operations for about 4,000 years without putting the patient to
admin
2016-09-28
49
问题
The Chinese have used a method called acupuncture(针灸)to perform, operations for about 4,000 years without putting the patient to sleep. This involves placing flexible needles into certain parts of the body. The needles are available in a number of stores in China and anyone may buy them.
To learn how to use the needles takes about one month of training. But to be skillful requires greater time. The person who performs the acupuncture knows how to put in the needles so the needles themselves are not painful. This person also knows where to place the needles so the patient feels no pain in the area where the operation is to be performed. A particular operation might require 25 or more needles placed in various parts of the body. But now this operation requires only 3 or 4 needles.
Today, the Chinese doctors are trying to learn more about acupuncture. They are trying to develop a convincing theory to explain how the needles work in preventing pain, or why a needle in the wrist, for example, would prevent the pain in the area of the mouth.
A patient who needs an operation is given a choice between having acupuncture or having one of the chemicals used for putting him to sleep, It has been estimated that over half of the patients choose acupuncture because there is no sickness after the operation but the chemical may make the patient sick for a few hours or a day.
Which is implied but not stated in the passage?
选项
A、The Chinese mainly use acupuncture to cure strange disease.
B、The Chinese are learning to be more skillful and efficient in acupuncture.
C、The Chinese have spread acupuncture all over the world.
D、Most Chinese patients prefer acupuncture to chemicals in curing diseases.
答案
B
解析
推理判断题。可用排除法。文章并未提及针灸治疗的是常见病还是疑难杂症,所以A不对。文章也没有涉及到针灸在世界的推广问题,所以C也不能选。患者在手术前麻醉时喜欢针灸胜于化学药物,而不是更喜欢用针灸治病,所以D不对。从第三段可推测出,随着中医对针灸研究的不断加深,他们一定会更加熟练、更加有效的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9ZRO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
KissingerstoppedinPakistanbecause______.Thestatement"everythingwentwithoutahitch"(Para.2)mostprobablymeanstha
Theyare______studentsthattheyallperformedwellinthenationwideexaminations.
Ihearmanyparentscomplainthattheirteenagechildrenarerebelling.Iwishitwereso.Atyourageyououghttobegrowinga
Ihearmanyparentscomplainthattheirteenagechildrenarerebelling.Iwishitwereso.Atyourageyououghttobegrowinga
______Japanese,shehastostudyanotherforeignlanguage.
IfAheating,iceBwillCchangeintowaterDorsteam.
APuttingthebottles,boxesandbooksbackBwheretheyCbelong,please.Don’tDleavethemonthedesk.
NursingatBethIsraelHospitalproducesthebestpatientcarepossible.Ifwearetosolvethenursingshortage,hospitaladmin
随机试题
A、Aprimitivetypeofnest.B、Anelevatednest.C、Atypicalcup-shapednest.D、Anestoftwigsandbranches.A题目问的是小水鸟在停车场筑巢是为了什
关于X线本质的说法,正确的是
颅脑损伤患者,腰穿为血性脑脊液应考虑
题1~3:某六层现浇钢筋混凝土框架结构,平面布置如图2-1所示,其抗震设防烈度为8度,Ⅱ类建筑场地,抗震设防类别为丙类,梁、柱混凝土强度等级均为C30,基础顶面至一层楼盖顶面的高度为5.2m,其余各层层高均为3.2m。框架柱Z1底层断面及配筋形式如图2
银行风险越来越重视定量分析,通过内部模型来识别、计量和监控风险,使得风险管理越来越多地体现出客观性和科学性的特征。()
为提高物流效率,对许多企业一起进行配送的是()模式。
下列哪一项不是学前儿童所从事的美术活动的内容?()
A.ofB.fromC.receivePhrases:A.sendand【T1】___________e-mailB.sourcesranging【T2】___________vastdatab
下列关于国家机构的表述,哪些是正确的?()。
KevinDaviessentasampleofhissalivatoagenetictestinglaboratoryinIcelandtolearnabouthishealthrisks.Whenherec
最新回复
(
0
)