首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
How old are senior citizens?
How old are senior citizens?
admin
2012-09-13
60
问题
How old are senior citizens?
People over the age of 65 in the U.S.A. are called senior citizens. Life for these people is different from that for younger Americans. Most senior citizens retire, or no longer work full time. Also it is unusual for people of this age to live with their children and grandchildren. Grandparents tend to live in their own houses or apartments away from their families.
For many senior citizens, the year after 65 is not enjoyable. They feel unproductive when they no longer work. Their lives lose meaning. In addition, they may feel lonely being away from their families and the contacts they had in their work. Moreover, they become more concerned with their health as they grow olden If they live in big cities, they often worry about their safety.
Other senior citizens enjoy their lives. They feel free to do things they were not able to do when they were working and raising families. They now have time to enjoy hobbies and sports and travel. They associate with their fellow senior citizens who have common interests and equal free time. Many senior citizens move to retirement communities located in warm climates. Some senior citizens continue to work beyond retirement age. Many find new careers and professional opportunities after they retire.
The number of senior citizens in the U.S. is increasing rapidly because people are living longer than before. The average life span for Americans is now more than 74 years. Because of their larger numbers and more active life styles, senior citizens are gaining social influence in the country, both politically and economically. Their concerns are receiving a wider audience than ever before. The time may come when all Americans will look forward to becoming senior citizens.
选项
A、Because the number of senior citizens is growing and because senior citizens are more active.
B、Because senior citizens have experience.
C、Because their average life span is longer.
D、Because they do more work now.
答案
A
解析
原文中有“Because of their larger numbers and more active life styles,senior citizens are gaining social influence in the country,”一句。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9bhK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
RogerRosenblatt’sbookBlackFiction,inattemptingtoapplyliteraryratherthansociopoliticalcriteriatoitssubject,succe
RogerRosenblatt’sbookBlackFiction,inattemptingtoapplyliteraryratherthansociopoliticalcriteriatoitssubject,succe
WhichoneofthefollowingwasNOTamongtheconditionsofthemanseveralyearsago?
WhichoneofthefollowingwasNOTamongtheconditionsofthemanseveralyearsago?
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhileknowinglittleornothingabouttraditionalscholarlymet
IsthereanyevidencethatthestandardofEnglishasaforeignlanguagehasimprovedintheyearssincetheSecondWorldWar?N
Themajorityofsuccessfulseniormanagersdonotcloselyfollowtheclassicalrationalmodeloffirstclari-lyinggoals,asses
Howoldareseniorcitizens?
Up______whenthecountrydeclaredwaronitsneighboringcountry.
随机试题
一般植物都喜欢生长在()的土壤上。
阵发性室性心动过速的心电图改变是
患者男,55岁。因心力衰竭使用洋地黄进行治疗。治疗期间的下列医嘱中,护士应对哪项提出质疑和核对()
双代号时标网络计划的特点之一是()。
在固定资产系统中,折旧分配表是编制记账凭证、把折旧分配到成本和费用的依据。
欧洲联盟的本质是()。
求函数的单调区间,并确定对应曲线的凹凸区间及拐点.
近代以来中华民族面临的两大历史任务,就是争取民族独立、人民解放和实现国家富强、人民富裕。关于两者关系,下列说法正确的有()
设矩阵A=(aij)3×3满足A*=AT,其中A*为A的伴随矩阵,AT为A的转置矩阵.若a11,a12,a13为三个相等的正数,则a11为
TheCulturalRevivalintheByzantineEmpireBetweentheeighthandeleventhcenturiesA.D,theByzantineEmpirestagedana
最新回复
(
0
)