首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the 1800’s, trains roared into stations. They were symbols of progress and expansion. They played as much of a role in Americ
In the 1800’s, trains roared into stations. They were symbols of progress and expansion. They played as much of a role in Americ
admin
2008-11-26
93
问题
In the 1800’s, trains roared into stations. They were symbols of progress and expansion. They played as much of a role in America’s history as presidents and generals.
The first American railroads were built in the late 1820’s. The early railroads provided cheap transportation for shippers and travelers. To encourage the railroads to expand into unsettled lands, President Millard Fillmore signed a series of landgrant acts (土地拨赠法案) in the 1850’s. These acts gave the railroad companies ownership of land that ran along the railways. In return for the land, the railroads carried government traffic at reduced rates. The railroad companies sold much of their land to farmers and cattlemen, who then shipped their goods on the trains.
The importance of the railroads became clear during the Civil War. During the war, trains carried troops, arms, and supplies. One reason that the North won the war is that it had more use of the railroads.
Between 1865 and 1900, railroads grew rapidly. The first transcontinental (跨越全洲的) route was Completed in 1869. This track made it easier for pioneers to cross the Rocky Mountains and settle the West. And the railroads brought new people to the West even before the trains started running. Thousands of Chinese and Irish laborers helped to lay down the tracks.
What was one of the reasons that the South was defeated in the Civil War?
选项
A、Only the North owned railroads and trains.
B、The North used railroads to attack the Southern army.
C、The South failed to make good use of railroads.
D、The South was short of military supplies.
答案
C
解析
文章第三段最后一句话说:北方最后赢得战争胜利的原因之一就是他们铁路用得多。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9cfK777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
YouwouldliketospendtwomonthsinLondonthissummer,stayingwithanEnglishfamily.Youhavebeenofferedaccommodationin
Thechartbelowgivesinformationaboutsciencequalificationsheldbypeopleintwocountries.Summarisetheinformationbyse
Thediagrambelowcomesfromastudent’slecturenoteafterhearingalectureonthefactorsaffectingthelearningofEnglisha
Howmanyround-triphigh-speedtrainsbetweenFutianStationandGuangzhouSouthStationwillbeavailableonJan10?
Healthexpertspointoutthatabudget-crunchedpublicschoollosesalotwhenit______PEclasses.
Oneday,whileatworkinthecoalmine,Ihappenedtooverheartwominerstalkingaboutagreatschoolforcoloredpeoplesomewh
Technologychangesthewaypeoplelive.Thisarticleisaboutusingthoughttocontrolmachines.Brain-computerinterfacesmayc
Technologychangesthewaypeoplelive.Thisarticleisaboutusingthoughttocontrolmachines.Brain-computerinterfacesmayc
DanisHayesraisedtheessentialparadoxandaskedhowpeoplecouldhavefoughtsohardagainstenvironmentaldegradation,_____
Theneedforasatisfactoryeducationismoreimportantthaneverbefore.Nowadays,withoutaqualificationfromareputablesch
随机试题
47岁妇女,孕3产1,近2年来月经周期混乱,经量时多时少,最近闭经3个月后阴道淋漓出血半月多来医院就诊。在以下检查结果中,可以帮助诊断无排卵功血,但除外( )。
对于呼吸过程的叙述不正确的是
衡量乙肝疫苗预防接种效果的主要指标是
A.行政处分B.民事责任C.刑事责任D.行政处罚“对受试对象造成损害的,药物临床试验机构依法承担治疗和赔偿责任”属于()。
导流标准包括()。
根据《LJCP600》规定,保兑行保兑信用证后,对随后接到的修改书可自行决定是否将保兑责任扩展至修改书。()
战略实施完全是以()为导向。
羊群效应:一般用以比喻人都有一种从众心理,从众心理很容易导致盲从,而肓从往往会陷入骗局或遭到失败。根据该定义,下列不属于羊群效应的是()。
TextAfterlunch,withoutpermissionfromtheirparents,thetwoboyssetofftoexplorethepartofthebeachwhich【C1】_____
Theyhavelivedhere______2003.
最新回复
(
0
)